Jag älskar dig!

Jag älskar dig så jävla sjukt mycket Linnea Ewelina Emilia Pettersson, du är absolut det bästa som har hänt mig! Jag skulle seriöst inte klara mig utan dig, du är mitt liv. Jag älskar dig så jävla fucking mycket det är helt sjukt. Jag vill ha dig i mitt hjärta tills jag dör, fan asså .. Du är så jävla underbar, du är så jävla snygg, allting! Du är det finaste jag har. Jag är så jävla glad över att det blev du och jag älskling, sjukt jävla glad. Den 25 Oktober 2010 var den bästa dagen i mitt liv, hela mitt liv förändrades på ett sånt jävla bra sätt, du har gjort mig till en mycket mycket  lyckligare person, endast för att jag är med dig! Du är den perfekta tjejen för mig, du är alltid glad och lycklig. Jag är så sjukt jävla kär i dig, jag kommer alltid att vara kär i dig. Jag vill bara att du ska förstå att jag älskar dig och är sjukt jävla kär i dig även fast vi bråkar och skit! Du ska veta att du är den viktigaste personen på jorden för mig. Du och jag genom allt älskling!
JAG ÄLSKAR DIG, KOM IHÅG DET! <3

My Boyfriend.

Jag behöver inte skriva massa rader om vad jag känner för dig längre, du vet redan hur stor plats du har i mitt hjärta. ♥

I Love My Love. I Love My Marcus.



-Ge tillbaks mitt hår, min mitt bena, som nästan hade blivit lång. Fan ångrar mitt lugg, måste alltid sätte upp den, självförtroendet ligger på botten nu, vad har jag gjort?!

Har haft väldigt mkt nu på sista tiden, har vart mycket i skolan men nu börjar mina små "knutar" gå upp och allt är väl snart som vanligt, hoppas jag. Ja som ni ser på bilden nedan så är jag brown again. Känns bra, i'm back. Haha jävligt onödigt, iknow. But it's how i am, alltid jag som ska komplisera allt eller göra det 1000 värre/onödigare.


Nu Är Jag, Jag Igen. Mig Själv, Ingen Annan.


Du är det finaste jag har, det bästa som har hänt mig

Jag älskar dig så jävla mycket Linnea, sjukt jävla fucking mycket. Jag älskar dig för att du alltid är positiv, för att du är omtänksam, för att du är du, du är så underbar så att det inte är sant, jag älskar när du och jag ligger i sängen och pratar, jag älskar när du skrattar och när du kollar på mig. Jag kommer alltid att finnas här för dig vad som än händer, du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta.
Du är min första riktiga kärlek och jag hoppas du kommer förbli det ett bra tag till, jag vill dela mitt liv med dig. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så himla mycket så att det inte är sant och att jag litar på dig till 100. Jag kommer aldrig att släppa taget om dig älskling, aldrig aldrig aldrig aldrig!

Linnéa Pettersson <3 Marcus Nyberg

NU: Burlesque


En Tyst Minut För Alla Killar Som Dör För Mig.


- Ja, vad ska man säga? Han leker spenis & är framför allt hur spegelkåt som helst. Haha
;)
Skulle nog träffa Fia och Madrassen idag, men som sagt så skulle tydligen marcus hit så då får jag ta och hitta på något med honom, vet inte vad det blir men vi tippar på något roligt. Vad ska ni göra en sån här tisdagskväll? Eller är det Onsdag? Haha, alltid noll koll på lov.


Med Min Underbara Pojke.

UPDATE: Jag och älskling ligger i sängen, jensa och linn var på middag. Igår var jag och marcus på bio, vi såg min låssas fru som var grymt skön och var även istan underdagen, han skulle kolla på jeans och skor, men han hitta ingenting annat än en snygg jacka, jag köpte även en tröja, denna:


RSS 2.0