Usch.

Brist, jag måste fixa mina naglar igen..!

Visst kan swan va väldigt söt ibland?


"Kortfattat" om gårdagen

Godmorgon alla underbara läääääääsare!

Igår va e väldgt komplicerad kväll, haha.. Ja som sagt åkte vi till tyresö och krökade lite där, hade jätte mysigt och körde klädpoker med mera (kul att alla fotade när jag förlorade somvanligt..!)

sen vart bella skit packad när vi skulle ta nattbussen hem, så vi fick moppe skjuts ner till bussen, som gick 00:44 sen så hoppade en skit trevlig kille på som hjälte mej med bella (eftersom hon ramlade på bussen, visade hela rumpan mm.) Så vi gick mot gullmars småpratade lite och hade jätte mysigt, medans bella grät och halvsov på min axel, bussen i gullmars hem gick vid 01:37 då sa vi/jag hejdå tilll killen, SOM VAR BÖG men skit snäll haha han fick mitt nummer och skulle ringa på pride.

Och jag fick inte av bella på bussen så kom en äcklig polsk kärring fram och bah; Låt henne va, hennes eget ansvar. Då fick jag värsta dampen och skrek på kärringen, att hon ska skita i oss, tror du jag vill att min kompis ska ligga medvetslös och låta ngn våldta henne, klart som fan jag tar med henne hem. Horkärring! (visst låter jag grov i munnen, men gud hur kan man va så dum i huvet?!) Sen kom min granne och hjälpte oss, hon tog med Bella hem till mej så stefan kunde stoppa om henne & jag gick och mötte mamma som hade vart hon en kompis.

Och nu har jag vart i handen och handlat prisent med mamma till twinsen, får gäster snart. Grillparty! Woho!

Längtar till hösten!

Visst, det låter orimligt men är det inet väldigt onödigt när det är sommar och inte enns varmt ute. Då vill jag hellre att det ska va höst ute, det är ju skit mysigt! Fina färger plus att man får gå i en söt liten mössa, stor halsduk med skinnjacka & höga klackar!




FUCKFACE-MINER, Hahahah!

Vad ska jag ha på mej..?

Ja som sagt, vad ska jag ha på mej.. Någon söt klänning? Jeans eller shorts? Och isf, vilken tröjaa..? Funderar på den här klänningen, tyvärr ser det förjävligt ut om han har bh på sej. Så jag tänkte gå utan, kan man göra det eller det kanske är lite för slampigt..? HJÄLP MEJ!



Nej nu ska jag börja sminka mej, har rufsigt hår & känner att jag behöver göra mej i ordning!


Godmorgon, hejdå

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag bella komma hit. Vi ska göra oss i ordning & röra oss mot tyresö, fest ikv. Jävligt taggad faktiskt, vet inte omdet blir ngn mer uppdatering. Får ju se, beror på om jag sover hemma eller ngn annan stans ;d Puss på ruuuuumpan, stumpan!

Ikväll

Ikv har jag haft SKITKUL. Hahahahaha, träffade bella sen sen kom bennyn och robin. sen råna jag madde på hotdog (jag och mina korvar, mohahaha) sen blablblalba sen skjutsa hampus hem mej för att jag är så söt. Orkar inte blogga är jätte snörrig. Ses sen, Klockren bild, saknar oss :'(


Utgång

Nu sitter jag & cammi i min säng, färdig fixade och klara. Ska ut och möta bella snart, haha blir ingen bio för mej för jag är pank, kmr hem ikv ngn gång boring to sleep alone, hahaha aja orkar itne uppdatera & skriva roliga in lägg, men skitsamma bättrar mej om ngr veckor!
Baby!

Morgon inlägg

Godmorgon bloggen, sitter i sängen och kollar på top modell. Har precis duschat & nu ska jag börja göra mej iordning, mohaha!

Cammi kmr hit snart så vi ska göra lite grejer, sen ska vi röra oss mot staden & kolla på bio, med några kanske. Känner att jag är på lite bättre humör idag, tur det! Kanske blir fest ikv ist, sebbe ville att vi skulle komma, får se vad vi bestämmer oss för. Hör av mej senare, med outfit o.s.v  =) Puss på rumpan..!

Dags att sova..?

Tänkte kolla lite på Beck, men vågar inte göra det själv.. Hehe så det får väl bli ngn gråtfilm ist, känner mej på det humöret just nu. Känner mej ensam & osäker, vet inte vart jag ska ta vägen. Men det blir väl bättre imorgon? Kanske?

 
Det är ingen, ingen som vet sanningen bakom den där lögnen..

Hunny i'm home

Sådär, vi gick till söderby och mötte Benny & ngr pojkar, gjorde inte så mkt va ute och lite så. Dom tjatade på att vi skulle med till Norrby på "fest" men vi pallade inte, som sagt så mår jag inte riktigt bra. Kanske håller på att bli sjuk? Men frågan är, psykiskt eller fysiskt. Hehe..

Haha Gammal bild från i vintars, vad tycker ni kanske ska jag börja igen? Hahaha vilket skämt


So true, boy's ta åt er!

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig...


2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det tillslut och då ligger du risigt till!


3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dom skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.


4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.


5. Säg aldrig nej när hon vill pussa elr kyssa dej framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.


6. Om hon slår dej hårt, så förtjänar du det.


7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dej så är det för att hon vill vara med dej.


8.  Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.


9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... Dom flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!


10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.


11. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne enda till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.


12. Om en kille får henne att känna sej obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.


13. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.


14. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dej" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.


15. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sej inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.


16. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dej.


17. Bli inte helt galen när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.


18. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dej att du presenterar henne som din flickvän.


19. Stressa inte upp dej över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill igentligen bara vara med dej.


20. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dej.


21. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.


22. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - ditt liv kommer bli förstört.


23. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.


24. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dej. När du har en flickvän som verkligen litar på dej, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, dom flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund


Mot norrby

Har vart med swan i brb, vi har köpt cigg & ätit, nu ska vi till norrby på krök (?) Hör av mej när ja kmr hem. Blir inte så sent ikv, äär hemma runt 1 om inte tidigare!

Swan & jag, haha hon ser ut som en apa. My baby!


Nyvaken

Nu har jag precis vaknat, är sjukt jävla seg vet inte vad det är med mej har blivit helt störd ihuvet. På riktigt.. Hehe!Amen iaf så sitter jag ock äter någon äcklig macka som jag precis ska slänga, tror jag ska meet swanen to night, får se om ja inte hittar på något annat, har ingen lust att blogga heller. Ska duscha, seyah!

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering idag, iknow. Va ute & lite sånt har gjort sjukt mkt, träffade julia & nadya sen kom Bella och så åkte vi till klena & gjorde lite grejjer. Nu är jag hemma och ska kolla på tv, är fett irreterad också. Ååååååååååh! Bloggar senare, kanske. Jag dör av saknad!
 

Gästbloggar

Gissa vem? Hehe..

-

Kan inte sova, saknar dej för mkt.


Godnatt på er

Sådär, nu är jag hemma. Ligger i sängen med datan & mobilen, smsar lite och sånt. Hihihi kär? Kanske! Haha, ska kolla paradise nu. Godnatt!

 

Stan imorgon

Som ni ser ska jag till sthlm stad & umgås med Cammi. Nu ska jag kolla Paradise Hotell. Mohaha, se yah later bitches!

Ett snabbt litet inlägg

Måste bara påpeka att jag har hittat jätte söta klänningar på Nelly! Får in pengar nästa månad, då blir det shopping + frisör! Här har ni favoriten, visst e den söt? =)


 puss så länge nu ska jag va lite social!


...


Hör av mej senare..!

Big love / Alexander Skargård

Min stora kärlek i livet har alltid vart Alexander. Hur snygg var han inte när han var med i vingar av glas, hundtricket och alla andra härliga kärleks filmer? Nu sitter jag & läsar Aftonbladet här på baksidan i en artikel av honom, jag blir besviken. Han är snart 33 år och ser ut som en knarkare, han som var så himmla snygg!

Kolla skillnaden lixom.. Åååh! Nu ser han ju förfan ut som Mikael persbrandt, en stor diss för det!


Då 27 år
&
Nu 32 år


Film tips

Medans jag duschar ska jag ladda ner en film som gick på tv nu i veckan, men jag missade den så laddar ner den nu. My boss daughter. Har ni sett den? Är det bra? Tell me!



Va & handla med mamma

Känner mej riktigt sliten just nu, va iväg med mamma till Ica Maxi & handlade lite granna. Nu är jag tillbaks och känner mej hur seg som helst, kanske ska ut ikv & träffa Robin får se hur det blir med det.. Mohaha! Hör av mej later ska hoppa in i duschen igen, glömmde tvätta håret och kände att det verkligen behövs! Blää...

Vilken mobiltelefon?

Nu är det så att jag har min gamlaste mobiltelefon eftersom mina andra har gått sönder en efter en. Men pratade lite med pappa om att jag skulle jobba lite på tomten, måla om huset och så..
Då kunde jag få vilken mobiltelefon som helst, men frågan är vilken ska jag välja?!







Beslutsångest..!

Har värsta ångesten, hela mitt hår är kaos har 2 cm utväxt hela håret är sol blekt också. Nästa barnbidrag måste jag färga mörkare fixa nyss löshår & klippa in det i håret, gjorde exakt så för ett år sen innan det blev höst, åh snyggt var det and i miss it!
 Vilken hårfärg tycker ni att jag ska ha ? =)

.. Ljusbrunt/Slingat eller fjortisblondt som jag hade år 2007

 

... Som jag har nu,

eller mörkbrunt ?


Det kanske inte ser ut som någon skillnad, men i real så är det faktikst det!


Outfit!

Gammal bild, men såhär ser jag ut idag fast utan tight's

Lite om gårdagen

Sådär, nu har jag precis kommit hem & stefan håller på att göra köttbullar och makaroner medans jag kollar på die hard  & bloggar. Gårdagen blev så att jag mötte upp födelsedagsbarnen. Vi skulle på ferre men det vart så sent & för långt att åka så vi gick upp till djugårds där våra päron var hos deras farmor, satt och umgiks sen hängde jag med marcus föreldrar med till honom & sov där, stefan  hämtade mej nyss för han ändå skulle spakla där så nu sitter jag här, ska precis hoppa in i duschen.
Föresten så bytte jag om igår till klänning & släppte ut håret, not the same outfit för er som är intresserade!

Tyvärr inga bilder, jobbar på det!

Boring, nej nu ska jag faktiskt ut höres senare!


Outfit for to night!

Såhär ser jag ut just nu, känner mej inte så super snygg precis..
Men alla har ju a bad hairday or something like that. Visst é jag inte grym på engelska.. :$


Känner mej lite wb, men jag hade tråkigt.. *blink*


Färdigt, vad tycker ni ? =)

   



Grattis twins!



Rummet klart snart..!

Sådär, snart  är det klart. Fan vad snyggt det är! Bara platt tv;n som saknas, men den får jag om någon månad..! Ska bara städa lite och göra iordning det alldeles sista, sen går ni se hur snyggt det blev!

Sötnosar vi är (Gammal bild)
Sofia iza, me myself and i & julia

snabbt inlägg

Hemma igen! Nu har jag shoppat för 4000:-  typ haha.
Skabörja sätta upp allt och göra i ordning nu, restultatet får ni se senare..!


Dagens outfit

Väldigt dålig bild men kamerna är urladdad! Men det får ni leva med, så här jag ut idag!
Dags för ikea..


Klockan är bara 10:25, kallar ni det sovmorgon!?

Godmorgon alla pigga, haha.. Själv är jag ju inte sådär jätte pigg. Känns som om någon har väckt mej mitt i natten &  att jag bara vill somna om, blä måste vända på dyngnet igen, kan inte gå upp vid 3/4 varje dag, då är det ju nästan kväll.. Haha känner mej som en uggla!

Nu ska jag iaf äta lite frulle med mamma & stefan, sen blir det väl sminkning och att välja kläder för just nu springer jag runt i bh & mjukisar i morgonfrilla och ylar. Haha, kanske lägger ut outfiten senare. Puss så länge!

Gammal fjortisbild, promisse =)
 


...

Come up to meet you, tell you i'm sorry
You don't know how lovely you are


Godnatt my love..!

Nej nu ska jag ta & stänga av tvn datorn & lägga ifrån mej mobilen.. Ska faktikst upp klockan 10:00 imorgon! Haha, måste till ikea så det blir lite ordning här inne, och andledningen till att vi åker så tidigt är för att vi får gäster som kommer vid 18:00 & då tycker mamma att allt ska vara klart, haha! Hör av mej tomorrow, för då ska jag nämligen träffa my bff Izabella Ylhänen!


Vi är så söta ibland, visst brudar?

Kvällens outfit

Lite sent ute, men varför inte.. här är min outfit som jag hade ikv, inte festigt alls jämför mot vad jag har gjort idag.. Haha skulle nog valt andra kläder =) (Det ser ut som om jag har världens längsta ben på bilden, är ju igentilgen bara 162..)


Tsss..

Sådär, nu har jag lagt mej i sängen med min egna dator.
Såg precis på Lisas blogg att Iza hade taggat oss två på ngt random foto, haha jaa vad säger man..?



Hörs snart!

Nu har jag precis kommit hem, sitter här i soffan med mamma vi har pratat lite & myst =) Ska snart gå upp och lägga mej, har precis tagit bort sminket.. Ska byta data nu, hörs snart! & förlåt för det inte blev ngn outfit today, men den kanske jag lägger upp om ngr minuter får se.. Puss så länge!


i really really miss her "/


Påväg in i duschen..!

Sådär ja, nu har han precis gått & jag har bestämt mej för att hoppa in i duschen. Känner mej helt lonly just nu.. Alla mina älskade vänner är bortresta och dom flesta kmr hem på Måndag, vad ska jag nu göra..? Hänga med guy's en kanske?
Iaf så ska vi på middag ikv, sen drar jag väl ut och träffar någon eller gör något skoj.
Outfiten får ni i näsa inlägg. Promissssse =)



Godmorgon sverige!

Hann inte lägga in outfien igår, men det får ni leva med! 
Igår efter middagen gjorde jag mej i ordning & knallade ner till Bea, nästan dirket så mötte vi upp Sofia och tog bussen till Tyresö där jakob & ngn snubbe mötte upp oss, vi köpte dricka och drog vidare till ngn micha där vi krökade, sebbe och ngr var där också, senare kom det lite mer folk men jag tog bussen vid tolv för jag skulle möta upp marcus, sen gick vi hem & typ kollade på tv och lite sånt, nu har vi vaknat och nu ska jag va lite social. Hör av mej senare, love bitches!


Planer inför kvällen

Nu har jag suttit hemma & runtnat klart för idag. Ska börja göra mej iordning strax, duscha & välja kläder. Sen ska jag möta upp Sofia & Bea vi ska nog till Tyresö på chillkrök. Outfit kommer senare, puss så länge!



Mina sugarbabes, mamma & aliciaaa!

Linnéa hissar & dissar

Hiss för..

Compeed skavsårs plåster. Helt enkelt bäst, jag menar hur skönt är det inte med ngt som hjälper mot jobbiga skavsår som man precis har köpt dom där nya klackskorna som man gärna vill andvända igen & igen & igen!

Barnbidraget. Jag älskar verkligen när det kommer, hur skönt är det inte med pengar igen? Iförsej så slösar jag oftast bort det direkt eller även fast jag inte har fått det, men seriöst visst e det inte höjdpunkten på månaden?

Mobiler. Utan min mobil skulle jag vara förstörd. Jag till och med sover med den. Móbilen för mej är som en bästavän. Haha, låter sjukt men tänka sej att va mobilfri i 1 månad? Det skulle jag aldrig klara av..

Top modell
. Bättre program finns nästan inte, åh tänk att va super modell som Tyra Banks!



Diss för..

En dålig design. Visst är det inte speciellt kul att läsa bloggar med en ful design? Och just nu är min som fulast, jag vet inte vad jag ska göra med den.. Helt seriöst. Snälla hjälp mej någon!

Köer.
När det gäller mej så hatar jag att vänta, det sämsta med mej är nog mitt tålamod, usch!

Myggor. Myggor orsakar myggbätt och det är verkligen det sämsta som finns på sommarn, i hate it! Det är både fult och det kliar som satan, ajajaj..!

Spöken. Bläääää, läskigt! Jag hatar att vara rädd. Speciellt för saker som "inte finns" haha..

Dåligt självförtroende. Åter igen, bad girl! You are beautiful


Visst ni att..

... Jag har gjort om mitt rum, JO! Skit nice. Iförsej så är det ju inte riktigt klart, men ändå vi ska till ikea på Lördag och shoppa lite, en jätte stor spegel med mera, det får ni se då, men såhär ser det ut just nu:

 

 
OBS!
Tv:n & byrån ska inte stå där & det är väldigt stökigt. Men på lörd när allt e klart, då ska ni få se på riktiga grejjer!

Lite om gårdagen

Godmorgon! Nu har jag äntligen vaknat, somnade typ vid fem igår? Haha, fråga mej inte vrf..

Amen iaf, igår kväll käkade jag & mötte upp Sofia vi gick hem till Bea efter ett långt tag, gjorde oss iordning och träffade ngr pojkar i Trollbäcken vet inte hur mkt klockan var då runt tolv kanske (?) Satte vi oss på bussen, jag hoppade av vid djugårdsplan, mötte upp Robin och ngr till. Sen gick jag hem och kollade Paradise Hotell. (stavning?) Gaaash, jag är besatt! Haha, ska försöka fixa designen snart, om jag har tid..
Men först, vadå ska jag har på mej?


Börja med bloggning igen..?

Hej på er alla nära & kära! Gud så länge sen, känns som flera månader.. Haha!

Kollade nyss igenom satistiken, herregud vad bra ni är. Dom flesta av er följer mej fortfarande *blink* Det är nog bara 20 personer som har minskat & även fast jag inte har bloggat på hur länge som helst så har jag fortfarande en hel del läsare! Så vad tycker ni, ska jag börja om igen? Känner att jag saknar det lite..

Dagarna jag inte har bloggat har jag hunnit gjort sjukt mkt, får ångest när jag börjar tänka på skolan igen.. Bläää 1 månad kvar, det som har gått så fort =( Under sommarn har vi krökat mest, umgåts och haft kul & gud vad jag har shoppat, snygga skor, söta linnen och massor av shorts!

Nä nu ska jag nog börja göra om designen, va nyss och köpte cigg med sofia. Ska äta snart, sen blir det party. Kanske hörs snart igen, får se. Glöm inte att komentera iaf!


RSS 2.0