Nu väntar jag på att gå till bussen, blir ...

img_2012 (MMS)

Nu väntar jag på att gå till bussen, blir en inne kväll med min fina pojke eftersom att alla mina kompisar e as tråkiga!! Puss på er <3


Svar/Tal


Vad tycker du om att iza lägger ut såna bilder på sin blogg? :)
SVAR: Jag tkr att det är hennes ensak, vill hon syssla med det fine, då finns vi här (hennes vänner) o stöttar henne, självklart så kanske det inte är det bästa sättet men mår hon bra av de mår jag bra av det, plus att om jag hade lika snygg kropp som hon skulle jag inte heller ha ngt emot att visa hela världen den!


Jag Har Dig Nu, Som Jag Hade Dig Förut.



HAHA FRÅGA MIG INTE. MÅSTE BARA VISA ER MINA FINA FINA TUTTAR SOM NU ÄR FÖRSTÖRDA MED MASAS FULA BLÅA SUGMÄRKEN!!!!!!!! 
Okeeeeeej, onsdag. Halvvägs till helgen, ledig på fredag najs. Väntar på Robin, han är inte snabb, inte seg bara allmänt seg. Blä på vardag, vill ha helg, vill dansa och dampa. Igår hände inte mkt, va hos marcus, sov kvar där skola idag & stan nu är jag Reeeeeeeed Heaaaaaaad. Kan ta bild imrn i sol ljus, jättefint, brunt rött, inte rött rött inte kall röd, varm röd, höstfärg och jordnära, jag älskar färg, hårfärg jag älskar att jag är frisör. Tack och hej, allt för mig!

THAILAND 23 JANUARI

Igår blev det en resa bokad till Thailand, Stefans bror och hans familj var här på middag igår vilket ledde till en utlandsresa som dom pratat om under sommarn, ska bli aaaaaas skönt!

Även dags att börja packa, inte länge kvar tills vi flyttar, har rensat lite kläder osv. men det är mycket jobb kvar! Får se vad som händer ikväll, ingen innebandy ikväll ialf! Kanske träffar pojken min. Pusssssss!

Bilder Från Radhuset (Vi Flyttar I Från)




























Svar/Fråga


Anonym (självklart): Har du gått upp i vikt?
Svar: Yes! 8 Kilo faktiskt, låter hemskt eller hur???? Men nu är det såhär att jag har börjat spela innebandy igen, och det var vart väldigt mkt med flytt och städning här hemma så har inte kommit igång än men ska börja simma också, 2 dagar i veckan (minst) bara för att de är bra för min axlar som frisör, simma är inte min grej men det är typ jääääääätte mysigt när de e kallt ute sen kmr man hem på kvällarna och är typ as trött och kan sova bra! Så snart är jag 10 kg smalare sen är jag nöjd, vill inte va för smal heller för det känns som om man tappar så jävla mkt tuttar & rumpa plus att de är inte OK men anorexiiiia. Bara så ni vet lixom.


.

Gråt aldrig över en person som sårar dig, tacka ist och säg "tack för att du ger mig chansen att hitta en person som är bättre än du"

Dagens dress code när vi ändå bara är hemm...

img_7903 (MMS)

Dagens dress code när vi ändå bara är hemma. Mys!


Someone like you.

I heard that you're settled down, that you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you.
I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded that for me It isn't over.
- Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Linnéa the best.

Jag är stolt över mig själv, jag har tagit mig ur dehär på ett bra sätt, även fast det har vart hårt, men jag menar, det känns ju knappt längre. Duktig i skolan har jag också vart, en bra start. Fan jag är ju en bra frisör, forsätter jag såhär så blir det ju ett MVG till slutet av hösten. Camilla sa ju faktiskt det igår. Bra mår jag också, eller iallafall bättre.

Ska bli skönt o flytta, komma bort. Börja om. Snäll har jag ju också blivit, många som säger det, ödmjukare. Dehär kanske håller i sig ändå, har börjat behandla folk som jag själv vill bli behandlad, tar vara på människorjag tycker om, kanske inte står kvar ensam till slut ändå. Har lärt mig ngt, ngt vettigt, inte bara ngt man lär sig om matte eller engelska på lektionerna utan ngt som verkligen behövs. Kanske borde tacka honom för att han fått mig o tänka om, även fast han också gjorde fel. Men jag lever för ikväll.


RSS 2.0