IDÈ

Dagensplaner inför imorgon:
Skola
Möte med lärare + mamma & pappa kl. 14:00 till 15:00 (?)
Åka och sola
Blogga som tusan
Träning.

Bella tyckte jag skulle blogga om alla "brudar" imorgon, det låter som ett bra förslag.. Ungefär som Lisa gjorde för ett tag sen. Vem vet ni kanske är lite nyfiken på mitt umgänge, eller vad tycker ni ? :) Har ju fått lite nya läsare också.
 
Dagsför sängen nu, jag måste.. kan inte somna 03:30 som igår, usch jag försover mej ju faktiskt & har lovat mamma att skärpa till mej nu. Godnatt på riktigt. Ha en bra kväll.
Lisa, Swan & Jag. Haha checka min snygga min!

TJUGO-EN SAKER NI INTE VISSTE OM MEJ

Inget sista inlägg för mej inte. Hell no!
Här är en lista på 20 saker som ni inte visste om mej:

1. Jag kan inte öppna mjölkpacket
2. Jag har sjukt mycket tvångstankar..
3. .. Den största är att jag inte får gå på a-brunnar
4. Eller att jag måste bree min macka med en sked istället för en kniv. Hehe
5. När jag gick i 4:an hade jag en pojkvän som hette Jack, han var 1 år mindre & det tyckte jag var coolt eftersom jag inte ville vara som alla andra som hade "killar" i sin egen ålder/äldre.
6. Jag är väldigt gaaaalen i killar, iförsej vem är inte? Haha!
7. Jag äter p-piller.
8. Min största rädlsa är att bli "sårad"..
9. .. Det är där min svaga punkt sitter. Just därför fryser jag ut dom flesta som är "allt för seriösa"
10. Min familj & mina vänner är det bästa jag har!
11. Jag & Swan ska gifta oss, hon är min fru.
12. Under min säng har jag en skateboard, som jag alltid har skämts över.
13. Jag hatar mitt uteseende, men mitt självförtroende börjar att bli bättre.
14. Jag är väldigt slarvig.
15. Om jag skulle få välja mitt sätt att dö på så skulle det vara genom att ta en överdos (inte för att jag är självmordsbenägen (stavning?) och vill dö..) ..men det skulle bara vara skönt att "somna in"
16. Jag tror på spöken/andar..
17. .. & blir helt galen när jag hör "musiken" från programet OKÄNDA, då håller jag verkligen på att kissa på mej..
18. .. och det är verkligen det läskigaste jag vet.
19. Jag är sugen på att ha ett förhållande. Med världens sötaste pojkvän
20. JAG HATAR VERKLIGEN DYRGA MÄNISKOR, så var snäll!
Och sist men inte minst..
21. Jag älskar alla mina bloggläsare!


SISTA INLÄGGET FÖR IKVÄLL

& så var det Lida Rosings hjärta som Hugo vann, fan att det inte var mitt! Tur att han vann iallafall, kände det på mej direkt när jag såg honom i programet från första början. Grr!

Kom hem för ungefär 5 minuter sen, skönt att vi bor så nära tar lixom 5 minuter och gå typ? Massa flumm bilder tog vi självklart, men dom får ni dregla över imorgon istället för nu ska jag ta en dusch och sätta på en bra rulle. Ses imorgon alla underbara läsare. Puss&Godnatt

TJEJER, PASSA PÅ!

Här har vi Robin Bergström, världens bästa kille. Han är singel & han är kåt, någon där ute som är intresserad?
Endast ett engångsligg, något annat är du inte värd. I hans ögon.
Hahaha, passa på så länge han är singel! WOHO ta för er.. (klickbara bilder)

     
       
   

.. Det där får räcka. Puss på er

UTGÅNG

Har presic käkat hamburgare till middag, mums!
Gjorde precis en kaffelatte också, med lite socker i.
 Det måste ju smaka någt också, hehe..
Nu ska jag träffa Robbiiish, hör av mej senare.

   

YTLIG?

Ska börja göra mej iordning snart, sen ska söta lilla Bellabuch hjälpa mej ytterligare lite till med designen, fan vad ytligt jag är! Men haha, jag måste verkligen få det så som jag vill ha det, annar så ah.. Dom flesta vet ju hur jag blir annars. Dampunge.se lixom!
Men ha-ha, kolla vad gammal bild jag hittade
 

PLUGGISH

Tack än en gång Lisa, Hehe. Är supernöjd med designen, men vill ändå ha en tunn liten ram runt om & få bort dom stor feta ramarna runt alla bilder.. Can someboddy help me? pleace.

Har några meningar i engelskan som jag måste göra också, usch får verkligen ångetst.. jag hatar att plugga det är verkligen det värsta jag vet! Men får be bästis aaatt göra allt åt mej (a) Hihi.



Dåligt med bilder från vardagen nu igen.. jag vet,  men jag jobbar på det har så mycket att göra hela tiden så jag glömmer bort det. Sorry!

TISDAG

Hejbloggen, ska fixa med restan av designen snart. Sitter och snackar med Robban i telefon, vi ska ses ikväll efter han har klipptsej & tönten vägrar att sola med mej, så jag får sola med mamma imorgon istället eftersom hon jobbar ikv!

Skolan har vart som vanligt, tråkigt på lektionerna men roligt med alla brudar. Har inte så mycket att blogga om rightnow men det kmr senare, seyah






JADU,

Somnade och vaknade nyss, ska sova igen. Haha!

TUSEN GÅNGER STARKARE

har nog gjort 7000 inglägg idag alltså, hehe! Men hellre för mkt än för lite right? orkar verkligen inte hålla på med desigen mer, får fixa resten imorgon för nu ska jag kolla på film & sova, är skit trött! Puss&Godnatt


ÄR DU SKYTT? ISÅFALL, HÄR ÄR NÅGOT TILL DEJ

Tack en gång till Lisa som hjälpte mej med desigen. Hehe, har den för att reta Bea lite grann.. hon har ju lika dan & bara för hon är dum så retas jag lite med lutfisken, iförsej så är den ju snygg också! :)
& så alla vet, sååå ja! Jag ska byta header så snart som möjligt
Nog om det, alla som är skyttar som jag tycker jag ska läsa det här:


SKYTTEN

"Gäller mellan perioden 2/4 - 15/4"
Allmänt: Förlita dej på gamla rutiner iskolan/på jobbet. Du tjänar inte på att testa nya grepp eller att satsa på nya prodejk. Risken finns att dina vänner tycker att du försummar dem. Men i valet mellan familijen och kompisarna, råder sjärnorna dig att satsa på familijen, iallafall under påsken. Din plånbok tillåter dej att unna dej något extra.
Kärlek: Ledigheten gynnar skyttens kärleksliv. Du som är upptagen får tid att rå om din älskling och er relation fördjupas både fysiskt & psykiskt. Du som är fri får fina tillfällen att träffa nya godingar. Dels på fester och dels i mer vardagliga sammanhang.
TURDAG: 3/4

.. japp, och så där såg mitt horoskop ut dom senaste dagarna! Nu ska jag ladda ner en rulle, och börja glo på den!

POJKVÄN, I LOVE YOU

& juste, hade ju glömt bort det totalt. Jag har ju glömmt att berätta om min nya pojkvän. Han är ursöt! Han bor i djungeln bland aporna och har left hela sitt liv på bananer, här är en bild på honom.. berädda? ....


.... visst är han söt ? :$

BEA ÄR DUM

Alltså åh, fan vilken ångest jag har! Vet inte hur jag vill ha min design, det är så himmla vinter ful & kall! Seriöst skit jobbigt ju.. Ingen som har lust att hjälpa mej att snygga till den lite? *BLINK*

Woho, jag och Julia storhandlar!


DAGENS OUTFIT




Hej alla fans.

Nu har jag precis dushat, hjälper mamma också med hennes nya mobil. Hehe. Hon fattar verkligen ingenting, så  vad göra man inte för sin kära moder.. sitter även här isängen med min älskade & efterlängtade laptop. I have miss you lovely!
Nu ska jag försöka göra om designen lite, får se hur det går..

HEMMA FRÅN TRÄNINGEN

Nu har jag kommit hem från träningen, shit vad jobbigt det var. Har skit ont i foten också, körde dubbelt pass idag. Usch, men bra blir det till slut iallafall.

Dagens skönaste:
Alla barnen fick mc ihelgen förut Bella för tommy var inte hemma.
Haha!
Ska duscha nu, senare blir det mer bloggning & bilder. I promisse. LOVE

NY VECKA

Hej bloggen nu har jag presic kommit hem från skolan. Idag har det vart en skön dag. Började vid 12:00 och slutade för drygt en halvtimme sedan!


..förlåt om det inte blev någon mer bloggning igår men jag orkade verkligen inte & hade absolut ingen lust. 
Ska börja göra mej iordning snart, har träning om en timme & sedan ska jag till mamma, måste packa lite och sånt så har skit brottom just nu! Ska nog göra om designen ikväll också. Mer planer för dagen har jag inte hunnit planera, kanske blir en liten vädning mot brandbergen med sofia, och självklart ska vi sola. Bli bruna & fina.
Här är 2 bilder från dagen, Enjoy!




PAPPA = SMS?

Bara för att jag sitter framför datorn och plattar håret och inte sitter framför tv och kollar på innebandyn med pappa så får jag ett sms av honom där det står:
"Hej skaffa dej ett liv."
Haha, och självklart  var det från pappa.. sen när jag smsar honom tillbaka:
''Du med"
Så svarar han:
"Jag sa det först"
Så jag skriver till honom:
"Tss du vet inte enns vad utrycket betyder"
Och nu skriver han ngt som man inte enns kan läsa för man inte ser vad det står. Haha vad tycker ni, visst har jag mogen pappa?

.. HAHA när jag skrev till han, "lär dej stava.." vad tror ni han svarar då ? jo: "jag kan slarva"
Hahaha söta lilla pappa, ägd du blir! but i love you anyway

IGÅRKVÄLL

Hejbloggen, nu har jag presic duschat. Börjar 12:00 imorgon så ikväll blir det utgång!
Igår drog jag till swanen, vi gjorde inte mycket.. jag bytte om och lite sånt där. Senare drog vi ut och mötte simon & oscar samtidigt ringde jag & swaniiiis bella och typ sjöng och skrek för henne eftersom hon fyllde år. Lite kul faktiskt. senare vi drog hem till swan igen för att hennes mamma ville träffa hennes pojkvän haha jätte gulligt :) När vi var där så kollade vi på mean girls, hela tiden kom hennes föreldrar och alla in och bah: "vill ni ha korv" alla bah, nej tack förutom jag då som ville tjocka på mej lite så självklaaaaaaaart tog jag en, Hahaha. Senare runt 00.00 tiden drog jag hem och sen kom jonte.
Nu ska jag börja göra mej i ording! Bloggar senare, tyvärr tog jag inga bilder igår men ni får stå ut till imorgon. Puss

NYTIG FRUKOST

Statistiken blir bara högre och högre, keep going alla underbara läsare!

Nu ska jag äta, senare blir det träffa swanen. Bloggar senare, tänkte bara visa er hur duktig jag har blivit.. jag äter till och med frukost nu & skoja inte om den är nyttig!



& glöm inte stänga av alla ström, el o.s.v om en timme!


1337, ELIT


TJOCKISAR.SE


LÖRDAG!

Hej alla sötnosar!
Nu har Sofia & Julia presic gått, snart kmr pappa hem också.. om ngn timme eller två. Och juste, jag har ridit på sofia idag runt hela huset, hahaha fyfan!
jag måste bara berätta en grej..
Innan när julia kom hit skulle jag möta upp henne innan vi skulle gå och sola, men sen så när jag skulle öppna ytterdörren så hade pappa tydligen glömt att jag var hemma så han låste överlåset så jag kunde inte komma ut, haha och fyfan jag var tvungen att öppna mitt jobbiga fönster, och självklart fick jag aldrig upp det.. jag stog där i minst 10 minuter för att få upp det, och sen kom julia så jag kastade ner nyklarna och när hon skulle låsa upp så fick hon aldrig upp låset för jag stog på andra sidan och skulle låsa upp underlåset, så himmla komplicerat.. Haha, det var jävligt kul iaf..& jobbigt. men våran humor alltså!



 


HANINGE C

Hejbloggen.
Nu har vi kommit hem, sitter här med Sofia & Julia, vi kör singstar! och jag är grym för jag har vunnit alla dueller som jag som kört. BÄST? Haha. 

Efter vi var och solade åkte vi till handen, för jag skulle köpa smink på H&M (bild nedanför) sen blev det en randig tröja från gina också. Och ja, jag såghemsk ut, inge smink och allt. Men aja palla bry sej om vad alla andra tycker hela tiden, right ? haha nu ska jag gå upp och sjunga lite RogerPontare, haha! Bloggar senare innan jag möter upp Swaniis.

 


DAGENS

Känsla: taggad
Frisyr: "ruffsig bulle"
Klädsel: mjukisar, svart linne & t-shirt (good gone bad)
Vill ha: sommarlov.
Köp: inget alls..
Skönaste: jag själv
Sjuka: inte förkyld, men annars så
Låt: ... ?
Bästa blogg: bealindstrom.blogg.se

& juste, BellaBuch fyller år idag. GRATTIS GUMMAN!

DÅLIG UPPDATERING

galen dag igår, orkar inte enns berätta om den & jag vet att min blogg har blivit sämst men jag orkar verkligen inte  blogga! men nu ska jag gå till blattebergen möta upp A och sen blir det solning med Sofia.
 ikv ska jag träffa swan & ngr till, seyah bitches!
bloggar senare när jag har kommit home & förseten så är min fot på gång att bli bra igen.
Alltså träning på måndag again

Här är lite bilder från igår.
lisa & joel när vi gjorde våran reklam video!


Swan vid sammastund


PANKAKOR MED SYLT PÅ


..och sen har vi då söta Alma!



HALLÅ DET ÄR MARS, SNART APRIL INTE NOVEMBER!

Shit, vad kallt det äääär!
Sitter lixom med mössa, tofflor & vantar innomhus, lixom hallå?
! Det är nu det ska vara ''vår''


och nu kmr pappa också, han har jobbat & vart och fiskat.. haha kul liv? snart ska vi åka och handla & sedan äta. Jag är sjuuuukt hungrig! Dåligt med bilder just nu jag vet, men här får ni en gammal på mej som jag bjuder på än så länge.. eller snarare 2 st. Hehe!
 


FLUMMIG SKOLDAG!

Shit va fort den här veckan har gått, snart är det ju helg igen!!
Nu har jag presic kommit hem från skolan,
och shit va flummig jag har vart dom sista timmarna både med LisaLÅNGBEN
( haha jag har kommit på ett nytt smeknamn åt henne )
och sen på bussen men Julia. Bara för att vi är bäst på ramsor:


 

"Ge siv en kniv, så hon inte tar sitt liv eftersom hon har hiv"
eller
"Jacob är en bög som sög när han var hög som en jök"

.. haha typ ngt sånt! SKÖNA

och så har jag inte kunnat gått idag, har ont som in i Helve**
Här är en bild från idag när jag skulle hoppa ut genom fönstret, MODIG SOM JAG ÄR




STUKAT FOTEN

internet funkade visst, men jag har verkligen ingen lust att blogga nu.
Har precis stukat foten kan knappt gå för jag har så himmla ont, typiskt mej också!
när jag äntligen har kommit igång igen, men det här ska inte hindra mej jag ska fan träna ändå och aldrig ge upp,
 hur ont jag än har! Ska försöka duscha nu sen blir det mat & tv resten av kvällen pusss


INGET BLOGGANDE

Internet fuckar sej hemma så kmr inte kunna blogga, kunde iaf inte det i morse eller igår senare på kvällen så alla vet. Ska röra mej hemmåt snart, har presic slutat. Måste göra en engelskauppsats också, senare blir det träning. Men håll ut så länge alla älskade bloggläsare! Puss..

BÄSTEVÄN

hejbloggen, nu har jag presic kommit in. Följde med robban till bussen för ngr minuter sen. Vi har inte gjort speciellt mycket, spelat playstaiton kollat på tv och på min "pojkvän" snygg-hugo.
Dröm vidare tjejer, han är min! .. rawr


Hihi, ska göra mej iordning för sängen snart.. inte dirket roliga inlägg idag men just nu har jga verkligen inte haft lust att blogga.
Sorry bitches. LOVE
 

...

jag saknar dej, jag saknar oss..



DAAAAAGENS FRÅGA!

& föresten så har jag bara en snabb liten fråga till er..
.. kan man gilla 2 personer så mkt att man inte vet "vem man ska välja" ? .. Hehe


TISDAG

Hej kompisar!
Nu har jag presic kommit hem från handen. Igen.. Drog dit med Swan, Lisa & Bella efterskolan för Swan skull shoppa gaaaalet. Och för en timme sen kanske så åkte jag och Lisa till Blattebergen & solade, helt seriöst min mage, min rygg & mina ben är fan bruna som satan.. *STOLT* Haha! Skolan har vart tråkig, mer idag har inte hänt.

Ikväll kommer Robbääään bästis hit, så det blir kvällens planer iaf. Bloggar senare, och förlåt för att det bara blev  inlägg igår, ska bättra mej. promisse!

BILDER

Nu har jag packat och fixat lite, pappa kommer och hämtar mej om ett tag..
tänkte bara på att slänga in lite bilder från dagen!

Haningeshetaste brudar,
Lisa till vänster, Swan i mitten & jag till höger.


Haha, kom på att trosorna jag köpte var typ 3 storlekar förstora på bussen..


mmmm.... korv


Swan äääär gaaaaaaalen


tjockisar?

NY VECKA PÅ GÅNG

hejbloggen,
 nu sitter jag mitt på golvet bland alla mina tusentals plagg Försöker städa lite & packa för jag ska till pappa ikväll men det går inte så bra, Hehe


. Idag har jag vart iskolan, en jätte skön dag faktiskt! Hade två håltimmar så det var najs. Efterskolan drog jag med, Alma, Bea, Madde, Bella & Iza till handen. Där köpte jag lite saker (bild nedanför) på lunchen åkte jag, swan & lisa och träffade ocsar ett litet tag också. Utöver det ahr det itne hänt så mycket mer. Ska byta om snart också, för jag har träningsmatch. Bloggar senare.. men här är lite bilder på sakerna som jag presic köpt. Puss



   


SEYAH

♥Nu har jag presic duschat ska lägga mej isängen och kolla på film nu.
Tänkte bara säga godnatt.
Ses imorgon, puss alla sötnosar!

HATA SNÖN!

Nu har jag precis kommit in, var och hämtade mina örhängen sen mötte jag upp swan, och vi snackade lite om allt, hennes födelsedag igår, om min & Almas kryssning och självklart om alla söta pojkar!
och shit vad det snöar ute, usch jag får verkligen ångest så här såg det ut när jag öppnade dörren:



Och föresten mina besökare blir bara fler & fler, forsätt så! Love you all!

SVAR PÅ FRÅGA.

Postat av: Anonym
Var har du köpt örhängena på headern ? :)
Svar: Jag vet inte riktigt, det är Sofias men tror hon har köpt dom på Glitter.


DAGENSLÅT

.. GE MEJ SOMMAR!


KILLAR

Tog texten från en annan blogg, var bara tvungen att lägga in den..

"Älska henne för den hon är,
och inte för den du vill att hon ska vara.
Skämms aldrig över henne,
utan va stolt och visa att hon är din.
Försök inte ändra på henne,
låt henne vara den hon är och acceptera det.
Dissa henne inte när ni är med dina vänner,
våga visa att du älskar henne.
Säg aldrig att hon är ful,
tyck att hon är fin i alla lägen.
Håll inte på med massa andra tjejer,
när du har henne.
För om du verkligen gillar henne..
ska du skita i resten."

..you will never find anybody better then

LÄSKIGT

Hej igen. Nu har jag presic kommit hem, har vart och solat också. Sitter och kollar på GossipGril med mamma nu,



tänkte bara berätta att när vi satt hemma hos "mormor" (det är mammas moster, men hon har alltid vart som en mormor för mej)  i ösmo så kollade jag i Aftonbladet, då stog det att det var minst 3 våldtänkter på vår båt plus massa andra som Viking Line och dom.. Skit läskigt, och som jag berätta om inlägget igår så var det ju en kille som hade blivit gripen, vi trodde ju att det var om mordet, eller om killen som dog, men det var säkert att han hade gjort ngn tjej illa, skit hemskt, tänk om det hade vart jag och Alma lixom..

Här är lite bilder på familjeeen idag:



   



   



ÖSMO

Hej alla fans, nu sitter jag här i ösmo.
Har presic käkat middag här hos min mammas moster,
jonna, tanner, johan, mamma & alicia är här också.
Ska snart äta efterätt sen bara umgås med familjen.
Senare blir det solning.
Skulle bara skriva ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever!
Ha det bra så länge. Pussen


BILDERNA FRÅN I FREDAGS!

Godmorgon bloggen! Har ni haft en bra morgon?

Det har  inte jag iaf! jag har presic vaknat & känner mej fortfarande hur seg som helst, ska smsa Lisa snart för senare ska vi sola solarium, har blivit ganska brun nu faktiskt så det gäller att behålla färgen nu.
Nu ska jag prata lite med mamma & sen blir det frukost, bloggar senare..
..men här kommer iaf bilderna från ifredags/igår. Enjoy!


Och självklart kom jag och Alma in efter kl. 22:00



Och den där jätte snygga killen som va med på melodifestivalen, rawr..


Alma var redan fixad och klar kl. 19:57 medans jag var det ngn timme efter? Hehe..


Let's get the party started!


Haha, och gud vad vi drev med alla pantionärer


 

Samtidigt som Alma var klar stog jag och sminkade mej..

Ute på deck


I hissen


Älskade grönalund (dåligbild)


BADA!



Orkar inte ladda upp fler bilder även fast dom flesta bara är på Alma som ni kanske märker, men jag var så upptagen att jag glömde fota mej själv, (hihi) plus att det inte är så mycket bilder heller för vi glömde och fota för vi gjorde så mycket saker hela tiden.

DAGENS FRÅGA/SKÖNASTE

Vad tycker ni är godast, julmust eller påskmust ? ...

  VS. 

... Hahahahaha, någon som fattar ?

INGEN UTGÅNG FÖR MEJ INTE.

Här ligger jag, i soffan med mitt supersköna täcke & min älskade data och kollar på StarWars, och smsar lite. Och helt alone, är hemma hela kvällen själv snacka om skönt behöver vekligen det just nu. Men som sagt så orkade jag inte dra ut idag, eftersom jag har feber och mår inte bra alls. Känner mej fett patetisk för som senaste timmarna har jag börjat böla för minsta lilla grej, seriöst vad är det med mej igentilgen? Hehe.. mina ögon är svullna & så är jag varm som en stekpanna så självklart blir det hemma för min del ikväll, booooring! Men så kan det bli ibland..
Nu väntar tills kolckan ska bli 22:30 för då börjar American pie 2. jag hör av mej senare, oouuupps

Bilderna från Åland kommer imorgon orkar inte leta reda på sladden just nu..

Världens sötaste!!!!!


...

Hej bloggen och alla älskade läsare.
Bilderna från igår kommer lite senare.. orkar inte ladda upp dom just nu!
Ikväll ska jag ut & ha lite kul, det behöver jag verkligen den här helgen för just nu känns allt helt meningslöst. Bloggar senare, ska betsämma mej för vad jag ska ha på mej nu. Har verkligen beslutsångest. Puss så länge!

J A G & I Z A I H Ö S T A S . .   j a g  s a k n a r  t i d e r n a




OJ OJ OJ, VILKENKVÄLL!

Nu har jag presic kommit hem från kryssningen, alltså shit vad kul vi har haft. Roligaste kvällen på länge!
Såhär såg min dag ut igår:
Efterskolan åkte jag och Swan till handen för att hon ville träffa Oscar, och han var med Johan och Simon. I handen gjorde vi inte mycket, småpratade och lite sånt. Lite senare åkte jag och Swanen (som fyller 15 idag, GRATTIS GUMMAN!!!!) till Brandbergen för att möta Alma som hade slutat för vi skulle sola. Medans jag låg i solariumet satt Swan bervid och bablade på. 20 minuter åkte jag och Alma hem till henne. Dags för kryssning!
När vi kom på båten så åt vi bufe med värdens gotaste chokladpudding till efterrätt, mohaha. På båten gick vi runt lite grann med hennes farfar Olle, hans fru Ann, hennes pappa Tomas, hennes Brosa Anders och hennes två fastrar Jenny & Linda. Efter vi hade firat lite med dom så var jag och Alma mest för oss själva. Vi hade så himmla roligt! Vi dansade och dansade, ingen kunde slå oss på dansgolvet! Självklart hängde alla på oss, allt från 20 åringar till 40 åringar. Usch!
Runt 01:00 tiden började vi snacka med några killar som kom från Värmdö, och dom va vi med och dansade med hela natten, shit vad kul vi hade. När vi vaknade imorse gick vi och åt frukost, skitgott! Senare åkte vi och badade och lite sånt, jätta mysigt. Sen var det ngt "dansband" med på båten som sjöng också, dom var tydligen med på melodifestivalen nu i år och sjungaren var verkligen hur snygg som helst, Gaaaah!!!!

Det hände så sjukt mycket saker som jag inte enns orkar ta upp, men det här var iaf rolifaste kvällen på länge. Bea, du missa verkligen ngt! Hehe..
& juste, tydligen så var det ngn snubbe som hade dött, han bodde ngr hytte0r bort.. shit vad läskigt det var, vi vet inte om han blev mördad eller om han bara dog av alkoholfögiftning, kanske så hade han hamnat i bråk. Men det läskiga var att när båten kom i land i sthlm igen så vart det en kille gripen, och han hade säker ngt att göra med det, och han var en av dom som raggade på oss. Läskigt!

Nu ska jag göra mej i ordning för vi ska på middag, bilder kommer senare. Ha det bra så länge sötnosar.

TORSDAGKVÄLL

Hej bloggen & alla underbara läsare!
Filmen var helt okej, den slutade ungefär för en timme sen och efter det gjorde jag en annan grej. Nu blir det tv & sängen för min del, även fast klockan bara är halv tio? jag är dö trött! somnade på svenskan idag, och efter det har jag vart hur seg som helst, tror jag börjar bli sjuk men just därför måste jag vila ut mej nu.. Haha och jag vet att det inte låter som jag, but thats the way it is right now!
Ses på lördag om det inte blir ett snabbt inlägg imorgon. Puss


FILMTIME & STÄDNING

Nu håller jag på att ladda ner BLIND DATING,
 tänkte sega lite ikväll eftersom det blir en ganska stressig helg.
Och blogga extra mycket eftersom det inte blir ngt imorgon
 men på lördag är jag tillbaks igen! Bedömmer filmen senare
 nu ska jag hoppa in i duschen & städa mitt rum & min toalett lite.
 seyah later bitches

JAG SAKNAR DEJ

Nu är det såhär att jag satt och kollade igenom lite gammla bilder på mej och Josefin Pihl. Shit vilka minnen jag får när jag kollar på dom, gud. Hela sommar lovet så var vi typ varje dag & hade alltid så himmla kul. Våran humor kunde ingen slå, tillsammans så var vi världsbäst. Kom du ihåg första gången vi sov hos Teddan, eller när vi åkte till Lidingö för att träffa Wille, och alla dagar med Robban & Lange. Eller den där natten när vi skulle på fest och allt blev helt misslyckat så vi satt på tunelbanan & donken hela natten ist, det var samma kväll vi lärde känna Samuel. Du hade bara snackat med honom på datorn och självklart så var det jag som började tjata på att han skulle träffa oss och va med oss, så pratglad som jag är! Och sen när vi drog till Alex och blev råpackade och jag skulle till Tylösand dagen efter och va råbakis, shit alltså. Hela tiden när du var i Luleå saknade jag dej så jag knappt kunde andas, det var så himmla tråkigt utan dej. Vi kunde snacka om allt med varandra, du var verkligen min bästavän. Alla dagar på grönan & ung08 med dej, och sen självklart alla dagar vi träffade hur många killar som helst och bara levde livet. Vilka tider! Du fanns alltid där när jag behövde dej, och jag vet att jag inte var riktigt snäll mot dej hela tiden. När skolan började så gled vi ifrån varandra, och jag vet att allt var mitt fel.. men jag ångrar mej varje dag. Jag skulle aldrig gjort sådär, eller sagt sådär. Jag saknar dej & älskar dej & det kmr jag alltid att göra, förlåt "bästis"


DAGENS OUTFIT



Ed hardy tröja
svart linne
& fjortis mjukisar!

BLOGGNINGG AGAN, HEHE..

Bloggpaus gör inte bloggen bättre, right? så varför enns ha det, haha vart lite sugen på att skriva lite inlägg idag.

Nu ska jag bara va hemma, skulle igentilgen vara med Lisa idag efterskolan men det gick inte, plus att jag aldrig kommer hinna! jJag måste båda packa & plugga, efterson jag och Alma ska ju på kryssning imorgon och jag är sjukt taggad!  Det kmr bli sjukt kul.
Räkna med massor av bilder. 

Och nu när jag tränar igen så somnar jag runt 23.00 / 00.00 på nätterna ist för 03.00 som förut iförsej så är det ju mycket bättre, så jag inte försover mej till skolan. Jag har faktiskt vart på alla lektioner den här veckan, jag är sjukt stolt över mej själv just nu, med aaaaaallt!  det känns skitskönt.

Den här veckan har jag..

Haft 6,5 på mitt matte prov (B-del) när det högsta man kunde få var 8,5.
Gjort alla glosor och bara haft 4 fel. "betyget" var: excellent
Så har jag fått tillbaks min svenskauppsats om ONDSKAN och fått G+
Sen idag hade vi förhör på skelletet och då kändes det jätte bra när jag lämnade in det, jag själv tror att jag får VG/G+ på det.
 
.. så vad tycker ni erkänn att det har blivit en för bättring? :)

BLOGGPAUS

ja, som rubriken lyder så kmr jag inte blogga på ett tag.
Har massa andra saker att göra också,
så sorry bitches ha det bra så länge..


LISA TIME

Nu har jag presic kommit hem, idag i skolan har det itne hänt mycket alls. Fast efterskolan drog jag & Lisa hem till mej och käkade så nu sitter vi här, så lyssnade vi igenom lite sommar låtar på youtube, och fan vad sommar s:ugen man blir nu! Snart ska vi åkta till brandbergen & sola, jag måste verkligen det nu för jag har tappat all min färg, runt 18:30 har jag träning och efter den ska jag till Alma med mamma & lämna en grej. Här kmr lite bilder, bloggar senare Enjoy!








PICS

Orkar inte blogga om vad vi gjorde, vi kollade ändå på tv. Här kmr lite bilder. Enjoy!





DAGENS SKÖNASTE

Nu ska jag dra på mej ett par mjukisar & göra mej i ordning. Ska träffa bästis snart, när han har ätit klart. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Chilla antagligen. Har inte orkat ladda upp bidlerna från idag men jag lovar att dom kmr ikv. Idag när jag drog från jonna kom jag hem, gjorde typ ingenting gick och handlade chips med mamma tills ikv, hehe hon har lovat mej att jag kan få käka lite godis och så nu när jag har slutat med rökningen, för jag blir eeextremt sockersugen! (mer än vad jag redan är, hihi det kan jag lova er)

P.s Missa inte min sötnos Hugo i den rätte för Rosing ikv!!
Aja, nog om det.. här är mitt & jonnas skönaste "samtal" today.
Jonna: kolla vilken mongo min hon har!
Jag: är du bög och du vill knulla mej iröven, är det de du säger?!
Båda: HAHAHAHAHAHHAHAH!
(urkäkta språket)

TISDAG

Hej älsklings bloggen
Nu sitter jag hemma hos min kära gudmor och min söta syssling. Idag har jag vart iskolan, drog hit kl. 14:00 ungefär & nu ska jag snart åka härifrån. Ska träffa Robban idag/ikv, senare kanske jag ska ut och springa om jag orkar, hehe.

Och förlåt för det knappt blev ngn bloggning igår, men just nu orkar jag inte. Har annat att tänka på också, funderar på att ta en bloggpaus? Men vi får se hur det blir med det, bilder från dagen kmr senare när jag har kommit hem. Ha det bra så länge

sötare än oss finns inte












HEMMA IGEN

Nu har jag kommit hem, har käkat också var grymt hungrig! Träningen gick bättre än vad jag trodde, även fast jag itne har kört på 7 månader självklart så är kondisen sämst, men ska ut och springa imorgon om vi inte ska träffa Alicia. Men däremot så va skotten helt okej, fast jag kanske missade ngr, hehe. Men det kmr ju snart efter ngn vecka!
Hur har ni själva haft det idag?
Nu ska jag hoppa in iduschen! ha det bra så länge, bloggar senare. PUSS

 

MÅNDAG

Hej bloggen& alla underbara läsare!
nu sitter jag hemma isoffan.. Har presic kommit till mamma & ska göra mej i ordning för träning. Är riktigt taggad just nu men allt kmr kännas hopplöst senare eftersom min kondis inte direkt är den bästa. Men det är bara och kämpa på! Iskolan har det inte hänt mkt, men jag har gått på alla lektioner och inte rökt en enda cigg idag. I'm are so good.
När jag har kommit hem blir det mycket bloggning & mkt bilder! Det lovar jag er så håll ut så länge. Puss


FÖRLÅT

Förlåt för dålig uppdatering, men det här blri det första och sista inlägget för idag iaf. Har verkligen ingen blogglust right now..  Igår åkte jag och träffade Elin vi fixade oss lite, senare skulle vi till stan men vi drog på annat håll ist. Sen åkte vi hem till mej och hade det jätte mysigt, båda snackade i telefon hela natten och var fett med sociala, orkar inte skriva om allt vi gjorde, men jävligt kul hade vi iaf, love you soulmate.

Imorgon ska jag träna, det ska bli jätte kul för jag blev riktigt taggad när jag kollade på matchen igår. Så ska jag sluta röka också, bra va? :) nu ska jag kollat klart på Gossip Girl. Se yah to morrow bitches 
Elin's & min outfitt från igår:


PLANER INFÖR IKVÄLL

Hej pojkar & flickor. Nu har jag chillat galet, slagits & krigat med pappa och självklart kollat på the hills. Nu när hockeyn är slut ska jag följa med pappa till Högdalen och hämta upp Valeria och försöka fixa mitt cp-playstaiton när vi är där. Senare blir det middag & sen ska jag träffa Elin, hon ska sova här ikväll och vi kmr ha jävligt kul! Bloggar senare om vad som händer/har hänt. xoxo loveyah

Dagens klädsel:
tights-jeans, linne & en grå tunika
Dagens humör: stressad!
Dagens smink: Foundation, kajal, ögonskugga, puder, mascara & ögonbrynspenna
Dagens saknad: en pojkvän

TYPISKT..

Självklart så vann vi matchen med 1-0 mot täby, och dom är typ sthlms bästa lag? haha! Efter matchen åkte jag och pappa till handen för vi skulle köpa nytt playstaion. Och nu när jag ska kopla in det, så självklart funkar ljudet men inte bilden. Fan vad lack jag blir alltså, ååååh!!!!! aja nu ska jag rugn och skälla ut dom, har damp på pappa nu också but that's life. Bloggar senare & förlåt för att det är dåligt med bilder. Puss

GODMORGON

Hej alla älskade läsare. Nu har jag presic gjort mej i ordning ska åkta till vendelsömalms hallen & kolla på mitt gammla lag som har match. Woho, kanske man blir sugen på o köra igen? who knows, ikväll blir det ungång iaf men bloggar senare när jag kmr hem, ha en bra dag sålänge!


BORTA BÄST HEMMA SÄMST

Hejbloggen.
Nu har jag presic kommit hem, jag drog till brandbergen c och mötte Bella sen kom Bea och vi åkte till handen, sen typ stog vi där och bea böt om, haha video på det kmr :) och sen skulle dom till jordbro typ så jag pallade inte följa med är sjukt seg nu bara för jag är på dåligt humör. Nu ska jag svulla godis & ladda inför imorgon. Kanske slänger in ett inlägg lite senare!

HATA HATA HATA FREDAG DEN 13

Det märks verkligen att det är fredag den 13! är fortfarande irreterad men det är rätt okej nu iaf.. men man får tänka posetift ist, nu kan jag ju blogga hela kvällen! Hehe.. Så alla älskade läsare, vad ska jag blogga om? Att killar bara är skit kanske? Hmm.. Let's se about that. Men här är iaf 1 bild från So lektionen idag, jag hade sjukt tråkigt! pyss

   

MITT LIV SUGER!

& bara för att min farsa inte är riktigt frisk ihuvet så får jag inte gå ut heller, åååååh! Jag som var så jävla taggad på fest och allt.. Och nu om jag "rymmer" ut igen bilr det nog bara värre. Fan jag hatar mitt liv jag hatar aaaaaaaallt!!!!!!!! Är så jävla sur just nu, bloggar senare när jag har lungat ner mej!!!!!

LÄR KÄNNA MEJ

Jag heter Linnéa Ewelina Emilia Pettersson. Går i vendelsömalm skolan i årkurs 8.  Mina föreldrar är skilda och jag har bara gått i 2 olika skolor, men längtar till att få börja i en ny. Jag har rätt så många IG och nu känner jag att jag måste jobba upp mej för att jag ska kunna bli ngt! På fritiden umgås jag med kompisar & iskolan samma där, everyboddy in thaaaaa gang! Hehe.. Jag kör ingen sport längre, det slutade jag med i sommras så nu tränar jag för mej själv. Min pappa är lite konstig men annars så är han världsen bästa. Samma med mamma. Mina föreldrar tycker jag har en dålig  attetyd och alltid är kaxig eller alltid ska käfta emot, och det kan jag hålla med dom om att jag har och det är verkligen ngt jag måste förbättra. Jag har sjukt konstiga tvångstankar.. Och i 5an var jag punkare medans hela 6an & 7an var jag rå fjortis. Dom jag brukar umgås mest med i skolan heter: Swan, Lisa, Semra, Sofia, Julia, Alma, Bella, Bea, Jennifer, Madde, Iza, Melina. Sen har vi ju alla killar i 8:1a (?) men dom umgås man ju inte med sådär. Från 1-4 blev jag mobbad, för att jag var den ända svennen i hela klockarbergskolan och var sötare än dom flesta..

.. Ja nu kmr jag nog inte på så mycket mer. Men ska hjälpa pappa plocka upp varorna för han har vart och handlat. Puss!


DAGENS

Outfit: iskolan hade jag tights, peak tröja & linne
Smink: Fonudation, puder, mascara, kajal & ögonskugga
Frisyr: utsläpt
Humör: taggad!
Vill: ha pengar
Sjuka: ont i knät
Låt: Frida ft. Anna
Drog: Vet inte
Längtan: solen
Saknad: mamma..
Korkade: swan som vanligt, haha!
Middag: no idea

& såhär ser jag ut just nu


HELG

Hej bloggen & alla älskade läsare.
Nu har jag presic kommit hem, slutade runt 12:00 idag snacka om skönt! Det har inte hänt speciellt mkt heller, hade matteprov och det gick sådär.. no so good. Just nu funderar jag mest på vad jag ska blogga om i nästa inlägg men det får vi se senare för nu ska jag hoppa in iduschen & leta upp mina paro-papper och för er som vill veta så ska jag praoa på sös, hehe!



Linnéa

-

BARA FÖR ATT EN AV MINA TVÅNGSTANKAR ÄR ATT BRESMÖR MED EN SKED, HAHA


HEJ ALLA FANS

Nu har jag presic kommit in, robban bästis har vart här ngr timmar. Vi har typ bara kollat på film & snackat. Mysigt. Nu ska jag hoppa in iduschen äta en macka & sätta på en film.. plus att pappa ska snacka med mej nu, vi får ju se hur det går. Hehe. Ha det bra så länge slänger säkert in ett inlägg lite senare :) puss så länge


IRRETERAD!

Åååååh! Nu är jag sjukt irreterad för pappa vägrar att handla, "för han ska kolla på hockeyn för det är mkt viktigare och det är det ända som är kul i livet.. " *SUCK*

Fast nu måste jag bara berätta om en sak som hände i skolan idag och det måste läsas, haha.. 
Jag, Swan och Semra gick i korridåren, så fick jag ngt ryck så jag började slå swan i ryggen och putta in henne i Semra, och jag bara stog och as garva då fick hon typ damp så hon tog tag i mina händer, och tryckte allt hon kunde o försökte putta tillbaks mej och jag bara stog och garva så hon kunde varken slå eller putta tillbaks på mej, så  när hon höll i mina händer drog hon upp dom mot sin mun och började slicka på mej och HAHAHAHA fyfan vad vi garvade, snacka om sjuk ihuvet hon kan bli ibland, hahaha but swan i love you anyway






18:26

Förlåt för dåligt uppdatering, men jag har lite brottom nu. Måste plugga inför imorgon nu en snabbis för jag ska nog träffa Robban ikväll. Iskolan har det vart ganska najs idag ändå trots allt.
 
Och föresten.. Idag när vi satt på franks lektion så skulle vi räka ut vårt bmi och då ska man ha mellan 20 - 25 och helst ligga runt 22/23 men jag låg på 19 så jag väger för lite för min längd. Men det var inge mer med det tänkte jag, men sen fick Lisa, Swan & Semra för sej att gå till skolsyster. Så självklart gick vi dit och då frågade hon oss lite grejer, och då berättade jag att under en viss tid (ngr veckor sen) kände jag mej äcklig efter jag hade ätit, inte att jag kände mej tjock presic men då tycker jag inte att det va ngt allvarligt jag spydde ju bara ngr gånger i veckan. Men nu äter jag igen, men väger ändå för liten så jag ska tjocka upp mej tills jag väger lite mer så min kropp ska må bra senare ska jag träna den snygg! Hehe.
Ha det bra så länge bloggar & lägger ut bilder senare, håll ut!!

I HATE THAT I LOVE YOU

Nu ligger jag i sängen, smsar & kollat på Grey's.. Imorgon är det skola igen, men på morgonen har vi gympa med 8:2a  tror jag så vi ska nog köra fotbolls match mot dom tror jag ..(?) Det är iaf skitkul, ingen äger ju mej på sport. *Blink*  Hahaha! Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på, men jag lovar att jag tar ngr imorgon. Puss så länge!

DAGENS:
Outfit:
Mjukisar, grå munkjacka & linne
Smink: Fonudation, puder och mascara
Frisyr: Toffs
Humör: kåt HAHAHAHAHHA
Vill: Ha helg
Sjuka: trött, trött, trött
Låt: .......
Drog: you
Längtan: sommar sommar kooooom!
Saknad: old times
Korkade: pappa
Middag: är äckligt

TRÅKIGT.SE

Om du får mer än 45 har du dåligt inflytande

1.Rökt [x]
2.Druckit alkohol [x]
3.Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4.Sovit i samma säng som någon av samma kön [x]
5.Kysst någon av samma kön [x]
6.Haft sex [x]
7.Haft sex med fler än 20 personer []
8.Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
9.Tagit droger [vad räknas som drog?]
10.Tar droger []

TOTALT: 7


1.Tagit smärtstillande [x]
2.Tagit någon annans receptbelgada medicin []
3.Ljugit för dina föräldrar [x]
4.Ljugit för en vän [x]
5.Smygit ut ur huset [x]
6.Gjort något olagligt [x]
7.Skurit dig själv [x]
8.Skadat/sårat någon annan [x]
9.Önskat att någon ska dö [x]
10.Sett någon dö []
TOTALT: 8



1.Varit ute längre än du är tillåten [x]
2.Varit ute hela natten [x]
3.Ätit ett helt glasspaket själv [x]
4.Varit hos en teraput [x]
5.Varit på avvärjning []
6.Färgat ditt hår [x]
7.Fått böter []
8.Varit med om en olycka []
9.Varit på en klubb []
10.Varit på en pub []
TOTALT:  5



1.Varit på ett vilt party [x]
2.Sett Mardi Gras [ ]
3.Druckit mer än fyra öl på en kväll [x]
4.Spenderat vårlovet i Florida [ ]
5.Sniffat på nånting [x]
6.Använt svart nagellack [ ]
7.Haft på dig ett nitarmband [ ]
8.Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på [ ]
9.Lyssnat på rapp [x]
10.Äger/Ägt en 50 cent CD []
TOTALT: 4



1.Klätt dig som en gothare []
2.Klätt dig som en plugghäst [/]
3.Klätt dig som en punkare []
4.Klätt dig som grunge []
5.Varit för full för att minnas något [x]
6.Drabbats av en minneslucka [x]
7.Svimmat [x]
8.Varit förlälskad i en granne []
9.Fått någon att smyga in i ditt rum [x]
TOTALT: 4,5



1.Smugit in i någon annas rum [x]
2.Varit förälskad i din bästa vän [x]
3.Varit på en konsert [x]
4.Rå-knullat någon [x]
5.Blivit kallad för slampa [x]
6.Kallat någon för slampa [x]
7.Installerat högtalare i din bil []
8.Haft sönder en spegel [x]
9.Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
10.Borstat dina tänder med någon annans tandborste [x]
TOTALT: 8



1.Ludacris har varit/är din favorit rappare []
2.Sett en p-rulle på bio []
3.Hängt i ett köpcentrum [x]
4.Skolkat från skolan [x]
5.Haft en operation []
6.Haft en skada [x]
7.Hamnat i en rättegång []
8.Smitit från notan []
9.Satt eld på något [x]
10.Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 5


1.Ägt/Hyrt en lägenhet []
2.Brytit mot lagen med en polis i närheten [/]
3.Varit otrogen [x]
4.Hamnat i trubbel med polisen [/]
5.Pratat med en främling [x]
6.Kramat en främling [x]
7.Kysst en främling [x]
8.Åkt bil med en främling [x]
9.Blivit trakasserad [/]
10.Blivit verbalt trakasserad [x]
TOTALT: 7,5


1.Träffat någon ansikte mot ansikte som du träffat på internet [x]
2.Varit inne på internet 12 timmar i sträck [x]
3.Pratat i telefon mer än 4 timmar i sträck [x]
4.Tittat på tv mer än 12 timmar i sträck [x]
5.Varit på loppmarknad [/]
6.Blivit kallad för ett dåligt inflytande [x]
7.Druckit och kört bil []
8.Busringt till någon [x]
9.Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10.Fuskat på ett test [x]
TOTALT:  8,5


57,5


HEMMAKVÄLL

Sådär.. nu har jag presic vaknat, somnade på soffan för ngn timme sen. Vaknade av att pappa hade gjort mat, yummi! Sen har jag pratat med sofia också och hon var tvungen att plugga & jag känner men ändå sjukt seg, så det blir hemma kväll nu, kolla på hockey med pappa och lite data! Måste nog också plugga lite matte för vi har prov på Fredag och om man ska bli kändis och gifta sej med Hugo (i den rätteför Rosing) så måste man ju ha ngt att skryta om.Tss.

Och nu ringde Swan my twinie också så vi ska åka till Torvalla imorgon efterskolan! Musigt. Hare bra så länge bloggar senare, puss

Och hur lyckas man ? Hahahahaha!

16:00

Hejbloggen & alla älskade läsare!

Nu har jag presic kommit hem, har vart iBrandbergen C och kirrat lite grejjer med Sofia och Julia. Innan det var vi iskolan.. Det går riktigt bra för mej just nu, hehe. I'm a good girl.
Nu ska jag duscha lite & fixa mej, senare ska jag ut om inte jag & Sofia drar och simmar.. Får se hur det blir, men ska nog börja simma ngr gånger i veckan så får man snygg kropp också ;d
Här är lite bilder.. puss!




















"VECKANS"

Nu har jag lite brottom, sorry  men det blir inga bilder för idag.. har verkligen inte tid just nu. Ska duscha om ngr minuter & sen blir det tv & sängen! Måste verkligen lägga mej i tid nu när jag ska börja sköta skolan, hade föresten Hemkunskaps prov idag & det gick jätte bra.. Svarade på alla frågor iaf *stolt* Här kmr veckans händelser.. pussen

Måndag:
Stan med Alma
Tisdag: Umgås med Sofia & Bio
Onsdag: Simma & sola med Sofia.. swan kanske skulle med!
Torsdag: Träffa kusin en snabbis, åka och köpa en grej.. 
Fredag: Va med Amanda
Lördag: No idea men det löser sej alltid!
Söndag: Sola & så en till grej, hehe 

BIO

Förlåt för dålig uppdatering alla sötnosar. Det vart ingen simmning idag, efter jag & Sofia hade flummat klart gick vi ner till IcaMaxi. Pappa kom och hämtade mej runt 17:00 sen så åkte vi och kollade på bio.. Hehe, hade glömt bort att jag skulle göra något med honom idag eftersom det var så länge sen vi sågs! Vi kollade iallafall på VALKYRIA den va skitbra, really..


Jag kom hem ungefär för en halv timme sen, var tungen att kolla klart lite i slutet på Den rätte för Rosing för att jag ville se min älskling Hugo, helst seriöst jag blir fan kär bara jag kollar på honom, * men det är bara att drömma vidare* Hehe.
Och jävla Cammi hon hade sett honom i skärholmens c idag, SNACKA OM ATT JAG BLEV AVIS.. ååååh  vad jag vill vara de j Cammi nu.. Hehe ;$ 
bilder från idag kommer senare, ska kolla lite på andra bloggar nu. LOVE


HOS SOFIA

Nu sitter jag hos sofia, och vi kör TARZAN haha det är skit kul även fast jag bara förlorar, Hehe. Sofia sitter breved mej i soffan o sjunger: i en värd full av liv HAHAHA sen bah, har du sett lejonkungen och som igår när vi va i Brandbergen. Hahahajag stog bakomen en lyktstolpe och trodde ingen kunde se mej, seriöst snacka om sköna!
IKväll ska vi åka till Torvalla & simma eller "leka" haha roligt roligt, och nu orkar tydligen inte Julia & Nadya följa med men vi tvingar dom ;d Bloggar senare, för nu ska jag ÄGA Sofia på playstaison. Puss så länge
                 
& juste idag hade vi auodison (eller hur det stavas) iskolan för men film. Hoppas jag får ngn roll, hehe.. plus att Tatziki skulle vadära men han hade försovit sej.. typiskt :(



"alla" bilder ä på söta sofia :)

LÄGGDAGS.. ?

Jennifer & Jacob förrförra nyår!

Jag är hur trött som helst och klockan är bara kvart i elva.. brava? iförsej så somnade jag tjugo i fem igår natt och gick upp kvart över sju i morse så det blev inte mycket sömn för mej inte, men ska kolla klart på ngn b-film med pappa sen ska jag gå upp och lägga mej i min supersköna/supervarma säng. Seyah tomorrow bitch, love!


 


HAHA, VAD TYCKER NI ?



              

HOCKEY

Nu sitter jag & kollar på Hockeyn på kanal9. Det är ju förfan kvartsfinal
Luleå-Frölunda!
Och Adam, ALLTID LIKA KUL.. Hahaha!


@ BILDER FRÅN IDAG













Bilder på ngr av mina brudar 2Day!
& Lisa ville inte va med på dom flesta bilderna så va tvungen att ta bort hennes feeajs :/

DAGENS

Slänger in en DagensLista när jag ändå är inne..


Outfit: Adidaströja, tights & linne
Smink: foundation, puder, ögonbrynspenna, mascara & brun-ögonskugga
Frisyr: Uppsatt
Humör: trött..
Vill ha: KÄRLEK
Sjuka: pluggfeber
Låt: B.Y.O.B. - System Of A Down
Drog: ALMA.
Längtan: Sommarlov!
Saknad: Syster..
Kärlek: DERU :d

20SAKER NI INTE VISSTE OM MEJ..

1. Mitt fullständiga namn är Linnéa Ewelina Emilia Pettersson
2. Jag går i vendelsömalms skolan..
3. .. I årskurs 8
4. Jag kan inte öppna mjölkpaket
5. Den snyggaste killen jag nånsin sett är Hugo i "Den rätte för rosing"
6. Min kusin är en av mina bästavänner..
7. .. Och jag älskar henne mer än allt
8. Jag har alltid varit "pappasflicka"
9. Jag bråkar med min mamma nästan hela tiden, mest om skit saker..
10. .. Men hon är den bästa som finns
11. Min bästevän heter Robin Bergström
12. Jag hatar min kropp
13. Jag ska skaffa silikon
14. Jag är brunett just nu..
15. .. Men igentligen så är jag platinablond
16. Jag plattarhåret varje dag
17. Jag bor i vendelsö/"bakom brandbergen&svartbäcken"
18. Min pappa är kändis, Hahaha.
19. Jag älskar GossipGirl,One tree hill & The hills
20. Jag älskar min egna humor! Hehe.. 
Hahaha, P.s "Christian är bäst"

HEJ BLOGGEN..

.. Just nu är jag helt slutkörd, har vart istan med Alma & kollat lite, fixat håret och svullat på donken! Mums. Nu ska jag strax ringa pappa för jag ska till honom ikväll han kmr nog och hämtar mej, men nu ska jag börja packa. Bilder från idag kommer senare, och för er som vill se hur mitt emohår blev, hehe.. Puss så länge!


FILM TIME

Mamma orkade inte åka och sola så det får bli imorgon efter stan istället,
om hon inte jobbar kväll annars är det bara ringa Sofia my sun friend.
 Haha. Men just nu ligger jag i sängen, pratar itelefon och ska snart kolla klart på 13 snart 30
och så måste jag försöka sova snart också annars kommer jag aldrig orka skolan imorgon, och det måste jag för jag ska bli duktig nu & börja sköta mej på riktigt nu. Sovgott allihoppa!

HJÄLP MEJ!



Alltså såhär ligger det till, jag vet inte vad jag ska blogga om längre för att göra så min blogg blir rolig och intressant, så hjälp mej!! komentera gärna om vad ni tycker jag ska blogga om eller vad som helst, för det kanske inte är så kul att läsa en blogg om mej när jag bara skriver om vad jag gör (?) Så älskade bloggläsare, KOMENTERA
Men en sak vet jag iaf, att bilder göra bloggen lite roligare
så den här bjuder jag på.. jag vet att det är en fjortisbild men den är minst 1/2 år gammal så det skulle nog va ganska onödigt o komentera: "fjortishora" eller ngt ;) komentera snällt inte avundsjukt. Puss så länge



SVARTHÅRIG, HEHE..

Ja, som det står på rubriken så är mitt hår svart, men det blir bättre när man har tvättat håret ngr gånger också..  Har presic snackat med Alma i telefon också nästnästa helg ska vi på kryssning, det ska bli jätte kul hihi :) Och imorgon efter skolan så ska vi till Stan. Mysigt!
Men här kmr lite bilder från när mamma&stefan var i Thailand, visst blir man avundsjuk.. Hehe?
(Datumen stämmer inte)









SEG SÖNDAG

Hej bloggen.
Nu har jag presic kommit hem, har vart i VästerHaninge hos Stefans brosa och kollat på hus i kroatien, vi ska ju på semester i Juli. Nu sitter jag även med färg ihåret, det va typ rött & uttvättat så ny blir det brunt och fint igen. Jag verkligen skit mätt. Har presic käkat på Mias också, snart ska ja tvätta ut färgen ihåret & kolla på GossipGirl. Senare blir det solning! Puss

GODMORGON

Hej alla sötnosar, allt bra med er idag?
själv har jag presic vaknat, ska ner och äta lite fruktost strax
 och sen snacka med mamma,
senare idag blir det solning behöver verkligen sola nu,
all min färg börjar försvinna hehe.
 Bloggar senare, ha en bra dag så länge. Pusss

Här är en bild från 7an, Ellan jag & lisa

GODNATT


Hahaha erkänn att mina strumpor är heta?
Nu ligger jag i sängen & snackar itelefon, ska sätta på American pie Beta house om ett litet tag..
Sovgott allihoppa!

 

...

Sådär, har jag presic kommit in, var presic ute & rökte vid hockeymålet här nere bakom huset. Satt och tänkte på vad mycket jag har gjort där, vilka minnen.. Hela förra sommarn stog jag där 2 timmar om dagen minst och bara skottade på mål, gud vad jag älskade det. Det fanns fan ingen bättre plats än där.. alla problem bara försvan..
i just love it



SÅ HÄR FINT BLEV MITT BADRUM!






VECKANS HÄNDELSER

Snacka om kompliserad kväll, haha är skitseg just nu. Har grymt tråkigt också, men ska strax ut om ngn timme.


Måndags:
Vaknade av att jag hade försovit mej, så jag knalla till skolan runt 08:30. Men när jag kom dit så hade vi ändå ingen gumpa så då kunde jag segat hemma lite till. På lunchen åkte jag & Swan till Siba donken och tjockade på oss med lite fett, sen busplingade vi på Lisa som låg hemma och var sjuk, haha skit kul! Efter skolan skulle jag ut och träffa några men jag somnade på soffan och vaknade kl. 18:00 sen käkade jag och kollade på film.

Tisdags:
Började skolan runt kl. 08:00 sen hade vi långlunch så Jag & Swan åkte till handen, där träffade vi Camilla, snacka om att jag har saknat henne, aja senare åkte vi tillbaks till skolan för vi hade terapin/tjejgruppen. Efterskolan åkte vi till Brandbergen C och tjockade oss på Grillen.. Mötte Zahra (Amina) i Handen och gick runt lite där & satt på Donken och pabbla på.

Onsdags: 
Skolan som vanligt, och sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde.. Jag drog nog ut, har jag för mej (?)

Torsdags:
Skola & försovning igen, usch! Jag måste verkligen skärpa mej.. iförsej sover jag ingenting på nätterna så det är svårt att vakna på morgorna men det är skitsamma. Höhö. Jag slutade 10.50 skitskönt, men på väg hem från skolan kom självklart Marcus, M.L & Semih och mulade mej.. hmm inte mysigt dirket men jag hann bita Semih i armen & stog och skrattade åt honom.. Lite kul faktiskt på kvällen skulle jag ut men det vart ändrade planer för ja skulle till Robban och lämna hans tröja men han hade träning så ja..

Fredags:
SkolaSkolaSkola, usch! Efterskolan somnade jag och vaknade runt 19:00 skulle vart med Lisa & Swan men allt vart så krogligt så jag mötte Alma på en cigg vid bussen sen åkte vi till Handen & mötte upp Sofia, Julia & ngn till tjej. Senare skulle vi på fest men alla va överdrivet fulla & jag orkarde verkligen inte vara i Handen, så jag träffade Amanda, Linn & Jonna. Vi skulle på fest men när vi väl va där ville dom inte gå ut för det va ngn tjejs storesyrra som va där så vi knallade vidare till bussen och då ringde Swan mej och sa att vi kunde komma till Bea för hon hade lite krök, senare när vi va där så drog alla och då  tröttnade jag på att springa runt och leta fest, så jag gick ifrån Amanda, Linn & Jonna och hoppade på bussen mot Tyresö.

Så! Nu harjag skrivit av mej lite.
Ska gå ner och va ltie social nu för vi har gäster, sen blir det utgång som jag redan har sagt. Och kolla vad jag hittade, haha ja! Swan som fjortis. Bilden är minst ett år gammal! LOVE


 


IT'S TRUE!

Tänkte bara slänga in en text innan jag går ut, eftersom en bra blogg behöver mycket uppdatering.

Han som bryr sig mest.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.
Han som kallar dig vacker istället för het.
Han som ringer tillbaka om du blir arg och slänger på luren.
Han som låter dig somna i sina armar.
Han som sedan håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
Han som kysser dig på pannan.
Han som vill visa dig för hela världen även om du är osminkad, har rufsigt hår och sunkiga kläder.
Han som håller dig i handen inför hans vänner.
Han som alltid påminner dig hur mycket han bryr sig.
Han som berättar hur lycklig han är för att han har dig.
Han som berättar hur mycket han beundrar dig.
Han som alltid säger att han älskar dig, när som helst.
Han som håller om dig när du är upprörd.
Han som väljer dig över alla andra tjejer han umgås med.
Han som leker med ditt hår.
Han som kittlar dig och får dig skratta.
Han som berättar skämt för dig.
Han som ger dig blommor bara för att han vill.
Han som bara håller din hand.
Han som kastar små stenar på ditt fönster på natten för att du ska komma ut till honom.
Han som får dig arg på honom och sedan kysser dig
Han som ger dig fart på gungorna.
Han som berättar för dig hur vacker du är.
Han som är kvar i telefonen när du är ledsen, även om du inte säger något.
Han som tittar dig i ögonen och ler.
Han som långsamt dansar med dig även om det inte är någon musik.
Han som kysser dig i regnet.
Han som berättar när han blir kär i dig.
Han som inte finns..

UTGÅNG

Hej bloggen
ska strax ut väntar bara på att Sofia ska ringa. Amanda va inte sugen på att gå ut så det blir andra planer för mej ikväll, bloggar senare när jag kommer hem ikväll eller imorgon. Måste verkligen fixa texten på bloggen & sen snygg ram, men det blir nog lite senare.. Här kommer en dagens lista ha en bra kväll allihoppa!
DAGENS:
outfit:  patrytop, tightsjeans & en kofta
smink: kajal, mascara, foundation, puder & ögonbrynspenna
saknad: C
humör: taggad
frisyr: utsläppt
jag saknar oss


JAG ÄLSKAR FJÄLLEN

... så nu är iaf garderoben klar, bara själva rummet kvar då.
Snackade med pappa för ett tag sen om att det inte vart ngn skidsemester för iår, snacka om att jag blev sur även fast jag får skylla mej själv, för vi sa om att jag skulle sköta skolan så skulle det bli av men nej så vart det inte.
Här är lite bilder på när vi va i Trysill ( i Norge) för ett år sen, ta mej tillbaka!
                     


  










Bild 1
Trångt i bilden på väg till backen
Bild 2 Mina & Staffans skidor
Bild 3 Syster & Pappa
Bild 4 En av som svarta backarna jag åkte & skada knät i 
Bild 5 Jag i stugan 
Bild 6 & 7 Vem är bäst på snowboard om inte jag?
Slut på bilder, seyah!

LÖRDAG!

Tack Emelie fär du hjälpte mej lite med designen, jag ska själv försöka fixa mer senare men ska försöka slänga in en tillfällig header & snart måste jag städa mitt rum & fixa mej lite grann.

Imorse skurade jag min toalett, det tog 2 timmar!!! Snacka om jobbigt, men fint & rent blev det. Vad ska ni kära läsare göra ikväll? Själv ska jag nog träffa Amanda, men vi får se hur det blir.

DAGENS FRÅGA:
Tycker ni att jag ska vara blondin eller brunett?

(Hade ingen bra bild på det blonda håret, så det fick bli en gammal fjortisbild)

 

NY BLOGG, IGEN

Ja, som det står på rubriken så ska jag göra ett nytt försök med en ny blogg.
Jag kanske inte bloggar regelbundet, men ska försöka.
Nu ska jag försöka fixa desigen, får se hur det går med det.. Hehe.
Slänger in en super gammal bild från isommras. Puss så länge!



RSS 2.0