JAG ÄLSKAR DEJ ♥


BILDER FRÅN I FREDAGS!



@ HOS MIN ÄLSKLING

- En bild från när jag & tani hade haft gympa, redhead då, blondie (chiken) nu!
Igår va vi i Täby, lite små roligt sådär men marcus & hans killkompisar ville dra efter ngr timmar så jag va väl tvungen att hänka på, bakis imorse, vi käka donken sen duscha vi ochnu sitter vi här. Natalia lägger antagligen upp bilder imrn så då får ni se dem! Hare gött. Pyss!

FREDAG - ÄNTLIGEN!





Första bilden är klart skönast på Marie, Jag, Anton & Saaaaaaaamuel

Ikväll händer Täby, ska till Tilda på ferre och samma folk i helgen som det var förra! Skojsigt. Nu sitter jag och färgar håret, föresten så är jag blond nu eller på god väg - bild senare =) Nu sitter jag med min älskling & mamma i soffan, kul!


You and me forever and ever <3

Du är mitt allt Linnea, älskar dig mest av allt!

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN MEST AV ALLT!

tänkte bara säga det.

LONLEY GIRL

Jag känner mej redan deppig, har vart ensam idag.. första gången på ett år tror jag, känns sjukt - jag kämpade verkligen! Vet inte vad det är för fel på mej, jag klarar inte av att vara ensam mer är ngr timmar blir sjukt deppig o börjar grina för ingenting as irreterande, känner mej ledsen. Nej, klarar fan inte av det här! Nu går jag ut!

Iförsej så kom min söta lilla bebis förbi en sväng efter dagis, sjukt kul å få se henne, sån glädje spridare, blir helt slut efter man har lekt med henne, bra träning! (Eftersom dom kom förbi så var jag ju inte så ensam.. men nästan) VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ!?!?!

Här är två bilder från idag, ungen tkr om att kasta tuggad korv i vattenglaset! Smart brud dedär (Y)




OC

Nu är jag äntligen hemma, haft gympa & gjort matteprov idag - duktigt Linnéa!

Efterskolan drog jag med Natalia, Tani, Cissi, Deniz, Micko, Sami & Sami's kompis till forum, gjorde allt och inget helt ointressant Natalia skulle köpa en bok, haha helt ointressant. Skulle leka med Daniel idag men jag langade festaste dissen, coola bruden lixom! Haha nej men seriöst har fan ingenting o blogga om längre, nu ska jag göra klart arbetsmiljön annard får jag IG i frisör ämnerna! Blääää.


-

Blogga blogga blogga. Varför?

IDAG ÄR JAG STARK

Nu sitter jag äntligen i min säng, helt utmattad körde på spinning idag och svettades.. satan! Men jag och elin kämpade på ändå & imorgon blir det afrodance (stavning?) så nu jävlar ska jag komma på bättre dagar!

Nu väntar jag bara på min älskling som är påväg hit, han gör pricken över i:t på denna kväll. Pyss & Godnatt.


20:44 - JANUARI 16

Sängen är min bästevän just nu, mysig, varm och gosig.

Lite gäster är fortf. kvar men jag sitter här uppe o osocialar mej. Älsklingen åkte för någon timme sen, känns tomt & ensamt - en känsla vi icke tkr om! Imorgon är det måndag vilket betyder spinning & bodypump i ngr timmar, då kan jag sova gött.

Under lovet har jag shoppat som bara den & ändå så finns det fortf. saker in the stoore som jag vill ha - föresten så är knappt ngt användt av det nyinköpta! ♥


Don't promise me forever if you can't promise me tomorrow - summer.


♥ MARCUS



Just nu ligger jag i min säng med min älskling efter en sköööööön lång dusch, igår hände ja, allt & inget.

UPDATE: nu har jag precis satt i mitt löshår o funderar på om jag ska sminka mej eller gå osminkad. Min "låssas pappa" fyller nämligen år så det kmr lite folk hit, fett med parteeey! Nu ska jag gosa lite med min pöjk eftersom att skolan börjar imrn så vi kmr knappt se varandra förutom på rasterna, tråk. Pusssis


TAKE MY HAND, AND JUST DON'T LET GO.


- And when I close my eyes
  It's you I see.

SÖK KÄRLEKEN OCH DU MÖTER DEN ALDRIG, FLY FRÅN KÄRLKEN OCH DEN KOMMER FÖRFÖLJA DIG


MÅSTE BARA.. SKRYTA!

 
-Fjortis bild - jag vet!

Denna vecka har jag tränat flertal timmar och mer ska det blir, har kört bodypump och core och på måndag blir det spinnging & bodypump. Har slått vad med mej själv, 2011 ska jag vara den snyggaste b-runden på stranden, ska hade den fastaste rumpan, plattaste magen o fyllagaste tuttarna.

Känner verkligen att det är ngt jag behöver med tanke på att min självkänsla inte ligger på topp längre, allt var så mkt bättre när jag fortfarande lirade innebandy & även fotboll. Nu kör vi!


Jag är trött på dagen.. för på natten är jag en superhjäte!


GIFT DEJ ALDRIG MED MER ÄN TIO STYCKEN, DU HAR BARA TIO FINGRAR!


- Ge mej sommar nu!

Nu är det äntligen helg. Har vart i skogås med älskling & Lucas men nu är jag hemma, alone. Igår kväll hände inte mycket, var hemma pga. en sak som hade hänt & ikväll blir det krök, ska bli skönt att komma ut med tanke på att jag däckade vid 23:00 igår men eftersom att marcus väckte mej var o varanan minut så vart det svårare att sova, somnade till slut och nu är jag utvilad.

2011


ÀT NACKA PRAKTISKA.

Jag är frustrerad, yr, förstörd, förvirrad, öm. Hur ska jag fortsätta gå vidare?


T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

Lyssnar du på texten så förstår du. Synd bara att du fortfarande inte förstår att du inte är ngt jag är intresserad av längre, du är ingenting jag behöver och framför allt inte vill ha. Men att du konstant ska såra mej, göra mej ledsen om och om igen, att du aldrig tröttnar. Förstår du inte att jag mår bättre, jag är lycklig nu, utan dej. Sluta få mej att få ångest och sluta framför allt att få mej att tycka synd om dej du sjunker bara mer och mer i mina ögon så fort du säger något. Det är ingenting som får mej att gå tillbaka till dej längre, vi hade våran tid och den är över, du är som ett kapitel jag läste för lång tid sen, inget kapitel som var speciellt, ingenting som var intressant eller roligt. Efter allt du gjort och sagt åt mej har jag nu kommit över, och det är jag så glad över, för det är det bästa jag någonsin har gjort när det gäller oss. Ska det ta såhär många rader för dej att förstå? Räcker det inte med allt som hände i Tisdags? Jag älskar inte dej, kommer aldrig göra och har aldrig gjort. Ha det bra lilla gubben så hörs vi.. aldrig mer!


Du är mitt allt

I LOVE YOU LINNÉA EWELINA EMILIA PETTERSSON

Du är mitt allt

I LOVE YOU LINNÉA EWELINA EMILIA PETTERSSON

SLUT PÅ DETTA LOV.


- en hel del alkohol blev det också -

Nu har min älskling åkt, känns tomt. Imorgon börjar skolan också, iförsej så ses vi då men kommer kännas sjukt tomt o sova utom honom inatt. Hela mitt lov har jag tillbringat med honom ju.. Iallafall så jag sjukt mkt att ta igen i veckan, har ju som sagt fortf. hösterimin - vilket betyder att jag inte får mina betyg fören om 2/3 veckor så nu måste jag börja plugga ligger efter i sjukt mkt med tanke på att jag alltid gör allt i sista minuten.


MÅNDAG: måste jag träna, spinning - ska bli smal nu till sommarn, ska ha snyggast & fastaste kroppen av alla! På TISDAG: ska jag på körlektioner, pappa & Kia vill att jag och hampus ska ta lektioner samtidigt så då blir det så. Resten av veckan måste jag plugga så sjukt mycket & hitta en pratikplats som jag fortf. inte har fixat. Trött jag blir på mej själv, och självklart ska jag träffa mina underbara vänner (Y)


SPANKA MARCUS HARD.



Akta dej, han kan smittas.


TORDAG 6/1 - 2011

Yo broe.
Igår var jag hos min farfar som fyllde 60 någonting & efter det fick jag skjuts av christoffer till Linn, där vi kröka med amanda, sofia & iza - tills de kom mer & mer folk. åkte taxi, flumma runt ja - ska jag va ärlig så kmr jag inte ihåg så mkt.. men såg just att iza hade lagt upp as fula bilder från igår - hehe!
UPDATE: Just nu sitter jag hemma hos min älskling, han duschar just nu & snart ska vi åka hem till Lucas. Chill ikväll. Skönt! <3

Marcus <3 Linnea



Jag Marcus Lars Nyberg har världens finaste flickvän, världens finaste flickvän heter Linnéa Pettersson. Du är så jävla underbar så att det inte är sant, du är det finaste jag har.
Du är det bästa som har hänt mig på flera flera år, skulle jag förlora dig så vet jag inte vad jag skulle ta mig till, skulle inte klara av att leva då, skulle aldrig må bra igen.
Jag vill förklara exakt hur jag känner för dig men det skulle aldrig gå, det skulle ta en evighet.
Jag kommer aldrig att lämna dig älskling och hoppas inte att du kommer lämna mig, jag vill vara lycklig resten av mitt liv.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så sjuuuuuuuukt jävla mycket, du är det bästa som har hänt mig.


@ NORRA SÖDERBY



UPDATE
: Just nu sitter jag hemma hos min älskade vän Izabella men mina vänner Sofia & Jennifer, idag har vi vart i handen, köpte ett par jeans - topp - fransar - cigg =) Ikväll vill vi kröka, men tror jag ska vara med Marcus. Får se vad som händer - It's get better.

1 JANUARI 2011.





Sådär söta var vi igår.
Så, nu är det år 2011. Hur känns det? Jag själv tkr att 2010 har gått sjukt fort!

UPDATE: Just nu ligger jag i sängen med Marcus & Hugo, vi är hundvakt! Igår var de ju som sagt nyår, var i Bredäng med lite folk från skolan & andra roliga männsikor, hade kul faktiskt - tills marcus blev för full.. haha sötnos. Iallafall så åkte jag med honom till mariatorget för där va mamma hos en kompis, satt där ett bra tag & tog en taxi hem. Enkelt nyår.

RSS 2.0