-

Girls fall in love with what they hear. Boys fall in love with what they see. That's why girls wear make up and boys lie.

Relationer är som droger, det dödar dig eller ger dig den bästa känslan du någonsin haft i hela ditt liv.

Jag kan inte hålla på såhär, inte fortsätta vara den här personen, jag lovade mig själv det. Jag lovade att bli någon som han förtjänar, måste ändra mig annars så kmr aldrig någon orka med mig, ialf inte i längden, allt har ju bara skitit sig, här hemma, i skolan & i mina dåvarande förhållanden. Imorgon, lovar jag er, imorgon ska jag förendras, ska ta vara på det/dom jag har i mitt liv, jag ska tänka på hur jag uppför mig mot folk, inte vara allt för dryg och inte heller tro att alla alltid kommer göra allt för mig, man måste ju ge kärlek tillbaka för jag kommer aldrig klara av att förlora någon i min närhet igen pga. hur jag beter mig, det funkar inte längre. Nu ska jag bli bättre.


Sjukt att känslor kan väckas så starkt bara över en natt..

.

HATAR SVERIGE!!!

vill inte aka hem, vill stanna har, vill vara har med dig foralltid. Vill inte komma hem till skola, daligt vader o ackliga ex. jag vill stanna, stanna foralltid. vi har de sa javla bra har nere!!!!!!!

FLYTT PÅ G

Okej såhär är det, imorgon åker jag till spanien men grabbarna och idag så fick vi veta att vi har fått en lägenhet som vi ska flytta till den 15 november, den ligger i gubbängen och snacka om att det är ment to be för vägen heter LINGvägen (kallas lingling så tkr de är liiiite coolt) ska bli skönt och komma bort från äckel haninge så nu gäller de bara att skriva på kontrakt vilket mamma kommer göra imorgon så är den vår. Visning och så ska vi har här i höst så vi blir av med vårt hus! Det kan inte bli bättre, känner någon slags glädje att saker och ting faktiskt blir bättre, när jag kommer hem till sverige igen så ska jag bli en ny människa. Den hon jag har varit det senaste året, för de har inte gått särskillt bra för mig, jag förlorade en person jag älskade mest utav allt annat pga. hur jag bettede mig. Så på ett sätt kan jag tacka honom, för att han stått ut med mig, för att han fått mig att inse att jag måste förendras. Jag har nya krav, krav som att bli en bättre flickvän (när jag skaffar ett RIKTIGT förhållande, och inte små oseriösa som jag haft i sommar) jag ska hjälpa till mer hemma och ta vara på mina studier jag ska statsa på högre betyg o bli en gladare och mer omtänksamma tjej. Så allesammans, säg välkommen till mitt nya jag!

Nu ska jag packa ihop dem sista sakerna iför resan sen bär det av, kommer hem den 26:e Augusti, så i see you then. Önska mig lycka till ;)


ALL I WANT IS

bada - duscha
plugga - jobba
choklad
- vanilj
ful & lycklig - snygg & olycklig
lyx - budget
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel
- förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio - teater
julafton- midsommarafton
inga barn - 10 barn
skånska
- göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
Desperate housewives - Sex & the city
dubbelhaka
- hängröv
romantisk - dirty
kaffe - te
pizza resten av livet - hamburgare resten av livet
banta - träna
farlig kille - snäll kille
spy - ha diarré
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
tidning
- bok
kurvig - slank
ge - få!!!!
string
- hotpants
förrätt - efterrätt
anorexi - fetma
kyckling
- fisk
blind - stum
kramas - pussas
rakhyvel - vax
platt rumpa - platt bröst
mjölk - vatten
hemmafest - utgång
raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
Mc donalds - Max
popcorn - chips
öppet sinne - monogam
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
brun utan sol - solarium
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
familj - vänner


SPONTAT.

Sådär, nu har jag nyss bokat en resa till spanien, åker den 19de och fyfan vad skönt det ska bli. Komma bort från verkligheten, komma bort från allt.

UPPDATE.

Ikväll har vi ätit på Mia's suttit på uteserverigen o pratat om allt och ingenting. Imorgon ska vi på visning också, ska bli skönt att komma bort från hålan, snart flyttar vi, snart snart snart. Känns som om mäniskorna i haninge får mig att göra dumma saker, saker som jag inte borde hålla på med längre tycker bara att allt känns så fel.Vet knappt ut eller in, vill bara ha mitt liv tillbaka mina vänner jag inte sett på hela sommarn, jag saknar alla. Jag saknar till och med skolan, ska bli ganska skönt o komma hemifrån men iförsig så börjar alla småglin i höst, blä för det. 

Har fortfarande feber ont i halsen o förkyld men det är tur att jag har en viss som tar hand om mig, idag kom han hem med mat också, åkte ända från norrtälje för min skull! Iförsig med bil, men, sött ändå. Nu ska vi umgås med madre, sedan blir det natt bad. Bara vi två. Det är vi nu.

De går bra nu, kompis de går bra nu.

Sista jobbar veckan nu, men självklart så har jag blivit sjuk. Pga. en viss person!!! Haha halsen är helt svullen o ja e typ täppt i nästan, kuk också! I helgen har hänt massa skoj, de blev tjejmiddag hos mig i fredags o vi avslutade i sågen och sedan kom alex o micke o hämta mig så vi åkte till vega baren och sen mötte jag gull o vi gick hem och sov, lördagen bestod av bakfylla men va tvungen att åkta till tallkrogen så va där ngr timmar tills jag blev bjuden på fest hos jocke så åkte dit med brudarna, sedan forsatte vi i djurgårdsplan o sen åkte jag till nacka och sov, haha jävligt onödigt med tanken på att ja bodde så när festen, men what to do lixom.  Igår firade vi alicia och åt på kamarina!

Haha ofta jag bloggar föresten?! Njaaaaaaaaa nu ska robin komma hit om ta hand om mig med tanke på att jag är huuuk. Pusseli puss.



Jag & Alma 2008.. HAHAHA

RSS 2.0