Try too sleeping with a broken heart



You know that I'll always be in love with you, right till the end. So tonight, I'm gonna find a way to make it without you


Tack för allt brudar.


Bäst på att uppdatera.com

Hahaha fan vad jag är bra, har uppdaterat 89 gånger igår ju. *Grymt* HAHAH

Har typ aldrig tid längre men gör så gott jag kan med tankte på att jag har så mkt att göra hela tiden, igår hade vi ju spex och det gick hur bra som helst, det mest roligaste var att Sofia var utklädd till kille så hon satt & drog i min slipps och hade ngt att skylla på eftersom hon kolla ner på mina tuttar på kortet! HAH iaf efter skolan åkte jag hem till Alex och chilla gaaaaalet. Och idag så åkte ja & Lisa o sola efterskolan, as kalas.

nu ska jag geeka PetVille. KÄRLEK



Min nya skoluniform

DAGENS OUTFIT:

Haha skoja bara, men har precis valt ut kläderna till spex. Vad tycker ni? =)


SPEEEEX IDAG

Idag har vi spex, haha är skit taggad. SKOJA.

Hahah helt seriöst så har jag ingen aning om jag ska vara, funderar på skol flickan men tydligen så fick man inte "visa för mkt skin" BORING! Igår efter jag hade kommit hem åkte jag och handlade lite mer, sen åkte ja och mötte Lisa i blattebergen för att sola, seriöst har blivit blek som ett lik fan.. men man måste ju börja ngn stans =)Ska försöka klämma fram ngr bilder så ni får se hur det vart sen.

TODAY I'M WEARING THIS

Pratade nyss med min fader i telefonen lite allmänt sådär. Har ju inte träffat han på ett bra tag pga. alla omständigheter & sen bor jag ju bara hos mamma.. Men ska till Farsan ihelgen, dock inte när han ska ut och festa menmen! Iaf så har jag ju vart ledig idag, inatt hade jag sov besök och runt ett tiden åkte jag och mammsen till Nacka Forum & köpt en massa kläder som tröst =) Nu är det bara väntan på mina älskade skor som kmr snart! KÄRLEK!



OUTFIT:

Linne - Ginatricot
Jeans midjekjol - Ginatricot
Tights - H&M
Armband - RANDOM AFFÄR

En rosa låda i magen.

Tja allaa coola limpor, lägeeeet bah. Har långhelg och grejor, ska till skolan på tisdag för imorgon är jag ledig och grejor. Kexigt. HAHAHAHAHAHA puss på rumpan stumpan!

 

Såhär ser jag ut idag/igår/imorgon/om tre år/på torsdag/för en timme sen.

XoXo. HATE YAH! :D


SÅ JÄVLA KLOCKREN!


Dags för shopping..


Hehe ;)


"SÄG CHEEEEEEEEEES"

Nu ska jag & älskling börja röra oss =) SEYAH BITYCHEEEEES


RSS 2.0