Bäst Som Blond?


Att Du Ens Orkar


4 MÅNADER ♥

25/10 - 2010 Idag har jag och min fina, underbara, snygga, söta, fantastiska, vackra, sexiga pojkvän 4 månader & jag är så sjukt glad att det har hållt mellan oss, för den här pojken är någon som jag vill dela mitt liv med, han får mej skratta när jag är ledsen, han förstår mig så sjukt bra, så bra som ingen annan förstår mig. Marcus är den enda personen som får mig att känna mig viktig och uppskattad, älskling jag är så jäkla glad att jag har träffat dig. Förlorar jag dig nu så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Så länge du älskar mej så är det du & jag, vi fungerar så bra tsm så vi är skyldiga gud vår kärlek. hahahaha hörde hur mobbat det där lät, men u know me, jag har svårt att prata, svårt att prata om känslor. Men älskling, jag älskar dig till dagen mitt hjärta slutar slå.


Bäst Som Brunett?


Tjockis.se


- Även fast jag är sjuk, så är det inte lika synd om mej längre.

Imorgon ska jag iallafall till praktiken, har inte vart i skolan på hela veckan (förutom i tisdags) med tanke på hur jag mår, men imorgon är det bara att tagga till inför helgen för nu så känner jag att jag snart börjar krypa på väggarna..

Mini Shopping


Igår Åts Det Tacos För Fulla Muggar.

Igår hade vi en liten "familije/släkt middag" här hemma för att vi har besök från finland. Ikväll åker dom hem och då ska jag även färga håret, fortf. lite gult/orange i topparna men har låtit håret vilat så nu är det dags att få det ljusare igen!

Nu ska jag kolla på trassel, igen, haha och sedan favoritserien desperata hemmafruar! Hare braj så hash weed.


Nacka Praktiska Gymnasium.



- Såhär kul hade jag igår när jag var sjuk!
Just nu sitter jag i skolan, har naturkunskap, känns jävligt onödigt. Klar som vanlgit så har igentligen ingenting att göra, funderar på att gå & luncha. Efter skolan ska gosen & jag till stan, ska kolla på en jacka och något annat smått och gott. Får se vad jag hittar! Pyss.

Mycket Snack Om Big Brother Nu.



Är det bara jag som tkr att alla deltagare i BigBrother i år var fula? Eller ngn/ngr var helt OK tyckte jag, men BigBrother är ju kända för att ha massa blonda bimbosar i programet. Har jag fel?


ETT MINNE ♥


STHLM STAD

Nu är jag äntligen hemma, kom iförsig hem igår men då träffade jag min älskling & hade varken tid för datorn eller någon annan, prio nummer ett =)

Idag är jag huuuk, så jäkla förkyld & så har jag typ feber, snart kommer gos och håller mig sällskap för snart börjar jag klättra på väggarna, något jag inte klarar av är att sitta inne. Jag hoppas på stan imorgon efterskolan, sett en skitsnygg vårjacka som måste bli min!

Och så har jag fått tillbaks min iphone, så underbart ♥


SÄLEN 2011

Tandådalen & Hundfjället. Mer bilder kommer!












SVERIGE'S SNYGGASTE


stockholm streetstyle


Visste ni att..?



- Jag älskar tecknat, vet inte vad det är. Kanske är fantasin som jag tkr om, allt bortom verkligheten. Har viljat sett Trassel sjukt länge & idag ska jag få se den! ÖVERLYCKLIG. haha.


SUMMER


TA MIG TILLBAKA















¨



















@ LINKÖPING

LITE SMÅ INFO - UPDATE: - imorgon vid 09:00 tiden åker jag hem, hoppas jag hinner träffa min älskling, saknar honom som bara den, har inte träffat honom på.. 1dag? Haha! Hittade lite småfula bilder från spanien så ska be min syster lägga upp dem. Ikväll ska vi på middag, amelies typ låssas broscha fyller år så ja, vi ser vad som händer. Kanske hör av mej. Pyssss

♥ Håkan Hellström.

Jag bara älskar.. Håkan Hellström!!! Fan vad grymt det var, super kul att få träffa min syster också, eftersom min jäkla mobil fortf. är på lagning så har jag tyvärr inte tagit ngr bilder men ja, sjukt bra var det lite synd bara att han inte spela "Nu kan du få mej så lätt" för det är en bland dom bästa, kunde inte riktigt alla med tanke på att många låtar var från hans nya skiva, men bra var dom ändå och det är bara att ladda upp till nästa Konsert!


Bild lånad av Evelina!

IT'S SO ME.




KÄRLEK.

Jag älskar min pojkvän så oerhört mycket, har svårt att visa det för honom, men älskling du vet att du är den största delen i mitt liv nu, har aldrig känt såhär för någon annan än dej och det vet du, eller jag hoppas på det iallafall, varje gång jag säger att jag älskar dej så menar jag verkligen det. Vet att du kan tveka på om jag verkligen älskar dej med tanke på hur jag kan betee mej, men vad som än händer så kmr du verkligen ha en stor del i mitt hjärta och jag vill bara att du ska inse vad du betyder för mej, men det kmr du aldrig att göra, det kmr ta en evighet att berätta, för du är du. Ingen annan och det är jag så oerhört glad över. You & me forever, right sweetheart? ♥ 


DON'T MAKE ME CRY.


BJUDER PÅRE

Haha hittade fan skit fula bilder från i sommras, ge mej värme!













Haha glad & söt mamma jag har ♥


Klart jag är ute efter sex...ibland är jag till & med ute efter midnatt.



Sådär, tisdag ska börja packa ner plattång & smink tills imorgon sen får jag skjuts till Marcus.

Imorgon efterskolan måste jag förbi madde för att hämta mina saxar, då kanske luggen kmr fram också. Who knows. Ska hämta ut biljetter och packa väskan, för på torsdag efterskolan så bär det av till Linköping - tåget går 14:51. Hoppas jag får tillbaks min iphone också, kmr aldrig klara mej annars "/


NI AVGÖR, VAD TKR NI? LUGG?

På riktigt, nu gäller det. Jag funderar & funderar. Ni avgör, ni bestämmer. Ska jag.. KLIPPA LUGG?!

Har haft lugg förut, vet att jag passade i det, men visste inte riktigt om det var min stil eller om jag inte riktigt "vågade" använda den, vet att det är lite ute, men nu går alla med mitt benor & ser lika dana ut i håret, inte många som har lugg längre, vill vara lite annorlunda, mitt hår är väldigt slitet också, behövs klippas lite i. Så.. make a choice!


INSPRATION










- Funderar på att göra en ny tatuering, över höften, vid rebenen på högra sidan. Har ni ngr förslag?

Dom senaste.. 5 dagarna (?) har jag vart med min pöjk, han drog för ett tag sen & nu ska familyn har middag här, tvillingarna käkar också! Stefan ska åka och hämta mamma lite senare eftersom hon är på "tjejmiddag" så du skjutsar han mej till marcus, så ikväll sover jag inte ensam heller. Skönt jö! Gympa imorgon.. Suck!


U ASK



POSTAT AV:
Sandra

Solar du lika ofta som du gjorde förut? :)
Hoppas du svarar!
   
SVAR: Inte riktigt, har solat 2 gånger det här året, och i höstas bara ett par, förut (ngt år sen) solade jag minst 2/3 gånger i veckan om inte mer! Inge bra!
 
POSTAT AV: Anonym
Vart har du köpt din skjorta skit fin
   
  POSTAT AV: Frida
Vart har du köpt din skjorta? :)
   SVAR: Gina Tricot, men det var ett tag sen, höstas (?)


SUMMER AND SUN.


TJEJMIDDAG!






- Idag är jag för bakis.. Hade sjukt kul igår, har saknat mitt gamla v-malm gäng! Gash vad kul det var att se er tjejer. Idag skulle det också blivit tjejmiddag, men jag orkar verkligen inte det. Istället blir det mys med min älskling som ligger berved mej i soffan, donken snart! Haha. Bio kanske? Får se, men måste ialf umgås med honom nu när jag ska till Linköping & Sälen, kmr knappt se honoom då ju "/

Inge löshår igår heller, shit vad jag såg ut men jag bjuder på det!


HEELG TO MORROW.

Ikväll ska min älskling sova här, har saknat honom! Haha tjockisarna bakade kladdkaka, idag igen..

Imorgon börjar jag 10:00 och slutar 19:00. Blä men kvällen avslutas med mina små fjorrar, återträff hos madde imorgon ska bli så härligt att se alla v-malm brudar & så sover jag med min älskling, kan det bli bättre? Ännu en tjej middag på Lördag men nämligen hos min söta vän Cissi, med alla mina "nya vänner"

Nu ska jag pussa lite på gos, hörs! ♥


LOVE IS BEAUTIFUL


players är för nybörjare, kärlek är för proffs!

Jag saknar min älskling redan! Han gick för ungefär 5 minuter sen och jag känner mej.. tom. Gah! Ibland är det jobbigt att vara kär, ialf när man är sjukt kär! Usch, usch.

Ialf så har jag vart i skolan idag, duktig som jag är, inte hänt mkt, glömde saxarna hemma så kunde inte klippa Lucas eller Simon men det får vi ta någon annan dag. Efter skolan så hängde Jaymin & Marcus med mej till ringen med tanke på att jag råka somna med silvershampoot i. Smart, så nu är mitt hår grått, men som sagt så köpte jag ännu en blekning.

Jag & Marcus åkte hem till mej, gjorde kladdkaka och gosen somna typ dirr, så gjorde jag. Mamma kom hem med Kinamat, vi käka, myste & nu sitter jag hemma, alone. Mamma är på yoga, marcus åkte hem & stefan jobbar. Skoj! Hoppas älskling kmr hit & sover ikv. Gah! Don't fall in love people, it's hard! ♥ Skitfula drivbilder från idag, bjuder på dem endast för att ni ska se mej i blondt!






-

Jag hade ett liv, sen sa någon jävel åt mej att skaffa facebook!

Hur kommer det sig att alla kan göra misstag när det bara är du som gör dem?

Förstår mej inte på vissa saker, när jag själv säger någonting och undrar en eller två saker så "flippar" jag tydligen, och då är självklart allt mitt fel och man får ta all skit, man är omogen och blir borttagen som vän eller ialf på fb, men när det kommer fram att det är du som gör fel så kan tydligen "alla göra misstag" haha seriöst, vad är det för fel på vissa mäniskor? Du kan inte enns be om ursäkt, bara kasta mer skit & vända på allt så det är synd om dig, så att man ska få ångest och undra om man verkligen gjort rätt eller fel. Du forsätter ljuga, och skylla, ljuga, skylla, ljuga. Haha. Och du undrar varför vi alltid blir ovänner? Nej juste, det var ju mitt fel och absolut inte ditt. Hahahaha. Nu är det du som ska be om ursäkt, igen.


DAGS FÖR NÅGOT SOM VERKLIGEN BEHÖVS!


SJUKLING.SE

Just nu sitter jag i soffan med min goa älskling, idag är vi sjuka eller ialf jag. Tycker fan lite synd om mej själv nu..! Hehe.

Dom närmaste veckorna så händer det säkert lite små roliga saker faktiskt, på torsdag så kmr maria nila till vår skola, visar och pratar lite om produkter, på fredag har jag min första praktikdag & på lördag så ska vi brudar ha tjej middag hemma hos Cissi! Veckan efter så åker jag till Linköping på torsdagen eftersom att jag och min syster ska på Håkan Hellström, ska bli så jäkla roligt men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte lyssnat ngt på hans nya låtar, menmen! Samma helg så ska Cissi ha en dunder fest & vecka .7 så åker Jag, Pappa, Cia & kanske Hampus till Sälen! As kalas, nu ska jag och min älskling duscha och mysa galet, så vi hörs! Pyss.

P.S. Snart får jag tillbaks min mobil också!! =)



RSS 2.0