Family guy

Min syster Amelie Ahlgren. Och är 19år, hon fyller 20 den 7 oktober, samma dag som våran kusin. Vi har bara samma pappa, vi träffas inte särskilt ofta. Tyvärr. Hon bor i Linköping med sin pojkvän Staffan, världens skönaste snubbe!. Hennes mamma flytta ner till Linköping när pappa & Lotten (Amelies mamma) skildes. Så vi har träffats var tredje helg, ialf när vi var mindre. Jag älskar henne mer än allt annat & jag vet att hon alltid ställer upp för mej. Vad som än händer!


Min Pappa Joakim (Jocke) Pettersson.
Han har jag bott hos hela mitt liv, i radhur på Storabjörnensgata i Haninge. Har bott här hela mitt liv, pappa har haft flickvänner mellan åren efter han separera med mamma. Imorgon fyller pappa 42 år. Han är fiskeguied och träffar "kändisar" vardagligen. Han är snål och vill helst leva ett normalt liv. Han har en flickvän också! Valeria, även kallad Valle Balle =)
BLID KMR!

Min Mamma Eva Johansson.
Hon är lika mkt finne som jag, hon är min bästavän & min mamma (som ni kanske alla vet). Hon har sambo, och hon fyller snart 40. Vi har gått igenom mycket tillsammans, men vad säger man.. Det är sånt man blir stark av! Right? Vi bor i vendelsö, klenavägen! (Haninge) hon jobbar på södersjukhuset, och är enhetsledare. Bara för att hon är bäst!
BILD KMR!





Hittade en gammal biiiiild =)


Lisa, Swan, Jag<3 Fjortispower


Hejdå sommar..?

Hej höst! Imorgon är det 1 september & då fyller pappa år. Sen är det ju höst nu också, ska vi få vänta ett helt år tills nästa värme? Ska man behöva sola solarium som en galning nu igen.. Åh! På ett sett ska det bli mysig med en storjacka, raggsockor, varm choklad & en söt liten mössa. Men man mår ju bra av solsken, kmr vintern bara bestå av slask & reng nu..?


Tips!

Älskar du skvallerbloggar lika mkt som mej? Haha! Spana isf in dom här 2 som jag tycker är bäst! =)
http://falsksanning.blogg.se

http://Nbitchie.blogg.se


Dagens outfit, älska mjukiskläder



 

Gråmjukiströja - BikBok
Skinnjacka - Cubus
Jeans legging - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot


Om dagen

Super irreterad just nu! Efterskolan gick jag & izapulla till mamma, där jag hämtade lite grejjer. Pantade burkar & köpte prisent till pappa, sen knalla vi vidare till Maxi, där hon skulle handla. Sedan tog jag 829:an hem, nu sitter jag här o väntar på pappa. Ska äta middag sen hämta kläder som jag glömde hos iza, ikv får vi se vad jag gör kanske träffar en viss person =) Seyah!

Haha iza & jag isommras..


Utgång nu, hörs ikv!

Nu har jag precis dragit på mej mitt randiga Gina linné & ett par jeansleggings. Ska straxs möta brudarna! Känner mej lite små risig, men det får dom stå ut med. Håret är i en slarvig toffs och gammal mascara från igår, tvättade bara bort sminket på huden igår kväll, och ja det låter lite weerd men det var en tvångstanke! Haha, ialf så ser jag Not-Nice ut. Haha pussen! =)


Ett måste



* Köpa prisent till pappa
* Hämta mina ppiller som jag glömt hos mamma!
* Åka till Sofia
* Duscha
* Gå ut & röka
* Träffa brudarna ikv efter middan


Dagensfråga




Bad girls


Godmorgon bloggen!

Tänk att jag är vaken nu, shiiiiit asså! Haha, va tvungen att vakna nu. Somnade i soffan igår, och har spenderat min natt här.. Soffan är skönare än min säng, den är större & mjukare.. Gaaaah! Ialf så tänkte jag vakna nu eftersom jag ska kunna somna ikv, så jag kmr itid till skolan imorgon =) Bra va? Ärligt så tar jag faktiskt det här på allvar, det måste bli ngn ändring!

Nu har ialf pappa gjort frukost till mej, han vill också att jag ska med ut med båten idag. Får se hur det blir, är ju faktiskt aldrig här, har inte träffat honom på riktigt länge! Eller så träffar jag iza min lilla sugar babe. Vi hörs!


Puss & Godnatt

Enmy at the state kollar jag & pappa på just nu, har precis gjort lite te till oss och känner att ja snart ska sova, är trött som satan.. Känns som om jag har sovit hela dan. Menmen, vi hörs imorgon mina sugar babes =) Puss på dej!


Hemma, alltså!

Tyvärr så vart det ingen utgång, ingen lust & så ville ja få pappa på lite bättre humör också.. Även fast det inte funka. Haha! Iaf så kollar jag på film, Grr.. Vilken heting ;)


Vilket smink andvänder jag?



Smarta Linnéa, Hehe..


Det märks verkligen att jag är efter, mohaha! Lyckades iaf ringa rätt till slut. Bestämde att vi skulle vara hos iza ikv, får se hur jag gör. Orkar jag kröka ikv igen? Eller ska jag träffa ******* ? =)


Samma för er?!


Hahaha, jävla fyllon

Ngr av mina sötnosar


Haha checka min fuckface min ;)


Jennifer, Linn, Jag, Julia, Bea, Iza!


Sofia, Julia, Beafis, Iza =)


Sofia, Amanda, Linn!


... Det kmr fler, det här va bara början av kvällen!


Scary..


Jag är skit rädd för alla scary movie filmerna. Dom har ju gått på 5:an sista tiden & jag har inte vågat sett en enda, hahaha! Ganska pinsamt, måste fan ta och göra det. Men inte ensam & inte på kvällen när det är mörkt ute ialf. Även fast jag vet att de är en komedi, så är det dom där äckliga ljuden med och ja inbillar mej alltid ngt annat :s



Hiss&Diss



Akon!
Han är alltid så jävla bra, nya låtar, bra texter, skön musik! HissHissHiss!

Klackskor. Alltid snyggt, ialf när man älskar skor som jag gör. Det som är så bra är att man både kan ha det på fest, till vardags & det finns i alla olika färger, till och med längden på klacken =) Så jävla bäst½

Pappor som låter sina barn va i fred. Det skulle va en dröm att ha en pappa som lät en va, som inte var så jävla jobbig & bråkar med en hela tiden..!

Äkta vänner. Utan vänner lever man inte!

Hårförlägningar! Skiitbra, för oss som vill ha lite längre hår som gör allt så mkt snyggare ;)




Playahead. Vem är inne där nu lixom? Så ute!

Bakfyllor. Att må illa av ngt man gjort kvällen innan är det jobbigaste jag vet, hatar verkligen att va bakis.. Nu är ja inte enns på humör inför ikv!

Det är samma med fjortisar 2009. Okej om det skulle va för 2/3 år sedan, men att människor inte växer upp eller mognar är vidrigt!



Skräckfilmer. Hatar dom verkligen, ialf efter man har sett dom när man ligger och skakar sej till söms!

När blogg.se fuckar sej
! Så jävla irreterande, nu har jag fått gjort om det här inlägget för 3;dje gången!

När Comviq Kompis har gått ut. Då folk tror att mina "dissar & drygar" för att man inte kan svara eller få tag på dom. To bad!

Dryga människor. Som är avundsjuka och bara kollar snett, tex. om man är på fest och står och snackar med ngn söt kille, så ser man tjejen breved är sjukt irreterad för hon inte snackar med honom, vägra bara hälsa och ingå i samtalet? Allt blir så mkt bättre då =)


MOVIE; The new guy!

Känner att jag måste varva ner lite nu, är helt slut..
                     

THE NEW GUY!


The flirt



Ja, vad säger man? Alla älskar ju söta pojkar!


Gårdagen

Ojojoj, vilken kväll.. Haha! Tjejmiddagen vad sjukt mysig. Vi hade så himmla kul, gick ju till izapulla innan därefter knallade vi över bron till Sofia Graa. Åt lite kräftor och för krökade, vi & alla 10 brudar! Sen drog vi till bea på "fest" där det kom mer & mer folk. Umgisk och lite smått & gott, tyvärr fick jag värsta snefyllan & kmr knappt ihåg ngt, syndsyndsynd. Självklart får jag ju straffet idag eftersom jag är sjukt bakis. Vi kom iaf hem runt 2 någon gång igår, det vart ju inte så sent eftersom vi började ganska tidigt! Kan knappt gå heller eftersom jag har rammlat ett antalgånger.. Usch! Ska aldrig mer dricka.. ;) Hehe, förutom ikv då *Blink*

Imorsse åkte ialf jag & iza till Handen, eftersom hon skulle handla. Ååååh jag hatar verkligen när jag inte har pengar =( Vi mötte upp Amanda & Linn också, nu sitter jag här och ska tjata på att Sofia ska lägga upp bilderna på facebook. Haha, och ja självklart lägger ja ut dom på bloggen så ni får njuta lite! Puss på er så länge, nu ska jag ta en lång dusch &  ta hand lite om mej själv, men plåster osv.. (a)


Dålig uppdatering, jag vet..

tar 42 bussen, sen sover jag borta också. Hos vem & varför säger jag inte, men jag hör av mej imorgon med massa roliga inlägg & så berättar jag lite om vad som hände ikv =) Puss på rumpan!Har ialf bestämmt mej för att ha på mej en svart kortkort klänning med nitar, super!
   


Tjejmiddag + party ikv..!

Sådär, nu är jag hemma från skolan! Har kikat in lite bloggar & bestämde mej nyss för att hoppa in i duschen och göra mej iordning inför kvällen, ska till iza snart sen drar vi till Sofia där hela gänget sammlas, umgås & förkrökar. Sen ikväll blir det party =) Kmr inte kunna uppdatera särkilt mkt ikv, men det får ni stå ut med.. Kanske extra inlägg i morgon? Vem vet ;) Puss på er så länge bitches


Godnatt älsklingar

Nighty! Ska checka film, prata i telefon med världens gulligaste & dricka lite te =)
Har precis duschat & gjort mej fresh. Ses imorgonbitti.



Home sweet home,

Sådär nu är jag på plats igen, drog hem ganska tidigt eftersom att jag känner själv att ja måste somna tidigt ikv! Måste uppp tidigt imrn *suck*

 Ialf så mötte jag upp Jennifer, Madde, Sofia & Lisa. Vi gick ner till vmalm och myste lite. Sen kom min älskade iza med boyne, sen rullade de bara in folk! Tog bussen som gick 55 och ni sitter jag här, känner att jag är väldigt hänging också, ska ta en lång dusch & tänka lite. Självklart så blir det bilder också, men dom får ni vänta med tills LisaFisa har kommit hem =) Xoxo. Loveyah!

Swanen & Jag i 8an, my one wife!

Ute med brudarna..!

Nu ska jag ut och träffa mina underbara vänner =) Känner att ja måste komma ifrån det här jäkla husen nu!Får se om jag åker till Robin sen eller om vi träffar, the "boy gang" Hahaha. Ses ikv babes!


Hemlis.



Tänkte berätta en liten sak. Min första riktiga kärlek (2007) var det så att jag blev dumpad. Av världens egositiska & världens sämsta pojkvän. Jag vart helt förkrossad och kännde själv att jag inte kunde ta det här på allvar. Jag vart itne mej själv efter det & har aldrig blivit det heller. Även fast jag har kommit över killen, så är det så att nu med mina "nya pojkvänner" är det alltid så att när jag börjar känna mej osäker på vårt förhållande så börjar jag alltid dryga, dissa & bli allmänt taskig. Jag vet att det är fel. Men orsaken är för att ja själv inte vill bli sårad, jag vet att det är en dålig ursäkt, men det är så det har vart. Nu ska det bli någon förendring ialf, inge mer "dryg linnea" Ha-ha.

Hittade ialf en text som jag hade skrivit vintern 2007. (patetiskt? ja!) Haha, men här får ni den ialf =)

"Försöker att fatta att det verkligen är slut, men mina känslor är lika starka som förut.
Jag vet att du har tröttnat & fått nog av mej, men jag är hopplöst kär & bara du kan bota mej.
Jag vill inte gråta, nej jag orkar inte mer. Utan dej vid min sida så känns jag inte hel."
Även jag har vart kär, sårad & kunnat visat känslor en gång i tiden ;)


Mamma, saknar dej redan..!

Har vart här hos pappa knappt en timme, och vi har bråkat redan 4 gånger! Blir så jävla irreterad, busskortet har han förståss inte beställt som han skulle göra igår, så det tar mkt längre tid tills jag får det nu! Tydligen så har hans kort gått ut också, sen klagar han så mkt också..
"Usch vad äckligt mkt rök du luktar"   
"Och hur går det iskolan, skolkar du lika mkt nu, har du enns vart där & hälsat på dina nya lärare"   
"Synd att du itne spela innebandy, dåligt av dej"



En vecka utan dej.. Hur ska jag klara mej? =(


Så jävla sant


Tillåt mej att skratta..


Älskade dator..

Tar med min älskade dator till pappa ikv tror jag, pallar inte med den jag har där. Så jävla seeeeg! Så jag ska faktikst försöka uppdatera mkt i helgen, även fast jag har planerat saker för varje timme =) Nu ska jag börja packa & städa rummet. Hörs snart!

i loved you first



Dagens outfit


 
Linne x2- Gina tricot
Skärp - H&M
Jeans leggings - Gina tricot

Tampongtorsdag

Skoldagen gick bra, har riktigt lextioner & lite så ganska tråkigt faktiskt.. Men  vad gör man inte lixom. Måste ju vara iskolan..! Kom iaf hem nyss, skulle till stan med iza. Men kom på att ja skulle till pappa idag. Suck! Iaf så kanske jag ska träffa Robin & sova hos iza inatt=) Får ju se.. Idag gick ja o Lisa runt med tamponger i näsan, haha.. Så jävla sköna =) Iaf jag.. bilder från dagen kmr lite senare. Puss på er!


Fjortissommar, u and me baby






FanFanFan..

Allt kmr tillbaks, jag vet inte hur & jag vet inte men det började kännas igen när ja såg kuratorn för ett tag sen, för första gången på länge, jag fick lixom en klump imagen, gjorde så ont att se henne, som om det var hon som fick en attt känna så här.  Panikångesten, minnerna.. Dom där hemska som får en att gråta. Jag har ont överallt, kan inte gå. Det är inte bara på utsidan, även där inne.. Jag orkar inte gå igenom det här igen.. Även fast allt hade förendras, att få känna den där känslan. Att gråta sej till söms, att ha fejk leendet på läpparna, att inte få skrika eller gråta vart som helst är nog det jobbigaste. Förstår inte vrf jag har blivit såhär? Vad har hänt, har jag blivit ett psykfall nu eller? Är det såhär det ska vara nu, att allt blir bra men att det kmr tillbaks, att man får återfall varenda höst, när allt börjar lika så som det var förut. Att tänka på den tiden får nog mej att bli såhär igen. Eller jag vet inte, jag vet ingenting.Jag kanske bra inbillar mej? Vem vet, det kanske inte är lika jobbigt som jag tror, jag har väl blivit psyk eller ngt, vem vet lixom..   Men du vet vem du är, och du vet vad du har gjort. Vår största hemlighet.


Vattenpipa med brudarna

Sådär nu är jag hemma, gick ut en snabbis med Lisa, Sofia & Madde =) Dom va i vmalm o rökte, så ja drog dit. Vi satt & snackade om allt o inget, lite myys sådär. Sen lovade Lisa att lägga upp söta bilder på oss som hon tog iskolan, sådå blire lite ögongodis för er =) Väntar bara på att hon har kommit hem och laagt upp dom. Nu ska jag ta en lång dusch & ha lite alone time


Glass galen.. tjockispower.se

Jag har bivit besatt sitter här och tokar i mej glassen synd att den snart är slut. Den med kaksmet va skit good! Men den här med banan skippar jag nog. Nästa gång blir det cheeskake & jordgubb, Lisa sa att den va den godaste =) Ååååh!


Kanske, ibland.. Men bara när jag blir sur hörru!


things about me, you know?


 En dålig vana är att ja biter på naglarna
Jag har alltid vart kär i Alexander Skarsgård 
Jag har haft klamydia i halsen, hehe..
Jag har alltid vart dålig på att sköta mej (Tills nu!!!!)
Jag är finsk medborgare
Min pappa är helsvensk & *kändis* Hahaha..
Jag har alltid vart ointresserad av hästar, usch!
När ja va mindre va jag en "pojkflicka" älskade, action, bilar & all boystuff!
 mina bästa kompisar är Iza & Robin.
Jag tkr att facebook suger.

Mamma gör verkigen allt för att ja ska börja sköta skolan..

Hah! Som rubriken lyder så ja, vi va på ica maxi och köpte lite "skolgrejer" om man säger så.
Fick även med mej ett par höstskor hem, lucky me =)




Dagens outfit

Godmorgon, idag vaknade jag 07:45 och är redan klar, det spö rengar också & jag som ska ha gumpa =( Stackars mej! Såhär ser jag ut idag iaf, allt från igår förutom toghtsen och smykerna..!


Jag&Iza/Sköna = sämsta humorn

Iza - vad gör du
Jag - sängen, själv?
iza - köksbordet
Hahahahhaha, låter som om vi pratar om ngt heeeeelt annat ;)

...

Känner att jag behöver skriva av mej lite
Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte om jag vill ha dej, jag vet inte vad jag känner och jag vet inte hur jag mår. Igentligen så vill jag igentligen inte veta, även fast jag vill men bara på det bra sättet. För de görför ont för att veta sanningen och den klarar jag inte av  just nu, jag känner själv att du bara kmr få mej att falla, du får inte, du får inte få mej att falla mer. Jag skulle inte klara av det just nu, jag vet inte om jag behöver dej. Jag vet inte om jag älskar dej, jag vet ingenting. Vem är du igentilgen # 9 januari  2008

Linas kvällsbok

Ivar i filmen, är ju heeeeelt underbar. Kan man bli sötare? :$ En ny kärlek på gång kanske, haha.
Höru snygging läser du det här kan du ju alltid hör av dej ;) Iaf så har ja tjockat i mej nästan en HEL Ben&jerry's glass. Omg ;o Tog en snabb dusch också nu ligger ja i sängen topless och ska klä på mej lite mjukis kläder. Haha kinky!

Cread till e babe's

Besöksrekord igår !!!!

Dagenslåt


Big G "Hooligan"
Haha, min och izas "Joel låt" Hahahahaha..

Favoriter by Linnea

Märke: Chanel
Blogg: Kenza
Tidning: Solo
Dryck: Coca Cola, energy
Ord: HAHA
Elektronik pryl: Mobil/dator
Klädesplagg: Party toppar!
Djur: hot dooooog
Utomlands destination: Miami
Hårfärg: Brunett så hett


Världens bästa plastfarsa

Och självklart har jag ju världens sötaste "låssas pappa"
Igår när vi satt och åt så snackade vi om glass, så kom ja på att Lisa hade tjatat om Ben&Jerry's hela dagen, så jag typ undra om det verkligen va gått (Lisa har lite konstig smak, haha love u hunny) för ja hade typ inte käkat det, så självklart så hade han köpt det när ja kom hem. Så jälva snäll, vem smörar inte för mej lixom ? Haha.



Xoxo. Loveyah!


Shopping galen

Nu är jag hemma =) Efter filmen kollade vi igenom gammal foton, haha fan vad kul det var! Iaf så gick ja och iza till shorren och köpte canser pinnar. Iaf så tänkte ja lägga upp lite bilder på vad jag köpte, najs huh? ;)







3 Skärp, 2 likadana från H&M och det andra från Gina tricot =)
3 Linnen från Gina, 129:- st
Väska från gina 249 :-

P.s Glöm inte Linaskvällsbok ikv! 20:00 på 5;an!

Utan er skulle jag aldrig orkat ta mej upp idag<3


@ beafis

Tjaba i brallan, sitter hemma hos bea med alla mina brudar. Idag efterskolan åkte jag & iza till handen, ja köpte lite saker (lägger upp kläderna när ja kmr hem) en gick  vi till gröna tjorre och tjockade oss, nu sitter vi här & kollar på pojken i den randiga pyamasen hör av mej sen =) Puss..!


4ever





DAGENSLÅT!

Green Day - 21 Guns. Love it ♥


DAGENS SKÖNASTE

Alla barnen leker med ångvälten
utom Rosa
det var henne dom just mosa
hahahahahhahaha!


Home baby

Gick ut och mötte iza, drog till maxi och köpte chirre, cider & godis. Sen fick vi skjuts av Anton & Willy till gröna tjorren där ifår gick vi till Bea, där Bella Madde & Jennifer var =) Nu har jag precis kommit hem och ska tjocka i mej allt got.. Mohaha<3

  

Utgång


Ska ut & möta iza, sen kanske träffa ellinor. Seyah to night bitches..!

Duktigt Linnea =)


Hahahaha, fan vad hungrig jag blev nu..

TJOCKIS POWER!

Föresten så går jag i 9D nu, fyfan vad fult.. =( Haha!

Ny header

Lisa lärde mej lite saker på picnik, så jag e grym ny =) Gjort ny header & allt, ska fixa designen senare ikv! Såhär ser den ut iaf; Gjorde 2 st, en med utan & en med bild, vilken e snyggast?

Eller



Home sweet home

Godmorning babys, förstår skoldagen vad as skön. Pratade lite bara =) Fick veta att vi har 2 nya mentorer & att jag har ny lärare i engelska (ÄNTLIGEN!) Så jävla skönt, på riktigt alltså.. Trodde aldrrig jag skulle få de, iförsej så är han as sträng med det är ngt ja verklingen behöver..! Mohaha

Efterskolan åkte jag Iza, Lizaäääää till handen, jag väljde ut blir kläder, väskor, skor & skärp som jag ska köpa imorgon. Efterskolan åker ja o iza dit när ja har fått min pengar =) Najz nu chillar vi hemma hos mej & tjockat oss lite. Ikv kanske ja ska träfa robban men först ska ja till Knullmars och möta oscar, för att lämna tillbaks hans tröja fick ju låna den i fredags, snälling!

Lisääääää har tagit bilder today, lägger upp dom när hon har gjort det. Seyah!

Godnatt


Nu måste jag ta itu med..


Suck!


Tillbaks med den gammla sängen..

Ja, jag sa ju att jag skullle ta tillbaks min gammla säng, som är större & skönare. Förstår inte enns vrf ja bytte från början =) Ska bli skönt att sova ensam ikv, har inte gjort det på riktigt länge känns det som.. Hehe, undra vrf (?) ;d
 
Såhär ser det ut just nu iaf, vad tycker ni. Hiss/Diss?




uppdate

Sådär, iza kom hit och vi gjorde allt och inget, käkade middag och små pratade. Bestämde oss för att köpa cigg så vi gick ner till gröna tjorren & mötte Annelie =) Sen gick vi till izapulla och chilla.. Bestämmde att hon skulle ringa mej imrogon när hon vaknat så vi kan knalla till skolan tillsammans imrn. Nu harjag kommit hem, pratat med Robin i telefon & bestämt att vi skulle ses en snabbis senare..!  Ska duscha nu lite fort bara. Ses snart! <3

Ta åt er pojkar!

Det är sjukt att killar trycker ner tjejer på det här sättet, faktikst så tycker jag att det är väldigt synd att killar inte har ngt visst "släja-sig-själv-ord" så man kan ge igen ibland!


Ut en snabbis!

Nu ska jag ut och möta iza, osminkad & ruffsig i håret.
Vi ska tillbaks hit sen, tvillingarna kmr på middag också, c yah later aligator

Ångest!



Imorgon börjar skolan, bara jag tänker på det får jag rysningar. Gud vad jag kmr behöva plugga... Det är hemskt! Förstår inte vrf hälften av mina kompisar vill tillbaks, iförsej så har dom ju rätt i att det ska bli kul och träffa alla =) Vad som har hänt osv. och om våran klass ska splittras. Hope so. Killarna i min klass är ju verkligen världens snyggaste, haha!


Sanningen är inte alltid som man trott

Jag har hört att Lady GaGa har vart kille, så hon är alltså nu transa. Is it true or not ? =)

Thing to do to day =)


Jag måste byta säng till min gammla (som är mkt större, mkt skönare)
Jag måste ringa pappa & förklara lite grejer
Jag måste duscha, raka benen, plocka ögonbrynen m.m.
Jag måste välja kläder tills imorgon
Jag måste ta det lungt ikv, känner mej illa mående & måste varva ner.
Men först måste jag äta något!

RÖSA PÅ MEJ BABES!

Nu är "veckans blogg" igång hos Lisa, gå in här; KLICKA HÄR! =)http://lisapremberg.blogg.se
& skriv en komentar, "Linnea Pettersson" om ni tycker att jag ska vinna =) Puss på er & håll tummarna nu!


Paaaaartey igår förfan

Gårdagen vart så att folket kom hit, Sofia & Nadya. Senare kom iza och dom andra drog ut. Så jag & iza fixade oss till att åkta på fest i vega. när vi va i handens närsjukhus missade vi bussen som vanligt men fick såklart skjuts av världens snällaste marcus & willy. Sen var ni där & nog bussen hem igår natt ngn gång, sen kom en kompis hit som sov här!

Nu ska jag duscha & äta. Sen möta iza på en cigg & skvallra lite om allt och inget. Seyah!


Väntar besök♥

Sofia & Nadya kommer hit. Sen prata jag med iza också, hon kmr också, lite tjejsnack sådär. Sen drar vi vidare =) Skönt att va hemma själv ibland..! Nu ska jag kolla på lipstick jungel, dö i soffan & knarka alvedon. Seyah later bitches..



.. har inte enns lust! Hahahaa

Lär känna mej

Mitt namn är Linnéa Ewelina Emilia Pettersson & jag har bott i haninge i hela mitt liv. Jag är född år 1994 och fyller 15år den 6 December. Det bästa som finns är att umgås, festa, få pengar & att leva livet!

Mina föreldrar separera runt 7år åldern. Men var även särbo ett tag, tills mamma inte orkade mer. Då vart pappa tsm med "första bästa" brud som han hittade på krogen. Det visade sej att hon var en blond & dum bimbo som inte tänkte på ngt annat än sej och sina barn, hon flyttade in första gången jag träffade henne, och därefter tog hennes barn över mitt rum & mina saker. Jag hatade va hos pappa under den tiden, allt blev bara problem hela tiden. Men till slut förstog pappa själv vilken puckad tjej han hade släppt in i våra liv så han dumpade henne efter våran första & sista semester ihop. Nu är han tsm med en 49 årig tjej som är 10 år äldre än pappa. Även fast hon ser ut som 10 år YNGE ut!

Pappa & jag kan inte prata om hur ja mår eller vad som händer i livet, inte så som jag & mamma kan iaf, pappa förstår inte. Pappa bryr sej inte.

Mamma deromot har alltid vart min bästavän, vi kan bråka om allt & inget, stå och skricka på varann & verkligen hata varann, Men efter 1 timme står vi inte ut mer, då blir vi samms och båda tänker på att göra sitt bästa för att det ska funka. Hon är tsm med Stefan som är förelder till 2 av mina barndoms kompisar, som alltid har vart som systrar för mej. Härliga brudar. Love them!

Själv så har jag gått igenom svåra perioder som alltid har fått en att tänka om. Jag har blivit mobbad från 1-4. Jag har mått psykist dåligt ochc har vart väldigt derprimerad under hösten 2007 - 2008. Orsakerna vill jag inte ta upp här, känner inte att det är ngt ni behöver veta om. Det var ingen saga, det var min sanning. Men som sagt så har mina närmaste som jag kan prata med, vissa har gått igenom samma sak & vissa inte, tur att dom förstår iaf. Men som sagt det var då, men nu är allt på topp igen, jag har underbara vänner & en underbar familj, jag har killar & jag har mat, tak och en säng att sova i. Det är allt jag behöver.


Skönt att få skriva ut, verkligen ngt jag behövde..


Tillåt mej att skratta, ha-ha =)


DAGENSLÅT


I'M IN LOVE, SORRY GUY'S IM BUSY!






" triangeldramat "


Ni kanske inte visste att även Kenza har vart väldigt bra kompis med Amir (gaybloggen) Det kunde man inte tro va? Men man märker ju att han har förendras en heldel efter att han har umgåts med en miss kisse, paow och alla babies. Självklart så är han världens skönaste bög, precis som Lisa skrev. Men jag tycker att det är vääldigt överdriver med inställlningen  "blondiner är bäst, jag är blond jag är snyggast, du suger" - stilen, märks verkligen att han har förendras en hel del av dom där brudarna. Men som sagt så umgiks Kenza & Amir väldigt mkt förut, märks att kenzas är mogen & har växt upp ist för att umgås med en 19 åring som försöker va som 15.


IGÅR








Bakisdag, film med godis & cola.

Känner att jag är riktigt bakis just nu alltså, ganska konsigt eftersom ja knappt drack ngt igår.. Hah! Full var man väl men.. ah. Iaf så tänkte jag sega framför en film med lite godis & coola, bara chilla gaalet alltså. Ikväll blir det fest again. Men den här gången med min efterlängtade Sofia Graa!

Psssssst! Bea håller på att överför lite bilder,  lägger upp dom när hon har fixat det =) Men nu, She's the man!

Efter en lång, låååååång natt.

Gud vilken kväll, ganska misslyckad men trorts allt kul ändå. Vart ska jag börja? Gick till Bea där Madde, Jennifer, Linn & Iza var. Satt där och pimpla lite vin & hade lite tjejsnack. Sen kom Linn, Amanda, Erika & Ellinor. Därefter gick vi till bussen, där det kom en vit skåpbil & hämnade upp oss brudar & fem killar hoppa in..! Vi åkte till Vh på krök, ganska chiilll där men vi ville på riktigt partey, skulle på feting festen i jordbro men iza bestämde sej för att åka hem så jag gjorde sällskap med Bea & Madde till slussen, där dom skulle på fest medans ja mötte upp oscar för att sova hos honom =)

Nu har jag precis kommit hem & känner att ja skulle döda för lite coola. Tur att ja kom på att vi hade det hemma *hiihihihih*


Utgång, ses inatt eller imrn.. Ta hand om er!

Sådär, färdig fixad, taggad & snygg! Kan det bli bättre? =)  synd att min jeans väst är hos pappa bara, tänkte att de kunde va snyggt med en t-shirt under!  orkade inte med klänning ikv eftersom jag satteupp håret Undra om det blir kallt såhär? Kanske ska sätta på mej skinnisen trors allt(?)
 Hinner inte med bild tyvärr..

T-shirt - Gina
Linne  - H&M
Jeans Tights - Gina
Skor - Dinsko
+ Smycken!

Telefonsnack

Det är alltså det här som händer ikv. Outfit kmr senare! Seyah =)

Jag
- Hej gmn, vad händer?
Iza - Står i parken med David, Madde & Bea
Jag - Åh najs!
Iza - Ja, men vi ska kröka ikv, med amanda linn & kanske ellan.
Jag - Ah och först på förkrök hos Bea!
Iza - Bra, ska till Bella nu & hämta min väska. Sen ska ja möta Per som ska ge mej pengar.
Jag - Ok! Jag börjar göra mej i ordning nu. Sen ringer jag när jag är klar så möter vi upp varann..!
Iza - Bra, ses sen!
Jag - Puss pårej
Iza - Puss!


DAGENSLÅT

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Bad, bad, bad giiiiirl!

Alla vet ju att kissie alltid "fejakar" allting, gör om bilderna m.m. Och självklart hae hon ljugit om att hon har större blogg än Blondinbella. Vadå att Bella bara har 520000 Besökare?



.. I kissies värld
och den riktiga statistiken!



Haha, är det inte liiiite skilnad?

Svar på tal!



Postat av:
Anonym

98% av playboys är blonda..

2009-08-20 @ 14:15:04

Svar;
Ser det ut om om jag är blond? Nej inte direkt, och bara för att mer än hälften av dom är blonda betyder det ju inte att brunetter är sämre playboys? =) Dom få är ju mer speciella, dom blonda ser bara ut som alla andra. Right baby?

Vad händer ? =( Forsätt lääääs!


Lite planer inför kvällen.. Hmm..

Nu väntar duschen, ska snart äta planka. Seeenare ska jag såklart träffa min sötnos Izafisa. Kanske vi ska träffasSofia & Bea också, dom sötnosarna har ju faktiskt kommit hem idag. Wohoooo! =) Funny girls!
 
Iaf så har jag allmält mej till "veckans blogg" hos Lisa, slänger in ett inlägg lite senare där ni kan gå in & rösta på mej! Jag menar ni kmr väl såklart rösta? =) Älskade och trogna läsare.. Hihi *Fniiiiiss*

Världens seeeexigaste, jag & Liiiisa för lååång time ago


- Är det verkligen sant..?


Kisse slutar få fjortisfyllor. Precis som på utseendet så är hon i real, hon slutar aldrig bete sej eller se ut som en 13 årig fjortis! Hon kmr alltid leva i "barbie världen" ända tills hon blir 80 bast, och äntligen förstår att det finns en värld utanför hennes lilla egotripp!



Jag säger upp kontakten med alla mina vänner. Bara för att jag ska kunna sitta isolerad inne i mitt rum i flera år för att blogga så ni ska ha ngt att läsa om!


Jag forsätter att skolka i skolan & låta mina betyg gå åt helvete. Jag tänker att det är bättre att sova och säger "och om jag får ig och får gå om, jag börjar sköta mej nästa år ist.. orkar verkligen inte med det nu"



Nästan lika cool som Kissie & Dessie..!

Ouuuh, vad tycker ni? Erkänn att jag är cool, det är ju nästan lika många  som Kissie & Dessie brukar "chatta med" *fins* Hahahahahahahah!


Godmorgon

Dåligt med uppdatering, iknow! Va med iza igår & gjorde lite busigeheter sen mötte jag upp marcus som sov här. Vaknade för ett långt tag sen & nu ska jag hoppa in i duschen, senare blir det stan med iza + Paaartey kväll..! Seyah zoon bitches =) Måste fixa designen, helt cp!

@ izapulla

Förlåt för dålig uppdateriiiiiiiiiiiing, är hemma hos iza nu senare ja kanske ska träffa marcus.
 Hör av mej senare. Puss bajs röv hej


Vaaaaaken

Nu ligger ja i soffan & segar, ska snart träffa iza. Men först, en snabb dusch & ngt litet att äta till fruktos!


Paradise hotell & msn snack

Sitter med datorn isängen, kollar på tv, dricker te & smsar. Ganska mysig hemma kväll ändå.. Verkligen ngt som ja behöver, är sjukt sliten & känner mej helt nere. Bad! Vad gör ni själva ikv, festar kanske? Roligare än mej måste ni ha iaf =)

Innnan ja somnar måste jag..
Borsta Gaddarna
Förklara mej för en "viss person"
Kolla film
Ställa väckaklockan
Va lite social mot alla mina babes!

Ha-ha

Haha, tillåt mej skratta. Snubben går i min klass.. 
Sorry baby, även om ja va frisk skulle ja inte komma till dej. =)



Nu försöker tönten göra hämd, synd att du inte har ngt kontaker på msn =)

Vad gör man lixom..?

" Jag ligger på min säng bara chillar ner,
får lite mess måste kolla vem det e
ord som säger, jag har saknat dej
vill va me dej hela tiden
om det är okej
va?
jag tänkte vadfan är det hära
han messar min lur att han vill ha mej nära
dum som jag är så skrev jag tillbaks gärna,
en liten stund efter så va han ju hära
hjärtat det dunka 
& jag visste innerst inne att det aldrig skulle funka
så jag blunda, ville bara tänka på annat,
öppnat dom igen då va han i min famn
aaaaaah!
vad ska man göra nu?
Kyss efter kyss & det blev till strul
jag tänkte kmr detta har ngt slut
?

Då sa han, ey baby du är den tjejen jag vill ha
Då sa ja, ey baby kan du bah chilla ner ett tag.
*Du gör mej dum så duuuuum*
Sen va det inge mer med det, han drog upp sina byxor & sa;
ja-a-a-aaaag ä-ääääälskar dej
 "


Dagensfråga!



Tips!



Nu när sommarn är slut brukar man ju fjälla som satan, tur att jag har kommit på knepet =)
 Ett tips till er är att smörj in er mkt, oftas tror alla att det funkar men ibland så låssnar den ännu mer & bara bbliiiir värre! Right? Så när ni står i duschen, försök aldrig att skrapa bort det, för då händer samma sak.
 
Så nu till grejen;
smörj in dej 3 gånger om dagen (inte för mkt hudkräm) och dra bara neråt med krämen, för om du drar upp så låssnar det ju bara som jag har sagt 100 ggr nu, (haha!) logiskt? Right?! =) Iaf, så ge inte upp det blir bättre efter 3-4 dagar om du gör så! Smart va


Kissie är avslöjad!

Läste nyss två tjejersblogg från örebro som har avslöjat kissie! Bad for you k, haha..




Dagenslåt

"Sorry, you can put the blame on me.."

När jag får pengar..

Måste jag köpa;
*Nya skor
* Jeansjacka
* Underkläder
* Nytt puder
* Och ngn mysig höst-kofta!


Färdig duschad!

Har precisduschat, känner mej super fresh. Ska börja sminka mej nu! Hörs sen =)


Hittade en hel del gammla bilder!

Lisa & Jag




Löööööve donkeen!


Swan & jag




Alma & jag på skolavslutningen, haha ser fett drogad ut!


Swan Jag Lisa


Solarium (?)


Efter rixfm!



Annelie & swan på RixFm!


Seeeeeeeeg

Sådär, nu är jag hemma. Känner mej sjukt sliten, måste ta en lång dusch & göra ngt att äta. Synd för er som inte visste vad som hände igår, hah! Lite privat liv måste man ju ha! ska försöka att uppdatera mycket idag, men nu... Frukost!

Linnéa dissar

Ville bara tipsa er om så kallade"mineral" sminket, har prövat det förut.. No so goood!
Av fondationen ser man ut som en ler klump, tänker ingenting alls och av pudret blir man väldigt fläckig av! Tips till er som funderar på att köpa..(?)

Random brud


& vem fan är random bruden, känner jag henne? Nej! Här är en av sorterns folk jag stör mej på, patetiska människor som försöker "smöra sig in" i enns liv för dom själv inte har ngr kompisar. Vad fick hon luft ifrån lixom? Va det inte hon som nyss klagade på en av mina systrar? tror att hon kan bli kompis med mej nu? Gaah! Seriöst, vad säger man? Va hon enns på izas fest !?

Filmtajm

Dags för film, gråt, kärlek & godis! Hörs sen!


Typiskt!


Jag är typ bäst på att ta sönder skor, efter en månads andvändning så är dom söder.. Har aldrig haft ett par skor som är hela & fina i flera månader! Det är f*n sjukt, tänk hur mkt jag slösar på att köpa nya skor hela tiden. Isf för att klacka om dom innan dom går sönder så är jag "lat somvanligt" och orkar inte, självklart går skon sönder då!
Så här ser dock mina skor ut dåra, vad tycker ni? Duktigt gjort av mej? =)


(Bild tagen från google)

Har kollar på dom här sjukt länge nu, näsa barnbidrag går åt som här skorna. I'm in love! Visst är dom gaaalet snygga?!


Back to school

Har läst massor av olika bloggar där dom skriver att dom börjar skolan imorgon. Bad for you guys!Själv börjar ja på måndag & tycker det ska bli tråkigt, sommarlovet är redan över. Hallå lixom?! Fan vad fort det har gått, sheeeeeeeeat! Vad har man gjort lixom? Sovit bort varenda dag känns det som, även fast man har vart ute på kvällarna & umgåts.

Det känns lite tråkigt att man knappt har sola ngt heller. Fyfan, känner mej riktigt jävla blek! Synd att det har rengat.. *snyft* Derimot måste jag verkligen ta skolan på allvar nu, så det inte slutar med att jag går om eller något. På riktigt nu, dags att jobba upp alla IG & se till att jag blir ngt iframtiden.


Pilla på ellinor

Nu ska jag hjälpa Ellan med hennes design, hörs snart!
(vet att ja knappt har bloggat ngt today.. men är inte på blogghumör om man säger så..)

Kärlek är en lek som aldrig tar slut


Ska det va såhär nu..?

Gårdagen

Förlåt för dålig uppdatering allihoppa!

Igår fick jag skit brottom för jag, amanda, iza & linn bestämmde oss för att åka till stan och gå på bio! Vi käkade kebab m.m. sen åkte vi tillbaks till Haninge igen där vi träffade Stanze & ngn till snubbe, Linn & Amanda tog bussen hem från söderbymalm skolan, så jag och iza tog bussen till fornpasset där vi mötte upp Benny & Jonte, satt där och snackade ett låååångt tag, sen gick vi till statiol för att köpa cigg. Sen tillbaks igen, klockan kanske var 3 när jag, iza & jonte knallade hem till izapulla och sov.

Nu har jag precis kommit hem & känner att jag måste äta.. Ikv har jag lite altenativ att välja på, ska nog träffa en kompis, sen får vi se. Hörs snart! Puss på er! =)

always and forever


Vakna!

Nu har vi precis  vaknat, ska ut på en cigg när som helst. Senare idag ska vi till Haninge C för iza ska köpte lite saker, sen får vi ju se frammåt kvällen. Hör av mej någon gång om 3 år hahaha. Puss på er =)

Väeldens göööölligtaste unge!

Hemskt

Jag hör ett ljud, jag blir rädd.
Jag vänder mig om och där står någon som är mörkt klädd.
Det är mitt i natten,
Ansiktet gömmer han under hatten.
Jag vänder mig om och börjar springa,
Det går inte tänka på att jag någon borde ringa.
Mannen är både större och starkare än mig,
I detta ögonblick hatar jag att vara tjej.
Jag vet vad han kommer att göra,
Jag kan skrika, men ingen kommer att höra.
Han drar ner mig på marken,
Vi är helt ensamma i den mörka parken.
Jag känner något på min rygg, det är hans hand,
Han sliter upp mitt bh-band.
Han trycker ner mitt huvud riktigt hårt,
Tårarna sprutar och att andas är svårt.
Jag sparkar och slår,
Medans han särar på mina lår.
Varför just mig?
Hur skulle du känna om någon gjorde det på dig?
Det går inte beskriva smärtan när han tränger sig in i mig.
När jag samtidigt vrider och vänder,
Försöker desperat få bort hans händer.
Jag får tag i hans hand och biter,
Han i mitt hår sliter.
Jag skriker på någon som inte finns där,
På ett mirakel som ska rädda mig ifrån det här.
Han slår mitt huvud en sista gång mot marken,
Den natten dog en 14-årig flicka i parken.

Hemligheter!

Izapulla är på statiol med Benny och ja e för lat för att hänga med, hon kmr tillbaks snart så då får jag äntligen röka! (Not good, iknow!) Tänkte köra en liten "Det visste ni inte om mej lista" Wohoo, spännande ? ;)


Tycker vi kör lite "privata" saker, sånnt som man älskar att läsa om.. Men sånt man helst vill hålla tyst om! Gäller att offra lite & Bjuda på sej själv. Så börja inte klaga nu!

                          
1. Det pinsammaste jag har vart med om va när jag drack så mkt så jag fick en blackout, jag spydde i min "på g killes" mun.. Men söt som han var sa han att de inte gjorde ngt & han tvättade min tröja dan efter.. Världens snällaste/sötaste kille? Huh

2. Jag blev av med min oskuld bakom en glass kiosk på stranden runt halv 5 på morgonen..? Usch!

3. Jag har blivit påkommen när ja och * .... * Hade lite kul!

4. Jag har rammlat när ja & ngr kompisar skulle gå till bussen i vintras, framför den snyggaste killen ja nånsin sett.. *pinsamt*


Yesbox..!


Med izafisa =)

Hej bloggen, nu sitter vi i min säng kollat på lite film med chirre och dirre & cooola. Checkat fejjan & lite sånt små roligt, snart kanske vi ska börja rulla oss mot statiol & köpa canserpinnar. Dålig uppdatering idag, hör av mej later.
Seyah, love yah, fuck yah!


 
Hahahaha snygg bild, bjuder på den!

I'm back!

Sådär ja, va tvungen (verkligen tvungen) att hänga med till Tyrestaby med Jennifer, Mamma & Stefan för att plocka svaaaamp.. Suck! Bra gick de defenetift inte, eftersom jag skulle plocka blåbär för ja vile göra paj, men självkart hittade jag bara 23 st. (Ja jag har räknat dom) Haha, åååh är fett irreterad =/ Iza kmr snart, seyah zoon bitches!

VÄRLDENS BÄSTA!




Hörs snart!

Nu ska ja hoppa in i duschen & sen måste ja skynda mej, Buhuhuu! Tell you more later
Hahaha hittade en skit gammal bild, 2 år sen typ (?) fjortis power, yeeeah

Telefon samtal

Iza -   Måste berätta ngt!
Jag -  Ska jag ringa?
Iza - Aaah..
*Ring, ring...*

Jag - VEM HADE DU SEX MED IGÅR?
Iza - Ingen, *suck*
Jag -
Iza - men iaf, vad ska vi göra ikv?
Hah! Vårt vardagliga snack ;)

Konstig syster?!

Ibland är min syster en "konstig prick" Hahaha, i don't geet enything!


En fråga till er!

Ouuuh, jag hänger på pea all day long! You know it! En fråga bara, håller ni med alla mina "unika röster"

.. en sak bara I <3 PLAYAHEAD

Godmorgon!

Som ni märker så har jag iaf vaknat, är super hungrig så ska ner och ta ngt att äta =) Bloggar nog lite later, måste planera inför kvällen. Vi ska ju trorts allt till tyresö (a) Haha bild från i vintras (bild torka) Puss på er..!

Tårgasbomb igår,

Igår när vi stog och snackade med dom där "random killarna" så ser vi att alla bbörjar springa ut från kungsan, vi trodde att det bra eller ngt, så vi stog kvar först alla börja hålla för sitt ansikte, då började jag känna att man knappt fick ngn luft & att det sved som satan i ögonen, men sen lungnade det sig the vocie forsatte spela & sjunga så vi tänkte väl att de inte va så farligt, så vi stog kvar där. Och nu läste jag det här, sceary



Filmtajm!

Nu blire 17 agian, är det bra tro..? Haha, tell me!


Hemma från The Vocie

Kör ett snabbt litet inlägg nurå, åkte till sågen med Lisa. Där bella & Johanna inte hängde med, Lisa och jag åkte själva och hade det jävligt kul. Träffade "tyresöbrudarna" också, och ngr radom snubbar från huddninge som vi satt och snackade med, mysigt! Dansade gjorde vi också, satan vad ont jag har i mina fötter! Vi träffade väldigt mkt folk också.. Och nu sitter jag här. Lisa tog lite bilder, lägger ut dom när hon loggar in! Nu ska jag va lite social mot min söta lilla Robin. Seyah later bitches =)

Hinner faktiskt blogga..!

Nu är jag precis klar, har käkat en gorby's.. inte så gott faktiskt men man kan ju inte gå på tom mage hela kvällen right? Bella smsa att dom snart skulle hoppa på min buss om 30 minuter. Så lite hinner jag ju faktiskt uppdatera, men kvällen ser ju ut så att vi åker till kungsan, fårse vad som händer efter osv. det är säkert skit boring där. Men man kan ju alltid åka & kolla. Right? =)

Dagens låt;
NO ONE - ALICIA KEYS (TRADUCIDO)
Skit längesen!

Ojojoj, Lisa kmr nu. Seyah!

Dagens Outfit!

Nu får ni äntligen se hur jag ser ut i svart hår oxå, vad tycker ni =) Hiss eller diss?






Nu är det brottom!

Ojojojojoj! Vaknade precis, herregud! Måste fixa mej också, ikväll blir det the vocie med Bella, Johanna & Lisafisa. Hör av mej senare, hinner inte blogga. Puss på er =)


Höres imorgon!


Vad är kär-lek?

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
- A
tt du inte förstår är nog det som gör mest ont..
  

Ja tack gäääärna =)



Vilken "partynight"


Visste ni att..


.. jag har sett Destiny Child i verkligheten, Beyonce & alla!? Grymt va =) Gick typ i 3/4an, och fick hänga med Jen&Madd på konseren med deras låssas pappa, fyfan jag visste knappt vilka dom var. Men när man tänker efter, JAG HAR SETT BEYONCE in real! Lixom hallå!? Haha..


Lista, igen.. mohaha bad for u

Har du haft sex i år? ofc, vem har inte?
Har du hånglat med någon i år? Aaaaaaah =)
Har du kramat någon? Klart, så myyysigt ju!
Har du hatat någon? Ja eller hatat & hatat, men typ
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? Jaaaa...
Har du varit kär? Faktiskt!
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? Gör de nu ;)
Har du/har du haft svart hår? Haha har de nu, uuusch!
Har du använt kondom när du haft sex? Tss, ja!?
Har någon tagit dig på ett privatställe på kroppen? Haha ja så klart?

Är du en fjortis?
Nej, inte vad jag tycker iaf
Är du emo? Kan man inte kalla det, nej
Är du brat? Haha verkligen inte
Är du bisexuell? Nej jag är humla! Hahahaha..
Är du brunett? Yes i' am
Är du blond? Igentilgen!

Gillar du vältränade killar/tjejer? Bättre finns inte
Gillar du tjocka/överviktiga killar/tjejer? Inte utsidan som räknas, right?
Gillar du bad-boys? Kan va spännande iaf de är ngn engångsgrej. Men jag föredrar nog snälla, omtänksamma & öppna killar som vågar ta för sej men ändå är hur söta som helst *blink*
Gillar du tjejer? Ja, men inte på det sättet.

Kan du köra skoter? Aa hhaha, men de gick inge bra!
Kan du leka apa? Hahaa, ja bara ta ut öronen så ;d
Kan du vissla? Näää :$
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? Aldrig provat?

Vad har du på dig för underkläder? vit/svart bh, svarta spets hotpants! You like it?
Vad drack du senast? Coola=)

Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 87a, JAG SKÄMS. BLÄ!
Den yngsta? 94a
Vem fick du sms av senast? Basse
Vem kramade du senast? Lisa
Är du allergisk mot något? nepp, bra va?
Vet du vad oral/anal sex är? Haha, om jag gör!
Äger du en dildo? Nej tyvärr

Räcker det med pinsamma frågor för dig nu? Vill ha mer .... =( Haha!


En misslyckad kväll, suck!

Som rubriken lyder så gick allt åt helvete som vanligt, fyfan.. Drog till iza, dit kom ; Linn, Amanda, Jennifer, Madde, Anna & Linnsus. Förkrökade lite och kände att humöret va på topp (äntligen) men sen smiter hunden och alla letar som galningar så det slutar med att alla typ drog åt olika håll, och de vart ingen fest eftersom iza va tvungen att vänta hemma & jag skulle inte vilja dra dit utan henne, shyrre asså. Så jag mötte upp lisa som va hos våra grannar, där mamma & stefan också va, vi pratade lite om skolan med  dom vuxna och bara kolla på film & mööös. Nu är jag hemma som ni alla ser och tänker hitta på ngt jävliiiigt kul nu. Lisa tog lite bilder, lägger ut dom när hon har skickat dom. Puss på er så länge =)

Ses imorgon, om inte senare ikv =)


40 årsfest!

Den 10 oktorber så ska mamma ha sin 40års fest & just nu håller hon på att banta som en gaaaaalning! Tydligen så har hon redan gått ner 1,5 kilo på ngr dagar så hon lyckas iaf! Vi har bestämt oss för att ha samma klänning på festen. Här är den, visst är den urgullig? =) Im in love!

Vad tycker ni. Dagens hiss eller Dagens diss?

Saker att göra..

* Duscha
* Tvätta lite kläder som jag ska ha ikv!
* Sminka mej, platta håret, smörja in mej osv.
* Klä på mej
* Äta middag
* Gå till iza
* Fest!


Update now!

Sådär ja, nu har jag precis tjockat imej en jävla massa brända&tjocka pannkakor som blev ganska misslyckade.. HAHA! Iaf så gick jag och mamma långpromenad till kulfångsgatan & tillbaks för vi hängde med gudmor & alichhhha. Sen kom vi hem & lite sådär =)
Visst ser det gott ut? Not..!


Godmorgon!

Titta så tidigt jag är uppe, haha.. Jonna & Alicia är här nu så ska vara lite social. Uppdate zoon or later!


Seriöst nu måste jag sova.. =(



BOY'S LOOK RIGHT HERE!

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

Fan vad bra ni är


Ett plus till er babes, love you all!
Orsaken till att statistiken går ner är ju för att klockan bara är 01:50, för er som inte fattar det! Bloggar mer imorgon, nu ska ja försöka ta itu med allt, puss på er hoppas ni har haft en bra kväll iaf!

Gissa filmen?

Haha, inte så svårt va..?

Kom hem "/

Kollade nyss Madde's blogg & såg en bild på Bea & Sofia, saaaaatan alltså. Miss you guy's som mutch! Vi hade så jäkla kul innan ni åkte, haha alla "fylle" minnen om man säger så, iaf du och ja Sofia. Alltid vi.. Haha.


Hemma väldigt tidigt ikv..!

Nämen titta vem som är hemma, jag? Woho, iknow you have missed me =)

Gick till Klena därjag mötte upp Linnsus & Jennifer, tog bussen till gullmars där efter tuben till t-centralen, i slussen hoppade ngn kille på som dom kände..? Haha, sen satt vi & chilla gaaaaalet på BurgerKing, bestämde oss för fest på Ekerö med seg som jag är så hade jag verkligen ingen lust att hänga med, känner mej jävligt nere just nu pga. lite saker som jag inte vill ta upp i bloggen! Så jag tog första bussen hem & mötte upp min söta Robin som jag inte har träffat på hurlänge som heeelst, åh jagg har saknat dej gubben! Nu ska jag kolla lite American pie =) C yah zoon bitches!



HISS&DISS


HISS;

Digitalkameror,
bäst? JA, helt klart, till bloggen o.sv alltid kul att ha mej sej när man vill spara lite minnen på minneskortet =)

Bra väder på sommran, bättre går inte? Hur kul är det med en sommar som bara består av rengn och slask?

Föreldrar som inte bråkar med sina barn.. (!!!!) En sånn förelder skulle ja drömma om, visst oftas bråkar dom om för dom bryr sej, men shit vad överdrivet det har blivit..!

Pilotbrillor, hur snyggt som helt ju? Gaaaah

DISS;

Små tjafs som inte leder ngn stans, onödigt att ta i tu med när man redan har så mkt att tänka på .. 
 
Facebook, jag har sagt det en gång & jag säger det igen. Usch! Vissa av er förstår mej inte, ni äääälskar säkert facebook men jag blir inte ett dugg glad av bilder som man inte kmr ihåg som togs kvällen innan! Jag fattar noll.. hah!


Johan palm,
inte snygg någonstans, snubben kan inte enns sjunga. Förstår inte varför alla skricker efter honom, blääää!

Anorexia, gud, titta på bilden.. Är det verkligen fint att se ut så där? Nejnejnejnejnej! Ät flicka äääääääät!


Partyeeeeeeeey

Nu ska jag äta lite & göra mej i ordning snart, ikv blire party med Camilla. Fyfan vad kul! Puss på er =)


Det åskar!

Usch, i hate it! Blixtrar & åskan, rengnar gör det också.. Gaaaah man blir ju deprimerad. Har inte kunnat uppdatera heller, tog en lång dusch efter sista inlägget som verkligen behövdes!  Nu chillar jag galet är hemma med mjukis kläder & raggsockor, behövs verklingen. Känns ju som höst! Haha här har ni bild på min gaaalet heta outfit just nu;



Snabbt inlägg

Godmorgon bloggen, har lite bottom ska hoppa in i duschen & göra mej iordning..Bloggar lite senare =) promisse! Seyah!

Seyah!

Ska ut och möta honom nu, hörs imorgon. Puss =)

Aj, det gör så ont..


Lite om mej

PERSONLIGT
Fullständiga namn: 
Linnéa ewelina emilia Pettersson
Födelsedatum: 6 December 1994
Hårfärg: väldigt blond
Ögonfärg: blå/grön, olika ibland
Längd: 163 cm
Skostorlek 36 ngn enstaka gång 37
Civilstånd: upptagen
Humör: seg
MSN: [email protected]
Mobilnummer: du måste förtjäna det först

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu?
yeeeee
Vad heter isåfall din pojk/flickvän? Marcus
Längsta förhållande? drygt 3 månader
Har du kysst någon? haha klart somfan
Har du strulat med någon du inte ens gillar? haha ja det kan man säga..
Har du haft 3kant? tsssss inget att svara på
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nää beror på om han är snygg (a)
Kärlek eller pengar? kärlek med mycket pengar!

FAMILJ
Vad heter din mamma? Eva
Vad heter din pappa? Jocke
Har du syskon? ofc
Hur många? 1 riktig, 5 låssas
Har du en stor släkt? beror på vad många är
Har du kvar alla mor&farföräldrar? ja, eller vet inte om jag räknar med min mormor&morfar nu, men dom lever antar jag?
Känner du alla i din släkt? ja på mammas sida, men inte alla mina sysslingar och så på pappas..
Vem är du mest lik i din familj? pappa tror jag, men ändå mamma nu när jag är brunett

VÄNNER
Har du någon bästavän?
Ja förfan
Har du många vänner? haha tillräckligt
Vad tycker folk om dig?  hehe ingen aning, bryr mig inte så mycket
Vem har du känt längst? tvillingarna inkl. Bella
Vem vet mest om dig? Izapulla
Hatar någon dig? ja det gör ngn säckert, jag menar alla hatar väl ngn?
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? säkert
Är du rädd för att bli utan kompisar? såklart, men vet att de inte skulle hända!

SKOLAN
Har du bra betyg? nej, men det blir det ändring på nu
Skolkar du? GJORDE
Vilken klass går du i? ingen, men ska börja i 9:3
Vad heter din skola? vendelsömalm
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? haha ja vem har inte.. (?)
Vad heter/hette din favoritlärare? Frank
Försover du dig ofta? mmh...
Gillar du skolmaten? haha jaa :$ men ibland inte faktiskt!
Hur många gick i din klass? runt 17 men det beror på att vår klass är damp & en ganska "liten" skola. haha

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport?
Snart såå ;)
Vad tycker du om att göra? umgås, festa
Vilka sporter har du gått på? innebandy fotboll gumpa
Lever du för någon sport? lever & lever, nej inte direkt?
Är du vältränad? haha kanske inte direkt väl tränad, men jag är ju inte ngt fat as

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? allt, rock, hiphop Rnb
Har du alltid haft samma smak? ja de kan man kalla det, ja
Vilket är favoritbandet? ingen aning
En bra låt: ......
Vilken är din favoritfilm? mean girls, har fortfarande inte tröttnat
Vilken film framkallar starka känslor?: the notebook
En rolig film: the hot chick
Hur beskriver du musik? bästa som finns
Vad är bäst, film lr musik? båda, film är ngt man kollar på när man har det tråkigt, musik får ett att uttrycka sig

RESOR
Hur många länder har du varit i?
10
Vilka länder har du varit i? Bulgarien , Kroatien, Grekland (inkl. cypern), Bali, Slovakien, Sverige, Finland, Norge, Italien, Spanien
Har du bott utomlands? inte mer än på semestern haha!
Vart isåfall och hur länge? -
Kommer du från något annat land? finneland -.-
Har du släkt från något annat land? typ överallt
Har du åkt...
Flygplan? absolut
Buss? varje dag
Tåg? ofc
Båt? alltid
Taxi? japp
Helikopter? haha nej inte än

DÄR DU BOR
Vart bor du?
Haninge
Hur bor du?  2 radhus
Vilken färg har huset? Grått/Olivgrönt
Har du bott där hela ditt liv? hos pappa sen jag va 2, med mamma har ju flyttat runt lite.
Trivs du där? Hos pappa, ibland. Hos mamma, alltid

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum?
klart jag har ? ;s
TV? yesssss
Dator? yessssss
DVD? yesssssss
PS/Xbox? såklart?
Högtalare? haha vem har itne?
Pool? nej men snart så ;)
Studsmatta? naaaaae
Cross/moppe osv.?  naej
Mer än 1 bil? japps
Jacuzzi? neaj
Pingis/biljardbord? neaj
LCD tv? jaaadå


TILLSIST
Vad är klockan? 23:22
Vad ska du göra snart? publicera detta inlägg
Vilket abonnemang har du? comviq
Mår du bra? rullar på vettu

Blääää

Sådär, nu har jag precis pratat med Jennifer Swan i telefon eftersom jag blir jävligt irreterad på en tjej "som knappt läsare min blogg" hahahaha, orkar verkligen inte med allt tjafs just nu är bara så allmänt irreterad på allt, har precis slutat röka, jag har mens, och så är det jämt och ständigt folk osm härmar mej med nästan allt, men vem bryr sej ett tecken på att tjejerna är avundsjuka jag är ju jag ändå, det bli ju ändå bara dom som blir fejk =) right?
 
Iaf, så kmr marcus hit snart, känner mej lite nere appropå vädret också, så det ska bli skönt att träffa honom eftersom han får mej på så bra humör. Hör av mej senare, sakna mej inte för mkt. Puss på er..!

Tack för jag har dej gmn, skönt att få prata ut! Du förstår verkligen..

Det här med innebandyn..

Helt ärligt så vet jag inte vad jag vill just nu, jag har en pappa som tjatar 24/7 på mej om att jag ska börja igen, tränarna & mina lag kamtrater är lika så. Men själv så vet jag inte, är väldigt lat av mej om man säger så, kmr jag verkligen orka med allt? Visst är det ju så att det blir bättre efter ett tag med kondisen så när jag slutar röka och tränar mer, känner att jag blir lite små sugen eftersom jag är så jäkla bra när jag verkligen gör mitt bbästa.

Ibland känner jag att jag ångrar att jag har slutat & ibland är det tvärtt om, ibland brukar jag säga till mej själv "åååh så skönt att jag inte lirar längre, för då hade jag vart på träning nu ist för att umgås med mina kompisar" och blablabla..
 
Kan verkligen inte bestämma mej, pappa sa nyss när vi satt i bilen att det va träningsläger nästa helg & att ove hade ringt (tränaren) och frågat om ja ska hänga med igen.


Pappa berättade att han nästan började gråta närja skulle sluta för jag va för bra och hade för mkt talang för att ge upp, suck sa jag bara. Men jag börjar inse det nu när jag ska sköta skolan och allt, man orkar ju faktiskt mer. Plus att pappa erbjuder mej pengar & att om jag kör igen åker vi utomlands i höst, är det inte riktigt najs? Haha.. Jag känar ju på det som satan, fan ska jag börja?! Vad tycker ni?



Här är en av våra hundra cuper vi har vunnit, själv är jag ju "sjärnan i mitten" på bilden.. Ha-ha


Svar på tal

Postat av: Anonym
varför just lucky you? vad ska de stå för? om du förstår vad jag menar ?
SVAR: Förstår du verkligen inte? Hehe, lite svårt att förklara men lycky you ;texten, är typ som  "åååh lyllo dej som får va på Linnéas kropp" och det är precis över tros kanten, hmm låter väldigt slampigt men jag tycker det är en skön grej you know.. Haha.
 
Dock är det ju inte ja på bilden, men det är så jag vill ha det!
Alltså ha-ha är det ingen som förstår vad jag menar...? 

Nästa station, mamma!

Ska snart börja röra mej mot mamma, hoppas ja får skjuts ändå av papap även fast ja skrek på hmn att ha ninte fattar ett piss, åååh! Seriöst vad ska jag göra igentligen? Ska iaf leka med izapulla när ja kmr hem, hoppas vi hittar på ngt buss.. ÅH måste äta ngt också börjar blli jääääävligt hungrig Puss så länge sötnosar =)
            

Framtid!


Att bo i U.S.A med en av världens snyggaste fotografer. Jag kmr har träffat honom 1 år efter jag flyttade till New york där han såg mej på en pub där det var kärlek vid första ögonkastet, vi börjar lära känna varandra sakta men säkert & han erbjuder mej ett modell jobb. Jag kmr bli framgåns rik & käna mer pengar en Tyra Banks & allt kmr bli toppen, ända tills jag blir gravid runt 27 års åldern och säger upp min kariär för att jag har en ny kärleks affär  med en ung 19 åring som jag träffat på ett modell jobb i lag vegas. Killen  bildar familj med & flyttar till L.A där jag fortfarande är lika rik & partajar en hel del! 9 månader senare födej jag mitt barn som jag skämmer bort med mkt pengar och mkt kärlek, när hon blir i 17 års åldern kmr hon ha en fantastisk röst och bli lika stor som Britney Spears!

tatuering

Om ngr år/ ngt år, så ska jag tatuera "lycky you" precis över troskanten.. Har tänk på det väldigt länge, erkänn att det är jävligt snyggt?! Vad tycker ni? HISS ELLER DISS?


Ny vaken

Godmorgon alla sötnosar, nu sitter jag på världens segaste data med världens segaste hurmör. Kom precis ut ur duschen oxå, snart  ska jag till mamma efter allt bråk med pappa, åååh så tröttjag blir! Har precis städat lite också eller igentilgen inte städat om man säger så.. slängde bara i alla kläder i väskan lite fort för så irreterad är jag!


Lista

Innan jag går & lägger mej måste jag..

* Duscha
* Tvätta håret, raka benen, plocka ögonbrynen m.m.
* Borsta tänderna
* Ladda mobilen
* Städa mitt väääldigt stökiga rum
(Ja jag vet måste göra det nu ikv/natt, för annars blir det aldrig av imorgon!)
* Rensa bort alla mina emo tankar
... Och sist men inte minst måste jag ju trots allt sova!
GODNATT!

;o

Hallåååå? Vad händer!? Det ska ju gå uppåt, inte neråt!!!

OBS! Bara 2 veckor tills skolan börjar igen! SUCK!

 
Sitter på min gamla dator, kollar igenom väääldigt gammla bilder & låtar och lite sånt. Myyyyyyyyys! *NOT*

Hahaha hittade iaf den här bilden (ovanför för er som inte fattade det?) på bella & mej, från när vi va på krök i vintras i farsta.. Haha fyfan vilka minnen ;d
Här är iaf dagenlåt som jag sitter och diggar till, *blink* ..
Akon - Beautiful

..?


Jag kan nog va världens klumpigaste person ibland, det kan hända att när ajg är ute med ngn ooch går så kan jag bara komma bort mej och inte tänka för vart jag går, så det slutar med att ja går in i en lyckstolpe eller något i den stilen. Det går lixom inte att prata & gå samtidigt! Haha smiiiiidigt =)
En bild från i vintras när jag rammla, som vanligt (?)


Längtar tills fredaaaag!

Åh seriöst, får ångest av att bara sitta hemma..! Va ute ett tag & träffade ngr, men drog hem för jag tyckte synd om pappa. Har inte träffat honom på år & dar känns det som, och när jag väl är hemma somnar han i soffan eller går upp och kollar på tv för vi itne tittar på samma program, så typiskt!

Imrn åker ja till mamma iaf. Pappa ska till norge och jobba, sen längtar jag tills på fredag då äre feting fest emd brudarna. Va där förra veckan, fyfan vad kul vi hade bästa festen 2009! Right girls?

Haha gumman kmr du ihåg, 2 år sen.. saknar oss!


Håret blev svart.. Hmm..

Ja, som sagt är jag svartskalle right know (inget rasistiskt!!!) men helt ärligt så tycker ja det blev ganska bra när jag har fixat till mej med smink och ngt snyggt att ha på sig, tyvärr så har jag ingen bild för va har gjort mkt ikv och har inte haft tid med bilder eller bloggning! Hör av mej mer imrn ska va lite social mot minsötnos nu =)

Bild kanske jag lägger upp imrn, va berädda på det! För ja lovade pappa att sova hemma då har inte vart hemma en endaste kväll sen jag kom, jaja..  Ha en brakväll!

Något jag tycker swan ska läsa!

Nu är vi hemma, me and baby!

 Läste nyss Swanen's blogg. Gaaaaaah! Fyfan, va söt du är gumman blev alldeles varm. En riktig vän, det är bra att jag har dej, för utan dej skulle inte allt va som vanligt, du ingår i vardagen lixom..! Jag menar, vi kan bråka om ingenting & jag vet att jag kan va riktigt dum i huvet ibland och va taskig. Men gud! Du vet att jag älskar & finns alltid här för dej baby! Frugan 4ever <3


Desginen måste fixas..

.. Ja jag vet men gör det när jag kmr till mamma, kan verkligen inte ha den såhär! Åker till mamma på Onsdag, då blire najs!

@ izapulla

Blev inge stan idag, vi kör på det imrn. Fan va snygg jag kmr bli, hoppas ja (?) Haha. Är iaf kvar här, iza duschar och ja ärväl ganska nere, sjukt seg från igår..

Såhär vill ja se ut ihåret ungefär;

Orsaken till att ja inte har bloggat är för att jag är hos pappa och de gör att ja inte har lust att vara hemma, då sover ja hellre borta och skiter iallt. Omoget jag vet, men vad ska man göra.. Jag är ju där för hans skull, inte min.. Förlåt pappa men du vet hur det är du har haft dina chanser..!

Något jag känner just nu


FÖRLÅT!

dålig uppdatering, iknow..! Men nu sitter ja hemma hos iza, vi har precis kommit hem & gjort lite busigheter. Skti najs! imrn ska vi bada och ska till stan, måste färga håret och så. Restultat kmr imrnp uss på er bitches =)


Vaken

Godmorgon alla blogg läsare!
Nu sitter jag i min säng med iza och pratar om allt som har hänt, mysigt! Ikv så sak vi göra ngt riktigt roligt som vi inte har gjort på länge..! Mohaha. Hör av mej senare.Bajs

Snabbt inlägg..!

Hemma! Orkar inte blogga.. ska träffa marcus snart. Puss!

Linnéa som blond? =)

Party

Förlåt för dålig uppdatering, men idag så är jag på dåligt humör irreterad och ledsen. Men ska försöka ha kul ikv ändå, ska möta brudarna vid klena, sen blir det tyresö med boys'en kameran är med. Fan vad vi ska kröka skallen av oss, länge sen nu!

Halloween med annelie och marre<3


En dag på stranden men brudarna

Sådär då var man hemma igen, ska strax äta och göra mej iordning. Mysigt hade vi det, och självklart var kameran med. tänkte steka på som fan imorgon också, så man blir brun och fin igen =)













Redo inför stranden,

-mohaha, känner mej som värsta blevfisen!

Godmorgon!

Godmorgon! Känner mej hur trött som helst, men så går det när man är på "äventyr" hela natten... Haha skoja! Nu har vi iaf gjort ordning lite mackor i köket, ska upp och byta om och lite sådär. Känner mej inte särskilt snygg heller, utan smink & så haha. Ses sen på puss er =)

Från Klenavägen onsdag 5 augusti ca kl 11:02 till Dalarö torg ca kl 11:52

Ta buss 807 från Klenavägen mot Svartbäcken.
Den går från Klenavägen ca 11:02 
och kommer till Klockarleden (på Klockarleden) ca 11:09.

Vid Klockarleden (på Söderbyleden) byter du till buss 839 mot Dalarö.
Den går från Klockarleden (på Söderbyleden) ca 11:24.
Du är framme vid Dalarö torg ca 11:52.

Restid 50 minuter.

Trevlig resa!


Design klar, vad tycks?

Sådär, nu är desginen klar igen.. Vad tycker ni? Bättre än den förra iaf..!

Ska tvätta av sminket nu, och göra mej iordning för sängen där alma redan ligger och snarkar.. Va tvungen att bädda rent & städa för det va skabb i mitt rum, hehe.. Imorgon ställer vi klockan på 09:40 för vi ska till Dalarö och sola med tvillingarna & anna (Almas storesyrra) Så de blir mys, måste få lite färg nu känns som om allt har bleknat bort! Puss på er så länge =) Vädret imorgon..

Home sweet home

Sådär, då var vi hemma. Ganska lungt ikv, när vi drog från alma, så åkte vi till krök i Norrby med Anna, Madde & Jenn. Men alla skulle dra så vi mötte Benny, Robin & company på bussen så dom hängde med till söderbymalm så bytte vi buss där till Branbergen för vi skulle käka på Grillen.. (?) Hahaha jag fick iaf en korv an ngn random snubbe. Sen tog ajg och alma bussen home to me. Nu sitter vi här!
Alma myser i sängen (måste dock bädda rent..!)


Nu ska jag pilla lite på designen, hörs snart!


BLONDIN POWER

Alma & jag i vintars, visst är vi lite söta?;$


 A <3 L

I'M IN LOVE!


... Visst är den heeeelt underbar? *BLINK*

@ ALMA

Hellu babes..! Just nu sitter ja hemma hos Alma, hon äter & ja sitter här. Vi ska snart ut och träffa ngr & ha lite skoj. Har saknat bruden, vi har inte vart på hur länge som helst så de är kul att ta igen lite med henne, roligt har man också!


DAGENS OUTFIT!


Jeans shorts - (?)
Linne/T-shirt - Gina Tricot

ÄNDRADE PLANER

Bli att jag åker till Svb (svartbäcken) ist, bloggar senare. Nu ska jag till alma! Puss på er =)

BROTTOM!

Dålig uppdatering, iknow! Men jag har väääääldigt brottom just nu, måste hoppa in duschen för izapulla är på väg hit. Äntligen är hon hemma efter 2 långa veckor...
 ___________________________________________

Igår va jag hemma och åt sen tog jag bussen till Bella där vi färgade hennes hår & pratade lite om allt och inget, sen mötte ja marcus runt tolv vid klena sen gick vi hem till mej. Nu har han precis dragit och som sagt så väntar jag på iza right now. Men jag hör av mej senare! Puss så länge =)

SUPER SKÖN!


GOD MORGON!

Nu har jag precis vaknat, sjukt tidigt för att vara jag..
Eller jag vaknade runt 1. Iza kmr förbi idag och lite så, måste faktiskt äta något hör av mej senare

SÅ JÄVLA SÖT!

Titta vad Swan skrev i sin blogg igår, ååååh älsklings fru!


5 SAKER NI INTE VISSTE OM MEJ..

- Jag har världens sämsta tålamod
- Jag har lätt att umgås med killar
- Jag vågar inte kolla på wallander/beck när jag é ensam.
- Jag har vart i 12 olika länder
- Jag bor hellre hos mamma än hos pappa

*Psssssst* Glöm inte frågetunden längre ner!

LÄPPFÖRSTORING, HISS/DISS ?

Åh så bra, nu har mickis hjälpt mej med det där oranga! Skitbra, besök henne på picks.blogg.se 

Har funderat vääääääldigt länge på läppförstoring (dock när jag fyller 18) men när jag såg kissies "nyaläppar" på bild vart jag nästan skräck slagen, Fyfan... Seriöst, man behöver ju inte överdriva. Visst är det skit snyggt med stora läppar, men vad ska man ha läppar till som bara är i vägen så man inte kan prata. En stor diss för "förstora" läppar, ser bara bimbo aktigt ut. Jag ska ha fylliga men ändå fina läppar..!


Här går gränsen!


GÅRDAGENS OUTFIT!

Lite sent ute kanske, men såhär såg jag ut igår.
(Dålig bild)  plus att jag står ju i hetaste ställningen.. Haha!

Linne - H&M
Jeans shorts - Gina tricot
Usch. Tänk att vi i gick sådär igår till Staiol från mej, haha!

HELP ME!

Någon som vet hur man gör så dom blir svarta, och tar bort klockan till vänster över menyn..? Hehe!

TIDEN ÄR INNE



        

Ikv har jag vart med Cammi!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag kom precis hem från stan. Har vart på bio med Cammi, åkt lite moppe och så.. Jätte mysigt, kan garva så jävla mycket med dendär bruden alltså, och tack emme jätte mkt för designen. Men det på sidan är ju inte riktigt rätt så ska försöka fixa till det nu. Bloggar senare. Puss =)

cha cha

hejhej ! emme i linneas blogg förtillfället , har precis fixat lite med hennes design . Det var sjukt länge sen ja träffade henne :D men vi får träffas någongång hjärtat & jag hoppas du blev nöjd med designen och allting och Hör av dig någon dag . 

Pussis ifrån http://emloou.blogg.se <3

Ny vaken

Sådär, nu har vi vaknat & har typ käkat 80 makor o avakoado. Mohaha, ska ut och röka nu, hör av mej senare. Puss på rumpan

home sweet home

Nú ligger jag & älsklings fru i min säng och kollar på ngn psykopatfilm jag har precis pratat klart i telefon med älskling, i 2 timmar.. haha stackars swan! Idag så drog vi ut, mötte upp "grannen" utanför mitt hus typ och alla tjatade på oss bah, åååååh snygga seriöst när ni blir 17 kmr alla hunda åh, ta vara på er sexighet, vi bah.. Okej!? Haha, skit fulla..! Amen iaf så snackade vi med dom och ngr tog vårat nummer, sen gick vi upp mot v-malm och mötte Kevin, Robin, Benny & Jeppe,  vi gick till statiol och lite sånt sen kom vi hem & små pratade med mamma. 

 vi ska snart ut på en cigg och prata lite med pojkarna (om vi inte somnar) haha, swan har bloggat hela kvällen & jag har inte uppdaterat, baaaaaaaad iknow!

imrn ska ja bara va hemma och slappa på dagen iaf, uppdaterar då!


Let's party

Vi va ute och rökte nyss, så kom ngr grabbar förbi och bjöd oss till lite förkrök, sen drar vi vidare mot evertbergs maby..! Frugan sover här, ses sen!


Färdig duschad

Sådär, nu är jag färdig duschad & freeeesh. Va ju på barnkalas & sådär, nu ska jag äta lite & sen kmr swanen hit, sen blire Party! Outfit och så kmr senare, nu måste jag föna håret. Puss sålänge! (Tråkiga inlägg på senaste tiden, but i have a life 2) ska försöka ta väldigt mkt bilder ikv! Promisse =)


Den roligaste & galnaste veckan i hela mitt liv..!

...

Från Klenavägen lördag 1 augusti ca kl 12:05 till Skanstull kl 12:38

Ta buss 807 från Klenavägen mot Gullmarsplan.
Den går från Klenavägen ca 12:05 
och kommer till Gullmarsplan 12:33.

Vid Gullmarsplan byter du till tunnelbanans gröna linje 17 mot Åkeshov.
Den går från Gullmarsplan 12:37.
Du är framme vid Skanstull 12:38.

Restid 33 minuter.

Trevlig resa!


Mot stan!

Godmorgon, känner mej hur trött som helst.. somnade väldigt sent igår & gick upp för en drygt timme sen. Nu ska jag möta upp iza i skanstull när vi sen drar vidare mot s.ö.s önska oss lycka till! Puss så länge.

Haha, iza i vintras när vi skulle sola. Grr!

Godnatt

Naeeeeeej, vad tråkigt jag har! Designen måste fixas också.... ååååååh!
 Pratar i telefon, sen ska jag sova. Hörs imorgon..!


Saknar blondpower 2008 med kusinvitamin<3

När man känner sig otrygg

En av dom få låtarna som får mej att gråta
 

när man hör någonting, som man aldrig hörde förut. När man känner något man aldrig har kännt. När man känner hatet i ryggen, när man gör vad som helst för att få skrika ut, när man bara vill gråta & försvinna föralltid. Den där känslan att känna sig oälskad.

.. En text från hösten 2007... Ångest!


i fucking love you


Nick, åååååh... är han inte underbar? *dregel*

Bevis på att du är kär


Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
Du läser personens sms om och om igen.
Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.
Bara om du hör hans eller hennes namn så ler du.
Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.
Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.
När ni är med massa andra folk så fokuserar du endast på den personen.
Du älskar att känna personens lukt.
Du ler för dig själv när du tänker på honom eller henne.
Medans du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

Saker jag måste göra imrn..

- Möta upp Iza istan för vi ska till mammas jobb & göra en grej..
- Åka hem & göra mej i ordning
- Gå på 1 årskalas hos min älskling alicia
Jag & min älskling för exakt 1år sen!

- Ta bussen till Swan
- Dags för party!

Sådär nu är jag hemma!

Kom hem för ett litet tag sen, swan kom hit när vi hade gäster.. Sen gjorde vi oss i ordning & åkte till stan för att träffa Sebbe, Brauer, PG, Jonas & Emil. Vi satt på BurgerKing & tjockade oss, pratade och umgiks. Töntarna skulle gibba så jag & älsklings fru drog oss hemmåt så nu sitter jag här.  Trött som vanligt & jäääävligt ensam. Bläääää :'( Ska kolla lite paradise nu, seyah later!

Min outfit igår & bella längst ner.. Hihi
 

RSS 2.0