Den bjuder vi på


HALLOWEEN

idag är jag trash =) Skit sexigt.. Haha! Stayup's och lite sotiga ögon. You like it? Iknow you do

Jag och lilla swan har gjort ett videoinlägg som vi strax lägger upp(Nästa inlägg) , swan snackar mest eftersom ja inte visste att hon filma först? Hmmmmmm... men spola mot slutet om det är mej ni vill se :) BussenPussen<3333


LÖRDAG

orkar inte blogga..

BFF

Du är alltid den jag kan prata med när allt inte är som det ska, du är alltid den som förstår & du är alltid den som kan trösta mej. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dej och kmr alltid finnas här för dej, så som du alltid har funnits här för mej. Izabella Ylhänen<3


<3

"Älska henne för den hon är,
och inte för den du vill att hon ska vara.
Skämms aldrig över henne,
utan va stolt och visa att hon är din.
Försök inte ändra på henne,
låt henne vara den hon är och acceptera det.
Dissa henne inte när ni är med dina vänner,
våga visa att du älskar henne.
Säg aldrig att hon är ful,
tyck att hon är fin i alla lägen.
Håll inte på med massa andra tjejer,
när du har henne.
För om du verkligen gillar henne..
ska du skita i resten."

Dags för ännu mer..

Måste ju faktikskt shoppa lite mer idag känner jag! Saker som fortf. behövs inför Halloween och skit ju? Men imorse vaknade jag av att pappa ringde och sa att han hade glömt att lämna pengarna hemma? Snacka om att jag blev sur.. Åååååh! Seriöst, sen har han tydligen inte mer tid eftersom han ska åka direkt från jobbet till någon tv inspelning ikväll. FUCK!


11 myter du trodde var sanna!

1. Socker gör barn hyperaktiva
Socker skadar tänderna och är ohälsosamt. Men det finns inga studier som visar att socker skulle göra barn hyperaktiva.

2. Du får mask i magen om du äter snö

Det finns inga maskar i snö. De överlever inte kylan. Man kan bli sjuk av att äta snö med bakterier i, men man får inte mask i magen.

3. Du blir förkyld om du glömmer mössan

Det finns ett visst samband mellan kallt väder och förkylning, men det är inte så enkelt som att man blir sjuk bara för att man går ut utan jacka. Vanligaste orsaken till förkylningar är virus som sprids bäst inomhus.

4. Du skadar ögonen om du läser i mörkret eller sitter för nära tv:n

Det finns ingen forskning som styrker detta alls. Om man läser i dåligt ljus kan man däremot bli trött i ögonen, men det är inte farligt. Man ökar inte risken närsynthet heller.

5. Sväljer du tuggummit ligger det i magen flera år

Tuggummi följer den vanliga vägen som all annan mat. Däremot är tuggummit intakt när det kommer ut.

6. Om du äter kalkon blir du dåsig

När du ätit sätter kroppen igång att bearbeta och smälta födan. Blod- och syretillförseln till hjärnan kan då minska, varpå du blir dåsig. All bastant mat kan därför göra dig dåsig.

7. Mobiltelefoner i sjukhus är farligt

Det finns inga som helst tecken på att mobiltelefoner ger effekt eller störningar på elektronisk sjukvårdsutrustning.

8. Naglar och hår växer efter döden

De växer inte efter döden, men däremot kan huden dra samman efter döden, vilket gör att det ser ut som att naglarna har växt.

9. Vi använder bara tio procent av hjärnan

Det är aldrig någon del av hjärnan som är helt inaktiv. Myten föddes när en bedragare försökte sälja en vätska som skulle öka hjärnkapaciteten.

10. Du bör dricka minst åtta glas vatten om dagen

Vi får i oss vatten från mat, juice, mjölk och även kaffe. Att lägga till 2,5 liter vatten utöver det är inte nödvändigt. Myten kommer från en rekommendation i National Research Council 1945 om att dricka 2,5 liter vatten om dagen. All vätska vi får i oss räknas, inte bara vatten.

11. Håret växer snabbare efter rakning

Varken vax eller rakning får det att växa snabbare. Däremot kan det upplevas som tätare precis när det växer tillbaka, men inte när det blir lite längre.


?


Vad har ni gjort under lovet? Festat? Vart med vänner? Bortrest?


I'm back bitches

Godmorgon baaaaaaabe's =) Nu har jag precis vaknat, vart en rätt så lång kväll igår.

Efter senaste inlägget så kom mamma hem och gjorde mat till oss, sen började vi göra oss iordning. Linn drog till Marre & jag och Jennifer började gå mot söderby för att möta upp Boyne, vi gick vidare till Ica Maxi för att han köpte cigg till oss, eller till jennifer.. Jag själv ska köpa idag! Sen så började jag rulla hemmåt och då kom jonte, vi gjorde typ ingenting igentilgen, kollade tv & lite så. Sen drog han vid 03:00 typ(?) Då somnade jag på dirren!

Och nu sitter jag här isoffan, precis käkat frukost och ska strax duscha. Blir handen idag eftersom ja måste köpa Stayup's ;)

Dagensoutfit..? Hmm, ngt i den stilen ialf!


Stå ut, ny header.. Snart!

Uppdate: Ny header kmr snart, stå ut!

Tipsen för att få dom snyggaste lockarna



Vackra Hollywoodlockar eller ett sexigt volymsvall?

Glammiga lockarBörja med att borsta ut håret och eventuella tovor. Dela upp håret i två sektioner, sätt upp överhåret medan du lockar underhåret. Och för att få till riktigt snyggt fall lockar du diagonalt med locktången.

Ta en slinga i taget och spraya med läggningsvätska. Linda in slingan vid roten och kring locktången, håll kvar en stund tills håret känns torrt. När du är färdig med hela håret borstar du igenom lockarna för en mer vågig look. Spraya, spraya, spraya så att lockarna sitter en hel natt.

Pumpa upp volymen
För att få till en snygg Hollywoodvolym behöver du en kam och en styler. Även här delar du upp håret i två sektioner. Börja med att tupera några slingor i underhåret, värm dem med plattången och borsta ur. När du har fixat underhåret släppar du överhåret och borstar igenom svallet. Spraya sparsamt, annars finns det risk att håret får motsatt effekt och ser fett ut. Avsluta med en glansprodukt.

Taget härifrån

HALLOWEEN!

Hello baby har precis prövat lite kläder inför tjejmiddagen på Lördag. Jag ska klä ut mej till strippa, mohaha. Stayup's och kortkort kjol! Sen ska jag ha corset också, men jennifer & linn såklart. Snacka om att vi kmr va sexiga? Hahaha.. Iaf jag *blink*

Ngt i den stilen, svart.. Och inte för mkt rumpa.. Heh


Gårdagen..

Igår efter att vi kom hem så käkade jag lite middag, Linn kom hit och jennifer och hon gjorde mej sällskap till bussen, mötte upp Iza & Sanni i Gullmars sen åkte vi till nacka, hände inte så mycket där.. Chillade galet typ? Sen fick jag skjuts till Björknäs av sanni's farbror (?). Jätte snällt för bussarna gick typ aldrig ifrån Sanni. Skulle igentilgen sovit hos henne med iza, men ja åkte hem ist och gjorde aaaaa...... Haha, kom hem någon gång igår natt & vaknade sen av att jennifer klampar in i mitt rum när dom hade kommit hem igår, ngn timme efter mej? Heh.

Nu ska jag ta ngt och äta sen måste jag duscha, hah sminket är helt utsmetat över hela face't skit skabb! Inte ofta jag sover med smink men ikv vare faktiskt ett undantag.. Undra varför? ;)

Haha hittade ngn bild på kameran, Jennifer och Linn, snygga? haha<3

Veckans shopping

Goooooodmorgon, igår fick jag med mej lite saker hem efter våran shopping dag =) Bla. så köpte jennifer en skit snygg palijet topp också, lite under kläder och sådär. Mamma köpte mest nytt smink & bh:ar, ngn enkel tröja blev det också! Puss på er.

Mysig halsduk & converse


Jeansleggings & en topp


Lite smått & gott =)

Vakna?

Godmorgon babes, vaknade för en liten stund sen.. Ska snart åka och shoppa! Igår så kom linn hit, så vi åt lite och chillade sen kom jonte och jennifer och dom drog ut medans vi bara var hemma & kolla på fiiiiiiilm. Najzzzzzzzz, vet inte om jag har tid att blogga så mycket idag eftersom jag ska göra en hemlis ikv. Hihi, pussen
Bildtorka


Haha, O-M-G

Jävligt lika, haha eller hur? Garvar fan i hjäl mej..
Lånat härifrån


Knottriga överarmar? Problem?


Håll koll på stressen
Vissa läkare menar att höjda nivåer av stress kan göra problemet värre. Försök därför att hitta avslappning i din vardag – inte bara för hudens skull utan också för att må bra och hålla dig frisk.

Ät d-vitamin
Det verkar också finnas ett samband mellan d-vitaminbrist och knottrig hud. Ät därför mat rik på d-vitamin eller se till att få i dig ett kosttillskott.

Återfukta huden
Så här års är det lätt att huden blir torr, vilket också kan förvärra problemet. Försök att inte duscha i alltför varmt vatten och stå inte för länge i duschen. Använd en mild tvål och smörj alltid in dig med en fuktgivande lotion efter dusch eller bad.

Exfoliera mera
Att exfoliera huden regelbundet kan också hjälpa till att reducera knottrigheten och göra huden slätare och mjukare. Använd en kemisk peelingprodukt och skrubba huden mjukt med cirkulära rörelser.

Uppsök en hudläkare
Om du besväras mycket av problemet och inget av ovanstående knep har hjälpt kan det vara dags att boka in en tid med en hudexpert. Han eller hon kan rekommendera behandlingar eller skriva ut antibiotiska preparat, skriver Shape.com.

Taget härifrån

Hiss & Diss


Lisasblogg, hisshisshiss! Så jäkla bra, den har allt.. Haha konstigt nog att den inte är känd? Ialf så är hon itne lika ytlig som dom flesta 15åringars bloggar, "jag-är-snygg-det-är-inte-du". Ett extra plus är att hon kan visa känslor ibloggen också!

Canal + haha, jag tror nog att jag har blivit besatt. Sitter fan och kollar på filmerna där all the time! Tror snart mina ögon blir fyrkantiga, hehe!


Ipren är ngt jag drogar just nu, har så jäkla ont i huvet.. Tur att ipren hjälper, right? =)



Opera
. Hmm, inte min musiksmak direkt! Hur kul är det att lyssna på ngn som skriker..?

Photoshop. Okej visst, vissa människor's självförtroende kanske höjs för att dom känner sej snyggare? Men shit, folk som andvänder det verkar inte ha ngn självkänsla alls.. Tycker bara att det är onödigt att inte stå för hur man ser ut och blablbalblallalb. ni fattar vad jag menar? 

Youtube, och visst är det perfekt när man ska lägga in låtar & videos på bloggen.. Men shiit, vrf lyssna på youtube när det finns spotify

Nässpray, det är skit bra visst iaf när man är fett täpt i nästan, hmmm.. Men det jag dissar är att man blir lätt beroendee, blir jobbigt, dyrt & man blir helt yr.. Heheheee


DAGENSLÅT.


Vilken frukost gillar ni bäst?


Godmorgon baaaabes

Hello sweethearts. Känns som om jag bara blir sjukare & sjukare för varje dag som går.. Heh! Ska iaf chilla hemma nu tills middagen, både mamma & stefan jobbar kväll så det blir bara jag och jennifer här hemma. Så vi ska göra middag tillsammans sen ska vi ut och festa, blir verkligen deprimerad av att sitta hemma, har gjort det ett dygn snart och ja känner att jag snart börjar krypa på väggarna.. Nu ska jag iaf ta ngt att äta och sen blir det mer bloggning =) Pussen!


Vi hörs imorgon =)

Nu ska jag ta och bädda ner mej i sängen och kolla på ngn film & bara ta det lungt, det var verkligen sjukt länge sen känns det som, ngt jag behöver kanske? Tror det! Vi hörs imorgon iaf. Puss på er och sov gott!  


Iza & Jag i sommras, herre min gud! Fan vad sköna vi var.. Hehe

NOWAY



Alla människor i hela världen blir robotoar och slutar att leva riktiga liv! Alla kungar & statsministrar i hela världen börjar bestämma att man ska utrota människorna och oppera dom som robbotar som gör allt för sina kungar!


Att kosor slutar att mjölkas,
arla & alla andra mjök företag ger upp, dom tycker att mjölk inte behövs i världen längre & dessutom så slutar dom käna pengar på det också..


Att jag kmr gymma imorgon,
fick nyss sms av söta lilla Alma som frågade om jag ville hänga med till gymmet i morgon bittit. Shit som om jag skulle orka? Jag är för lat, även fast jag ska börja gymma snart.. Faktiskt på riktigt!! Men just nu orkar jag inte det med tanke på att jag börjar bli sjuk!

Min morsa skaffar trillingar om ett år hon tänker att det skulle va mysigt med massa små ungar springades i huset eftersom hon och sin kille kmr bli så ensamna när vi flyttar hemmifrån om ngr hår, hehe..


Welcome people

Märker att ni också har kommit tillbaks, och hur bra är inte det? =)


Hemma nu, have you missed me?

Now i'm back, efter sista inlägget tog ja en snabb dusch & sen kom Sofia hiiiit, Bea & Madde. Vi va ute och crosa (stavning?) och köpte cigg, sen skjutsade dom hem mej och nu gör jag en grej. En hemlis! Som ni aldrig kmr få veta om.. Heh =) Privaaaaaaaty. Ialf så känner jag mej febrig, ont i huvet & halsen. Känns fan som om jag börja bli sjuk igen.. Suck! Höst lov och allt.

Nu ikv vet ja inte vad jag ska göra, chilla lite? Måste ringa jensa också för hon e kvar hos sofia, kanske ska möta henne om hon ändå ska hit hem sen. Who knows? Kanske blir Tyresö ikv, sebbe ville att ja skulle ta med mej ngr snygga brudar och komma dit på Chillkrök. Men får se.. Hmm!

Jag? Hmm..


Ny katergori!

Har bestämt mej för att börja med kategorier, vad tycker ni? =) Ialf så börjar jag nu, haha.. Den första blir.. Linnea tycker till!

Det här med bantning..

Att banta har blivit så jäkla överskattat nu för tiden! Ist för att äta en gurka i veckan så ska man äta mycket, regelbundet & nyttigt, inte bara 2 dl vatten om dan och en "chilatte" Folk som bantar nu för tiden behöver knappast det, banta ska man göra om man äter ohälsosamt och för mycket så knappt hjärtat orkar med.. Banta inte om det behövs, men ät nyttigt!


Gårdagens Dresscode


Uppdate:


På Onsdag så har jag Jennifer & mamma bestämmt att vi ska ha en riktigt "mor & dotter dag" så vi ska till stan, shoppa lite grann och fika! Jätte mysigt =) Love my family!


Appropå Ginatricot..

Alla tycker ju att modellen för Gina är sjukt snygg, antingen skulle man dö för att se ut som hon eller så skulle man dö för att få henne. Inte sant? Hmm.. Look at this;



Skilnad? HAHA


Orsaker till dålig uppdatering;

Bion igår var faktiskt helt OK, dåligt slut om man säger så.. Men det är väl bara för att folk ska vilja veta vad som händer & se följande film, alltså 3an! Mysigt att  gå på stan med brudarna också, inkl. palm då (Sofias kille) Kom hem igår natt ngn gång och vakna imorse av att jennifer tjata på mej.. Heh!

♥ Igår kväll va jag på bio ju?
♥ Imorse sov jag hela dagen
♥ Åkte till um med Jennifer & Anna E
♥ Har var i centrum, shoppat & köpt cigg.
♥ Jag har ett liv!

Bla. annat fick jag med mej ett linne hem =) Myyys!

Planer inför ikväll =)

Uppdate: Bio ikväll! Ska in till standen med Sofia, Madde,  Palm & Jennifer. Sen ska vi möta Iza på söder också. Flickan som lekte med elden blir det, är det bra? Har ngn av er sett den? =)

Har vart sjukt taggad på att se den ialf, eftersom 1:an Män som hatar kvinnor va så bra. Hihi, vad ska ni själva göra ikväll? Festa? Umgås med familjen? Träffa pojkvännen?




True or not?


Geek.se

Woho, level 22! Hahahaha............................ Seriöst. Hmmmmmm, vilket liv!


I <3 HÅKAN

- Jag är ett "stortfan" av Håkan Hellström? Har vart helt galen i han sen 4an kanske? Han är inte bara snygg utan har så jävla fina låtar också, texten lixom.. Allting stämmer in så bra. Oh i live him! Här har ni några utav hans bästa låtar


Nu kan du få mej så lätt

Jag hatar att jag älskar dej

En vän med en bil

Visa vid vindens ängar


Gårdkvarnar och skit


Känn ingen sorg för mej Göteborg


Kom igen Lena


6 tips mot torr hud!


1
. Anledningen till att du känner dig torr beror på att kroppen inte framställer lika mycket sebum som kroppen behöver för att bevara den skyddande fetthinnan. Att hålla huden återfuktad är därför betydligt viktigare än vad många tror. För lite fett kan nämligen bidra till rynkor (i ansiktet) i förtid, så var noga med att smörja in dig med en tjockare hudkräm minst en gång per dag. Välj en fetare ansiktskräm under vinterhalvåret och gärna ett kroppssmör till kroppen.

2. Under vinterhalvåret föredrar många ett varmt bad framför en snabb dusch, vilket också ger torr hud. Köp en väldoftande badolja och häll i några droppar vid varje bad, det torkar inte ut huden lika mycket, men glöm inte bort att smörja in dig efteråt.

3. Förutom att applicera generöst med hudkräm är det viktigt med rätt ansiktstvätt. Tvål och vatten är extremt uttorkande så investera i en oljebaserad produkt som håller huden i trim.

4. Fiskleverolja (omega-3) är en bra fettsyra för kroppen. Förutom att omega-3 kan motverka akne gör kosttillskottet att huden känns mjuk. Fettsyran finns förstås i fisk, så gotta dig i maträtter som inkludrar lax och torsk.

5. Dricker du mycket kaffe bör du se till att kompensera med minst två liter vatten om dagen. Koffein är väldigt uttorkande för kroppen så dra ner på antal koppar.

6. Genom att borsta eller skrubba huden minst en gång i veckan ökar du blodcirkulationen, samt blir kvitt döda hudceller. Det gör att produkterna kan tränga ner djupare i huden och återfuktar bättre.

Taget härifrån

Dags att börja shoppa igen!






Påminnelse!

Glöm inte att ställa tillbaks klockan 1 timme idag, vintertid som gäller!


Tillbaks forever!

Nu blire bloggning, mycket bloggning =) Goood?

Igår hade vi gäster här hos mamma, så jag va lite social och åt med dom.. Sen tog jag bussen hem till pappa, eftersom jag va ensam hemma. As skönt! Satt hemma och chilla hela kvällen med, iza jens kevin jonte och samulen. Lite senare kom david och var aa.. rätt så full! Haha, runt 01:00 kanske(?) Så drog dom flesta, jag o jonte kolla typ på film hela natten och sen somna vi.

Sen nu i morse kom mamma och hämtade upp mej, vi åkte till Maxi & handlade lite.. och hämta upp jennifer! Myyyys. Nu är jag hemma och ska strax hoppa in i duschen. Seyah zoon!

Gammal bild? Jag och iza. 

lnneass.blogg.se

Hello babes, nu sitter jag hemma hos mamma och håller på att gör mej i ordning =) Har hänt ganska mycket på sista tiden, i torsdags var jag ju ute med ngr boys & igår vill inte helst inte prata om.. Hehe.. Idag vaknade ja ialf upp hos iza, typ halv 9? Kunde fan inte sova asså, sjukt  sov typ 3 timmar inatt?

Ska strax äta & sen blire parteey! Vi hörs imorgon om inte annat, uppdateringen är inte den bästa just nu. Iknow! Men kika in imorgon då jävlar blir det bloggning ;)


Seyah (?)

Höstlov imorgon och så ju. Kommer knappt uppdatera alls! Men vi hörs väl ngn gång.. Alltid värt att kika in ngn gång ibland, vem vet när jag börjar blogga igen lixom? =)

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den!

Back on track!

Saknat mej? ;) Skönt att va tillbaks! Vet att uppdateringen inte har vart den bästa om man säger så.. Men är ju hos pappa & då orkar jag inte va hemma, så har vart ganska "upptagen" om man säger så. Heh!


UPPDATE: Ialf, efter sista inlägget isöndags drog jag och iza ut! Najzzzz =)
i månadags hade jag halvdag, så jag hängde med iza till vårdcentralen där vi satt i 3 timmar typ..(?) Sjukt jobbigt, för det mesta skratta vi och tog rökpauser för vem orkar sitta på ett sjukhus i onödan? Hmm, efter vårdcentralen drog vi hem till mej. Sen kom pappa och hämtade upp mej.. i Tisdags efter skolan åkte jag & brudarna till stan och tog en fika, härligt! Där mötte vi även Linn också som bablade på som vanliiigt ;) Heh, gullunge! Sen igår (Onsdags) så var jag typ med jonte hela dagen, vi gjorde inte mycket alls.. Kolla på tv och mös galet.. hihi :$ idag har jag inte gjort mycket, är sjukt seg. Va ute efterskolan, sen åkte ja o pappa och handla. Segat hemma har jag också. Nu blir det bloggning! Pussen.

 


Iza på tv!

Nu har jag och iza precis kollat på film & matakuten ;) Hon var ju med på tv..

Tjejmiddag.


Tjejmiddag.


Biiiilder.

Sådär, nu blir det bloggning! Ligger i sängen med iza, pratar om allt, mysigt! Hittade lite bilder från igår.. Eller ngr som jag tog. Typ 2 st.. Haha!




Vaken

Orkar inte blogga.. Måste äta & dricka coola.. Hah.

Hemma nu.

Ojojojoj vilken jävla kväll. Träffade ngr äckliga cp brudar i trollbäcken, madde fick peepparspary i ögonen och jag skulle springa efter och slå sönder snorungarna som lekte blattar. Sjukt iaf, polisen kom o hela greejjjjen. Hör av mej imrn, för nu kóm ja precis hem och ska strax möte Jonnnnnnnnte sötnos. Puss på er

@ chillkrök

hejallasötnosar =)

nu är vi hos ngn random snubbe i trollbäcken på chillkrök, ganska najs faktiskt.. En av snubbarna kan dricka en hel öl ¨på 2,05 sekunder. Haha..COOLT:D
hörs fpwsk imrn oj nukmr ngnkille:F PUSs

Swan gästbloggar

Hej babeees! Swan is here. Vi är på tjejmiddag hemma hos jennifer & madde, vi har det jätte mysigt. Vi käkade nyss taco. Jätte gott. Nej nu ska vi dansa! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Me riiiight now.

Uppdate: Iza är på väg hit! Det är spegeln & sminket som gäller just nu.. Putar ut magen som satan ;) Haha, mjukiskläder just nu. Ska strax byta om!


Rest in peace kurt!

Såhär är det att hela sommarn har vi haft en fjäril som har flugit runt i huset, för någon månad sen så döpte jag och marcus honom till Kurt, och nu när jag gick in i badrummet för att släcka alla ljus jag hade andvänt när jag badade, så ligger kurt i ljuset stiarinet har torkat.. Det är som om vi människor skulle bada i semänt.. Usch vad hemskt! Jag sörjer faktiskt.. Vila i frid! 

Titta.. Visst ser det äckligt ut..? :'(


Seyah bitches =)


Filmtajm!

Dags för "Dumpad" sjukt rolig film..


Pink - Please don't leave me



I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken..

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry

 
Please, please don't leave me

Baby, please don't leave me
No, don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please,don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please don't leave me
Please, please don't leave me


Tips för att bli extra snygg!


Perfekt underlag

För att få till det där perfekta underlaget inför en festkväll tipsar Tasha Reiko Brown, som sminkar kändisar som Eva Longoria Parker, om Armanis foundation. Den är dryg, räcker länge och efterlämnar en mjuk och nästan satinliknande yta med mycket glow.

För ett så naturellt underlag som möjligt är mineralfoundations många stylisters bästa metod. Troy Jensen sminkar stjärnor som Cameron Diaz och Rebecca Romjin och använder sig alltid av mineralmakeup som bas. Det är helt klart det bästa om man vill satsa på en naturlig look, säger han till InStyle.

Ögon au naturel

Makeup-artisten Monika Blunder sminkar snyggingar som Jessica Alba, Molly Sims och Katherine Heigl. På tjejerna lägger hon ofta en naturell ögonmakeup och använder sig då av Nars ögonskuggor. Börja med en krämig ögonskugga som bas och följ sedan upp med en torr ögonskugga. För att det ska hålla hela kvällen tipsar hon om att lägga flera lager.

Fylliga fransar
Robin Siegel har jobbat med skådisar som Sharon Stone och "Vänner"-gänget. Hennes absolut bästa tips för härligt fylliga fransar är Dior Show Mascara. Den ger de tjockaste, fylligaste och intensivaste fransarna utan att klumpa, säger hon.

Brun utan sol
Hur blir man snyggt brun i kalla tider? Jo, man tar hjälp av Model Co. Tanning Spray. Det är den klart bästa brun-utan-sol-produkten, i alla fall om man ska tro Brett Freedman som jobbar med Hollywoodstjärnor som Vanessa Hudgens och Kate Walsh.

Klassiska läppar
Att hitta en klassisk färg som är tidslös och som inte tas ur produktion kan ibland vara lika hopplöst som att hitta vatten i Saharas öken. Christina Applegates makeup-artist tipsar dock om Revlons läppstift. Klassiskt snygga färger som återkommer säsong efter säsong.

Frisk som en nyponros
Detta utlovar Margot Boccia att man blir med hjälp av L´Oreal True Matchs blush. Applicera på högsta punkten av kindbenet och jobba ned mot kinderna.

Gyllene hud som Aniston
Angela Levin gjorde makeupen inför Jennifer Anistons film "The Break Up". Hon såg till att Anistons hud var gyllene och alltid tiptop. För en tillfällig solbränna som inte bara lossnar rekommenderar hon Make Up For Ever Liquid face-and-body makeup i färgen Caramel.

Ge ansiktet ett smalare intryck
Experten Mally Roncal tipsar om hur du får ditt ansikte att ge ett smalare intryck. Använd Lancomes Dual Finish Powder i två nyanser mörkare än din ton för att slimma till ansiktet. Roncal jobbar ofta med artisten Beyonce, som är en flitig användare av detta knep.

Skapa illusionen av höga kindben
Angelina Jolies och Jennifer Garners makeup-artist tipsar om hur du får till illusionen av högre kindben. Applicera rosa blush längs toppen av kinderna. MAC Blush in Desert Rose är ett bra alternativ.

Taget härifrån

Lördagmorgon.

Hello sweethearts! Im back home know. Kvällen igår var väl helt OK, drog ju till Kalle, var ute och kom tillbaks dit igår kväll, sen drog jag jennifer & jonte hem. Typ sov, haha seg kväll men bättre än att inte göra ngt alls. Riiight? =) Nu harjag precis badat och ska strax plocka undan frukosten.

Runt 17:00 / 18:00 bilr det tjej middag hos Madde! Hörs snart. Pussen.
Igår när jag, Iza & Jennife lagade mat<3









party kväll

Hej sugarbabes =) nu är jag hemma hos bea med iza, vi ska snart till calleballe och kröka sen får vi se om det blir party, sebbe ville att vi skulle komma till trollbäcken. Seyah!

Äntligen helg =)

Nu är jag hemma, gjorde mycket saker igår som jag itne orkar berätta om =) Sitter iaf här hemma med izapulla och jennifer, vi har precis tjockat i oss korvar och jag orkar inte blogga.. Förlåt hörni! Vi hörs imrn eller lite senare med outfit införkvällen osv.
Linnéa





Iza & Adam som myster i sommras ;)


Dumpad


Sitter just nu och kollar på dumpad med jennifer, mamma & stefan. Ska strax ut med sofia och palm =) Hörs när jag kmr hem, om jag kmr hem ;) Mohaha.


Visste du..?


Jag & mina "nuvarande låssas syskon" har vart barndoms kompisar.

Jag har typ damp.. Eller naej, kanske inte. Men kan få damp ryck för nästan ingenting. Heh!
 
Jag pratar väldigt fort.. Och mycket, säger oftast onödiga saker som ingen igentligen behöver höra(?)
 
Jag älskar laget AIK. Iförsej, vem gör inte? *fniss*

Jag fyller år väldigt sent på året, nämligen den 6 december, som gör att jag oftas inte får göra saker som mina kompisar får.. ( tex. Byxmyndig, köra moppe, krogen osv.)

Jag är vädligt slarvig, glömmer oftast bort saker.. Har också väldigt stökigt i mitt rum. Jag kan aldrig hålla i pengar, det är som att hålla i myror. Måste slösa.. Måste köpa..

Jag älskar små bebisar, verkligen det sötaste som finns. Right? =)

Min mamma är det bästa som finns!

Min pappa är det värsta som finns!

Jag röker, vilket är väldigt dumt & det är verkligen något som jag ångrar. Faktiskt!







FIGHT!

Såhär är det jag & jennifer sitter med varsin dator i knät.
I samma soffa.. 1 meter ifrån varann.. Är vi sköna eller? OM vi är;)




Städat vs. Ostädat









Mycket bättre, eller vad tycker ni? =)


DAMP!?

Nu är jag sjuuuuukt irreterad! Min mobil kmr tydligen inte först i April? Har ju fått abonemanget nyss.. (samma nr som vanligt) men mobilen kunde tydligen inte levereraaaaaas, SKIT IRRETERANDE! Mamma ska ringa och kolla vad dom menade, men vi misstänker att de är så.. Ååååh jag som behöver mobilen som mest just nu! =(



...



Varje gång jag ser dig så ser jag en ängel, pallar inte mer måste
förklara hur jag känner. Har inte sett dig på ett tag vill inte göra det heller.
Du valde sprutan framför mej så vi är inte längre vänner. Men det har
aldrig funnits nån som förstått mig som du har, du fanns alltid där för
mig och du stod alltid kvar men i slutet så backa du tillbaks.
Så jag vill tacka för du fanns för mig. Men du finns inte längre här.
Så jag vill tacka för du fanns för mig. Men du finns inte längre här.
Jag vill tacka för du fanns men du finns inte längre, blickar upp mot himlen
för mig är du en ängel.


Snabbt inlägg

Måste jag skörda! Måste ocks göra lite stuffs, skolan var najs (nat) Hörs sen!

Godnatt älskaaade bloggläsare

Hello bitchesssss! I'm back, again..

Efter det senaste inlägget så drog ja & jennifer och pantade burkar (som vanliiiigt?) Haha, ett bra sätt att käna pengar på iaf =) Sen drog vi hem, käkade och sen kom Jonte hit. Vi har typ bara kollat på film (ngn skit läskig) och chiiiiilllat galet. Nu är jag ensam igen och ska strax ta en lång & varm dusch, sen är det sängen som gäller är sjukt jävla trött. Ses imorgon, puss på er<3

Jag, Swan, Liiiiiisa.

Dresscode for today.


Fan vad vi garva..


Pippi<3


Horoskåp!


Allmänt: personer med makt i skolan imponeras av din känsla för ansvar och för att du arbetar självständigt din ansvarstagande attityd påverkar också din ekonomi possetivt om det har vart fnurror på tråden tidigare mellan dej och dina kompisar/famlilje medlemmar så blir det bättre nu. Du jobbar hårt på att förbättra alla dina sociala relationer.

Kärlek: Mycket tyder på att det blir en bra period, speciellt om det är en vattuman med i bilden. Du som är upptagen tar den tid att träffa din älskling, ofta och ni når fram till varan på alla plan. Du som är fri riktar in dej på realistiska mål när du flirtar

Turdag: 16/10-2009


Rätt svar från gissningen igår!

Så rätt! Bra där, ngn mer som hade gissat lika dant? Smart as's! ;)

Ät nyttigt!



Taget från Lisas blogg!

Det är lätt. Ta din mobil och tryck upp kontaktlistan. När du gjort de så håller du in knappen och bläddrar i sju sekunder, sedan stoppar du och tittar vem det hamnade på. Sen skriver du namnet här nere i "brevet" som är halvskrivet, och håller in sju sekunder till, tills du får ett nytt namn att skriva i nästa lucka osv.

Kära Alex. För det första vill jag säga att Anna Wengler är den bästa vän jag haft, och att Bennyboy är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Christian och David gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Fabbe får ett lyckligt liv tillsammans med Fyllesebb. Jag vill säga tack till Innebandy Jennifer för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Jensa mensa. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan  Julia tog sitt liv. Snälla Lisa the best sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Mackan och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Micke Granlund som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Oscar, eftersom hon varit otrogen mot min käraste PG. Jag vet att Robin<3kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Simpa för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Spritlangare och Tette den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Timmy.

Back on track!

Hello babes! Hemma nu. Orkar inte skriva, skoldag = tråkig (som vanligt) Haha! Ska strax ut med jennifer, vi måste panta alla 10 000 burkar från festen! Sen måste jag städa också & göra en liten hemliis ;) You will never know..! Mohaha. Är jag taskig nu? ;) Naaaaee, kanske.. Men något privat måste jag ju också få ha, kan inte dela med mej allt med er, även fast ni så gärna skulle vilja veta =)




Never in my life..!

                      
Helt ääärligt.. Kolla på skorna. Seriöst.. Okej, det kanske är dagens mode? Men vem skulle vilja gå med sånna där, usch fyfan vad fula dom är! Eller är det bara jag som tycker så? Omg.. Assåå... Mmm... Hahaha ser ut som en jävla fågel!



Naae, är det verkligen sant?! ;o


Uppdate: Nu, hemma kväll!

Hello sugarbabes. I'm home! Have you missed me? =)

Fick sms av Iza för ett långt tag sen, hon ville att ja skulle komma dit så vi knallade ner till henne. Jennifer & jag skulle äta donken & köpa cigg så vi gick förbi Benny, så han & jens hängde med! Så vi käkade o lite såntdär, drog hem till Izapulla och chilla gaaaaaaaaaalet! Stefan kom & hämta oss så nu sitter vi här.

Vi ska snart göra chips & dip och ladda inför desperat Housewives, vad ska ni själva göra ikväll?



*Suck*




Nu ska jag gå ut med jensa & ta en cigg. Sen är det nog dags att kolla in mailen.. Ngt jag missat kanske? Hmm.. Jobbigt läge! Har mycket att göra idag, kanske träffar iza lite senare ju. Men vi ser ju! Hörs sen! Possen.


Ett av svaren är rätt. Gissa vilket!


Dagens hiss

Just nu sitter ja & jennifer o kollar på Linas kvällsbok på Canal+ SF. Och shiiit vad söt Ivar i filmen är, omgomg! Vilken charm, vilken sötnos.. Åhhhh! Erkänn att han är sjukt söt i sina små lockar! Iaf i början på filmen när hon spyr och han kmr där i sin super söta mösa och frågar om hon behöver hjälp. Drömprins!


Besöksrekord!

Besöksrekord igår, GRYMT!


Tell me babes =)


Vad tycker ni om rökning? Coolt elr äckligt?
Komentera!


HEMMA!

Hello sunshines! Nu har jag precis kommit hem från skolan! Tjockt najs =)

Ska snart till stan med jennifer, vi ska träffa Linn & göra lite saker. Måste köpa cigg också......! Blä vad jobbigt, köpte fan 2 paket i går typ(?) båda är typ slut. Hmmmmmmmmm. Ska iaf äta lite nu, ska försöka uppdatera bra även fast ja knappt kmr ha tid!! :d Pussen.

Godnatt mina söta bloggläsare

Hello big mama. Hahaha!

Nu har jag precis på pricken kommit hem =) Drog med jennifer en snabbis till statiol, palm sofia & madd kom och hämtade oss & innan va ju jonte här. Myyyyyys! Nu ska jag ta en lång dusch o sen hoppa in i duschen! Ska blogga mycket imrn, PROMISSE! då ska jag nämligen träffa min sötaste izapulla också. Seyah<3

Ikroatien, hahaha...

Middag i stan..!

Hej sötnosaaaaar! Nu är jag hemma igen, vi åkte till stan på resturang för mamma fyller år =) Jippie! Käkade och myste satan. Nu har jag precis kommit hem och ska snart träffa Jonte, vi hörs lite senare! Puss på er.

Juste, jag fixa headern! Helt själv.. GRYM? IKNOW!


Fler bilder kmr sen. Pussen

Om jag var en turk

Haha, kan inte sluta garva.. Sorry! (inge rasistiskt, sjukskön låt bara. Hah)

Så får du vacker hy


''Det är inte bara dina hudprodukter utan din livsstil påverkar hur din hud ser ut och mår. Så här gör du för att få en perfekt hy''

Vårda magen
Magproblem märks även i ansiktet. Se därför till att äta allsidigt och ta gärna kosttillskott om du har svårt att få i dig alla näringsämnen kroppen behöver. Får du inte i dig alla vitaminer du behöver viadin kost, välj kosttillskot. 
 
Få frisk luft
Att visas utomhus gör under för huden och bidrar till att den får det livsnödvändiga D-vitaminet. Se dock till att skydda dig mot UV-strålning med en ansiktskräm med pf även fast det är höst.

Fejka med skimmer
För omedelbar lyster, lägg på en hudkräm med gnistrande skimmer i eller avsluta din makeup med ett skimmerpuder. Det ger din hud en illusion av att lysa.

Återfukta huden
Använd en dagkräm på dagen och en nattkräm (oftaste lite fetare) på kvällen och gör en återfuktande ansiktsmask ungefär en gång i veckan.

Exfoliera
Använd regelbundet en finkorning peelingkräm för att sätta igång hudens blodcirkulation och avlägsna döda hudceller. Det räcker med två gånger i veckan. 

Drick ordentligt
Huden behöver även återfuktas inifrån. Dricker du tillräckligt med vatten ser huden frisk ut och du blir av med eventuella torrhetsrynkor. Satsa på två liter vatten om dagen.

Håll fejkbrännan vid liv
En lätt solbränd hud ser alltid fiskare ut än ett blekt och glåmigt ansikte. Skippa dock solarier och satsa på en brun-utan-sol-kräm av hög kvalité, så slipper du utsätta in hud för solskador.

Taget härifrån


GRATTIS MAMMA!

40 år idag! Love you whit all my heart<3



En ny vecka igen..

Hörs ikv! Bloggar då! Promisse=) Hade skit mkt att göra igår, träffade iza o pratade ut bla. Var i ösmo också. VAd gjorde ni själva igår babes? Måste fan plugga också, palla ja hade lixom 3 tim engelska idag också. ORKA IG BARN! Hahaaaaaaa, iaf så ska ja till stan ikv ockå. Mamma fyller år! Vi ska på resturang. Myyyys!

Nu ska jag iaf äta ngt och göra en hemlis. Ska tjata på lisa, hoppas hon kan hjälpa mej med headern nu..! Min är ju fett med kaaaaaaos. Ååååååh! =(

Jag & Bella i sommras. Hah!


HEJDÅ

Life is a bitch, then we die. Fuck this shit, lets get high!


Hejdå föralltid.

Kärlek är ngt som gör en lycklig men samtidigt är det kärlek som sårar mest..
 


Igår

orkar fan inte blogga asså.. Mamma hade fest igår. Det va kul, ja severa sen kom marre, linn och en snubbe o hämta upp oss och skjutsade oss till en lokal fest i söderby, hände ganska mkt igår.. Men till slut sov jag hos iza och vaknade imorse av att jag mådde sjukt illa, så jag drog hem & märkte samtidigt att jag hade stukat foten, helt svullen o har massa blå märken på knäna, tydligen hade jag rammlat!

Hör av mej senare, måste fan sova nu..

Dresscode

Ikväll jag ska ha på mej klänningen mamma köpte till mej i tisd & ett par glansiga/glittriga gråa tights! Vad tror in? Blir det för mkt, kanske? Vet inte, men ska ju ha svarta klackar & lite smycken också..! Ska strax börja sminka mej, och lägga i hårförlägninen =) PUSSEN!


HEMSKT!!

Det här är fan läskigt, tänk er.. Seriöst! Ungdommar sluta banta, ÄT FÖRFAN! Är det bara jag som mår dåligt av att se den här videon? Tycker att ni ska skita i vad alla andra tycker va er själva. Ni är fina som ni är! blir så jävla lack på dom patetiska kändis bloggarna som säger att dom är feta, fattar dom inte att det är dom som på värkar folk att se ut såhär?! ÅÅÅÅH fan vad sur jag blir. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT!




Bildredigering


Postat av
: cornelia
Dom är jättesnygga (a).
Vad använde du för program när du fixade bilden sådär?
2009-10-09 @ 20:41:14

SVAR:
picnik.com

Lördagmorgon, segt!

Hello babes =) 

Nu är jag nyvaken och har precis följt marcus till bussen! Ska snart duscha & börja hjälpa till här hemma innan festen.. Haha! Igår gick ja till everts för att möta twinsen & Bea. Vi drog till Benny där det var lite folk (chillkrök) kvällen var rätt så najs, vart på dåligt humör till slut (förlåt alla ni som fick ta skulden) men innan det så vare helt OK. Men roligast va ju när ja & robin stog och sköt vindruvor på varann & fånga dom i munnen! Vi träffade nästan varje gång..! Grymma asså =) Mötte marcus ngn gång senare på kvällen också!









(Bilder tagna från Lisas blogg)

Fredagkväll =)

Nu har ja precis ätit middag med hela tjocka "familijen" =) Sen har jag vart i brandbergen med sofia & köpt cigg! Nu ska jag göra mej i ordning & klä på mej, sen ska jag träffa iza & ellan! Vi hörs imrn, om inte ikv! Man vet ju aldriiiig :d <3 Puss på er, loveyah!



Störda.se

Igår när jag & julia satt på syslöjden & sticka som gammla tanter så började ja sjunga
"Jag äääär så ful idag för jag hade sex igår" (skit brett leende)
Julia: VA!? Vem hade du sex med :D
Jag: Joel i min klass.. *generad*
Julia: Åh! Rödtotten? VILKET KAP!
Jag: Javet, 5 spänn på rea!
Båda: Hahahhaha. Fy vilken torr humor man kan ha alltså, men gud vad kul vi hade. (Observera, vi va oseriösa)

Juliababy!

Xoxo.
 


TAGGA TILL VÄRLDEN!

Girlicious - Like me


Linnéa goes like a new person!



Rakat benen mm.
Ngt som alltid ska göras (mist 2 ggr i veckan)

Solat
vem vill inte vara brun & fin lixom? ;)

Plockat ögonbrynen
Hmm.. kul att ha ett donken M i pannan..?

Smörjt in mej med boddylotion
, inte ska jag vara torr inte. Fuktig, len & mjuk!

Pilat hela kroppen


Klippt/målat tå naglarna
usch med förlånga tå naglar!

Färgat håret
! UTROTA UTVÄXTEN

Som ni kanske förstår så är jag fresh & fin nu som en ny människa!


unika besökare!


.. att ja uppskattar verkligen att vissa av er tar den tid att komentera & att uppmuntra mej, det är faktiskt mycket roligare att blogga då. Det blir roligare att komma på nya ideer och lite sånt. Helt ärligt skiter jag faktiskt i om ni komenterar ngt som ni tror att ni kan trycka ner med mej. Det är bara ett tecken på osäkerhet, igentligen skulle ja kunna ta det som en komplimang, eftersom ja vet att det tyder på avundsjuka;) Iaf.. 3 komentarer kanske inte är mycket, men som sagt jag uppskatar varenda liten sak! Puss på er!

Lite komentarer från "Dagensfråga, varför läser just du min blogg?"



Dagens köp

Skopunkten 349:- Snygga, huh? =) Dom var ganska stora i storleken, fick nöja mej med ett par 36or även fast dom glappar lite, hehe..


Friday atlast

Imorse vaknade jag vid 10:00 släkten från finland har ju kommit, så det är kul! Vi åkte till skopunkten & till handen imorse, så ja köpte med mej ett par skor tills imrn (mammas 40års fest) Skolan var najs, jag har gått utan smink hela dan också, så otroligt skönt! =) Fick lite komentarer av att ja va sötare utan! Sånt värmer faktiskt!

Nu sitter ja här hemma & ska upp till brandbergen med Sofia & sola, jag måste också köpa cigg. Sen ikv blire krök! Najz. Föresten så vart resultatet av färgningen bra igår, dock lite mörkare men det gör ju inget? Det är ju trots allt höst nu.

Min söta gullunge alicia!!



Home sweet home

Nu är jag hemma, ja o mamma åkte till pappa för att hämta mina grejer =) Sen åkte vi & sola & nu sitter jag med färg ihåret. Börjar 12:15 imorgon! Jäkligt skönt! Ska duscha nu, kanske bli mer uppdatering ikv. Vi ser ju.. Men har mycket att göra nu. Pussen!

Erkänn att jag är jävligt rolig ibland.. Haha..


Tellme.


Varför läser just du min blogg?
Komentera gärna!


Hiss lista / Diss lista


Mysigt höst väder! Ja det liggar faktiskt på hiss listan, även fast det är kallt på hösten så tycker jag själv att det är väligt mysigt! Håller ni inte med?

Den nya serien Mammas pojkar har ju säsongspremiär ikv på tv4! Tycker att det ska blir kul & spännande att titta igen =)

Ben and Jerry's älskar verkligen deras glass.. Mmmmh.. Sitter faktiskt med ett paket glass i knät! Loveit!



Solarium är verkligen det bästa som finns! I just love it! Vem vill va blek & se ut som en pundare när man kan vara brun & fin? Hehe


Att det tar 14 dagar för att få min nya mobil.. Ja, jag o mitt dåliga tålarmod! Suck alltså.. 2 veckor.. Hmm.. "

"im the one and only"- stilen. Jag vill kunna bevisa med min blogg att man faktsikt inte behöver vara blond, dum & bimbo bara för att ha mkt besökare och att ha en bra blogg.

Utväxter.. Ja tex. om man är blond & har en fet utväxt som är råttfärgad, eller om man är brunett o har en vit/blond utväxt som lyser upp hela jorden. Det är verkligen bland det fulaste jag vet.. Sorry men det är min åsikt! har ju själv feting utväxt som ska bort ikv!


Inte på blogghumör! Hörs ikv<3

Bajs på designen, headern eller ingetning funkar ju.. får tjata på söta lisa & be henne om hjälp sen... Åhh! Det är fett tråkigt att blogga när designen är kaaaaaos =( Pussen.


Ny mobil också..!

Vilket jävla tjat.. Hahaha, jag tjaffsa nyss med ngn försäljare i telefon jag ville ha en sony ericsson (bild nedanför). Men han tyckte ja skulle ha Nokia för den va sååååå mkt bättre sa han. Om den inte är det då skulle ja få hans privita nr o ringa o klaga.. Haha! Jag hatar verkligen nokior. Så, nu blir det nokian. Vilken skulle ni föredra?


Nyhet!

Morsan ringnde nyss & jag fick snacka med någon snubbe som ville ha mitt simkorts nummer, så jag ska alltså få abonemang. Jag kmr kunna smsa alla operatörer för 0:- och ringa vem som helst för 69 öre i minuter & ringa gratis till alla med comviq. Bra va? =) Kmr ha samma nummer så ni kan smsa & ringa som vanliiiigt! Puss på er.


Torsdag 8 oktober 2009

Hemma igen! Skolan var seg. Slutade vid 4 =( Men fick ialf skjuts hem av isak eftersom jag är så söt! hihi. Nu är jag hemma & ikväll ska ja träffa Sofia (?) Måste ha cigg, sen blir de färgning också.. Orkade inte med det igår. Damp u know ;)

Jag & bella ngn gång förra veckan, hhaha så snygga


Daaaaaamp

HELT SERIÖST, FÅR FAN DAMP PÅ DEN HÄR JÄVLA SKIIIIIIITEN! har suttit o fixat med headern i 45 minuter nu & inte ett skit funkar!!!!!! JÄVLA CP BLOGG!!!!!!!! HEJDÅ

Ta åt er killar..!

Läste nyss Bellas blogg, helt rätt alltså. Tycker att ni killar ska läsa & lära!

Det gör för ont..

Om du älskar mej ska du säga att allt kmr bli bra och att allt kommer lösa sej igen..


Gårdagens köp

Klänningen ja fick av mamma igår! Söt va? =) Klänningen ser typ lila ut? I real är den faktiskt svart!


Hemma, igen..

Nu är jag äntligen hemma! Har vart på barnkalas hos min kusin Moa som fyllde 4år idag! Föresten så fyller syrran 20 idag också! Grattis baby =) Ialf så åkte ja o pappa till handen, köpte prisenter. Jag köpte även till mamma eftersom hon fyller 40 på måndag! Grattiiis mammsen<3

Ialf på dalarö käkade vi, sen gick ja mikaela & Timmy ut. Skulle köpa cigg o lite så & nu har ja precis kommit hem orkar fan inte gå ut mer idag, svinkallt & ja är hur trött som helst! Ska bara kolla tv, sega & självklart blogga ;)Designen har ja inte hunnit på heller,  men ska orna det strax först ska ja bara färga utväxten! Hörs sen!

Prisenten ja köpt till mamma *hemligt* & hårfärg =)


Kalas!

Nu ska ja iväg på kalas, hörs ikväll!


Ny design?

Tyckte att Lisas nya design va skitsnygg, tänkte göra ngt i den stilen.. Eller vad tycker ni? Enkelt & svart..? Själv har ja så jävla dålig fantasii så kmr inte på ngt bra eller ngt eget, ska inte göra exakt som henne precis. Men på ett ungefär ialf!


Ph, äntligen hemma!

Hello sweethearts (stavning?) Haha! Känner mej jäkliiiigt glad just nu, skolan rullar på o jag verkligen försöker för betygen det här året! Känner hur mkt mer gladare man blir av att få beröm hela tiden! Men berömd får man bara om man har vart duktig, tänk på det..! haha ;)

Slutade väldigt sent idag, men det beror ju på att ja hade slarvat men nu är det fixat igen! Tog bussen med anna, adde & alex hem, fummlade runt som fan på bussen. Ibland är ja bara förjäkla skönt alltså det måste ni hålla med mej om! Ikv ska ja bara chilla galet, har inte sovit på 3 dygn nu så känner att ja behöver slappna av ett litet tag för ja måste på kalas ikv, kusinen fyller år.. Heh, justefan måste ju hämta mina grejer av Bella också -.- ÅÅH bajs vad jobbigt allt blev nu! Haha, ska färga utväxten strax. Slänger in en bild på den snygga klänningen ja köpte igår lite senare..

Oj va långt inlägget blev.. Haha... Jobbigt att läsa.. Hmm..
Haha, ja o alma på skolavslutningen.. Rawr! (Bild torka)

Xoxo. Loveyah!

mobilbloggar

Hej alla sötnosar:) nu sitter jag och frugan på matten och lyssnar på musik, provet gick skitbra! Tur det, hah. Hungrig somfan är jag, stackars mej! Hörs senare, puss på er<3

sl.se

Är ju hos pappa tills imorgon, busssen som gäller.. Pff!

Onsdag 6 oktober

Uppdateringen har vart skit! Jag vet.. Men tro inte att det händer hela tiden! Hah!

Igår var jag inte hemma på hela dagen, va i handen med lisa o lite sånt. Drog till stan o gjorde lite hemlisar! Sen mötte ja pappa på hovet för vi skulle kolla på hockey.. Hm.. Kul att trycka ner djurgårn..! =) Ialf så ska jag till skolan snart, busseb går vi 08:13 tror jag(?) Har omprov på so:n också, faktiskt så var det för ja inte hade pluggat! Bad iknow, men har verkligen skit mycket att göra just nu. Föresten så fick ja iaf bra betyg på no:n & matte provet förra veckan, så deså! hihi.



Xoxo.

Håll ut bitches..!


Förlåt.

Hon, springer iväg i den piskande regnskuren
Han, sitter där och ser flickan springa, det känns uselt
Att det skulle bli så här, men tid för ärlighet
tid för honom att visa att han vet vad kärlek är
tiden tillsammans har varit himmelriket för båda
men han blev av med det, efter att ha svikit och sårat;
den ända rätta, känslan att älska är borta nu
utan henne vid sin sida, hur ska han orka nu?
Han, sitter kvar på bänken, där dramat inträffade
Hon, springar med hög fart från den som hon kallade sin älskade
hon borde väntat sig något liknande
hon är arg och ledsen samtidigt och vill skrika men
även hon har gjorde fel, hon slog knogen; i väggen
inte ba killen utan, även hon har varit otrogen
med brodern till sin pojkvän, själen såldes
nu går dom skilda vägar, duvet, kärlek håller inte

Dom hade allt, kärlek och lycka
allt försvann, och hjärtan knycklas ihop
dom vet om att den andra är fast i ensamhet
hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel


Han ser tillbaka, men blundar snabbt
och skammen är påträngande efter de stunder han;
svikit vänner, flickan, händer i fickan, rysningar
kallprat och handtag som endbart varit ytliga
händelser förtydligas, kommentarer han fällt
som sårat andra, så klart att det känns
så här i efterhand och han har tänkt ibland
och nu känner han att de saker han sagt varit hemskt
och allt är jättesvart, han älskar henne
han ångrar sig och vill inte vara ensam längre
tänker ofta på deras tid, hennes hand i sin
men han får skylla sig själv, nu lyckan vänder andra kinden till
han känner ingenting, han är bedövad, så;
men han vet att det va kärlek han blev berövad på
han är sin egen bov, och han vet det nog
och fick bevittna när den kärlek som levde dog

Dom hade allt, kärlek och lycka
allt försvann, och hjärtan knycklas ihop
dom vet om att den andra är fast i ensamhet
hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel


Hon ser tillbaka, men blundar genast
hon känner att utan honom, så är det tungt att leva
hon hatar svek, hon sågar otrohet
men hon vet att hela skiten är bådas fel
så nu går hon ner i en självförstörande deprision
och hatar sig själv för det hon gjorde som då kändes klokt
har vänt på ord, ljugit ett flertal gånger
fick hon chansen att ändra på livet så skulle hon leva om det
nu
segrar sorgen, hennes tårar förföljer henne
hon ångrar att hon ens tänkt tanken att töja på gränser
saknaden är stor, hon hatar att det tog; slut
men det är ju sånt som händer i varje sagobok, slut
hon känner på ordet, hon älskar sin Joel
men det blev så som alla vännerna trodde
hon försöker leva, men det fattas en bit
Så snabbt ett liv kan gå från vackert till skit


Måndag 5 oktober.

Bråkar som fan med pappa, hur jobbigt som helst. Ibland känns det verkligen som om han gör vad som helst för att få mej att må dåligt. Att få ångest eller ngt i den stilen..
Ialf så har uppdateringen vart sämst (jag vet) efter skolan drog ja till iza, busade o gjorde lite grejjer. Vi va med jens mens också, somna på hans soffa ngn timme så nu kmr ja inte kunna sova. Skit också!

Imorgon ska jag ialf till stan med mamma efterskolan, vi ska köpa klänningar innan hennes fest som är på lördag. Hoppas hon är snäll o lägger ut pengar till mitt hår också, känner verkligen att det behövs fixas har fan sveriges största
utväxt! Usch! Nu ska ja lägga mej o försöka sova, om det nu kmr gå. Pussen!

Hål i brallan, shiit vad gjorde jag förra helgen igentligen..? Hmm..


Xoxo.

Seyah!

Bäst =)


Söndag 10:43

Nu har vi precis vaknat & ätit frukost, dunkar segertåget som 2 galna fjortisar.. Haha! Jaghar nysss duschat & ska lbörja sminka mej nu =) Pussen!

Jag&Siiiis


Dagensfråga.



Tycker ni lika dant? ;)


Linnéa talar ut.

Som sagt så ska jag, syster & pappa ha en "hemmakväll" här i Linköping.. Det har vart mysigt men nu börjar ångesten komma.. Vill ut, vill på fest, vill umgås & träffa folk. Speciellt nu när folk smsar & säger att jag ska ta med mej mina snygga tjejkompisar och komma! Åh! Självklart är det kul att va med Amelie eftersom vi typ bara träffas ngr få gånger per år. Men jag klarar verkligen inte av att bara sitta inne & glo på tv på helger.. Känns som om ja missar allt då..! Åh.. Miss you guy's <3

Imorgon kmr ialf Amelies nära & kära så då blir det väl lite mer "göra ngt dag" ska hjälpa sys o va lite snäll nu!

TRYSILL 2007 (NORGE)

Kollar igenom gammla bilder här på systers dator & hittade massa fån när vi va på skiiiiidsemester i norge för ngr år sen, gud var fint det är! Såg också att jag va största fjortisen då! Hah! Gult hår & skit :o

Fint, huh?


Lucas & jag


På med pejksorna!


Precis innan knät vred sej ett varv.. =(


Staffan + Stugan!


Haha det märks verkligen att jag har förendras. Visst? Där var jag dessutom o sminkad & blek! Men det gäller ju att bjuda på sej själv, right? ;)


Mys i stugan, mjukiskläder, osminkad, inge löshår!


Lucas & Staffan!


Spegelbild, sistaaaaaaaaaaah!




Tagga till låt!

Darin. Ha-ha.


I <3 U



@ Linköping..

Hos riktiga syster nu! Vi lyssnar på HåkanHellström & lagar lite mat. Mysigt!

Idag har vi vart på hockeymatch. 4-2 Till Linköping.. Woho! Funderar på att flytta ner hit det är ju otroligt snygga killar här nere ;) Mohaha.. Naej inte direkt va, väldigt kul har vi haft idag. Chill ikv, ganska tråkigt! Längtar efter vännerna, marcus & festerna ikv! Ååååh.. Kära sthlm..

Systrar föralltid♥ Jennifer, Madde & jag =) Ser helt drogad ut.. Hmm... Heh!


Dresscode



JAG ÄR VAKEN NU. KL. 10:23 OMG..

Herrejävlar! Vaknade av att pappa ringde o sa att jag skulle va klar om en timme.. Hmm.. Får fan ta att sova i bilen, känner att dom där ölen & klunkarna av vinet igår var alldeles för onödigt.. Nu värker huvet som satan! Är det samma för er? Huh ;) Vad gjode nii själva igår ? =)

Ialf så orkar ja inte berätta om gårdagen, bell skulle lägga ut bilderna på fb. Så dom får ni se här på bloggen om ett litet tag.. Nu ska ja fixa mej, innan ja åker ska ni ialf få en outfit bild eftersom jag är så snäll.. Hihi :$












Partey, eyeyey =)


Gäller att bjuda på sej själv!

Woho, videoinlägg =)


Planer inför kvällen!



Ta en lång dusch. Känner verkligen att ja behöver duscha av mej & fresha upp mej inför kvällen!
Äta middag. Något alla måste göra?
Sminka mej & välja kläder

Hämta drickan. Madde & Sofias!
Fest! Yeaaaaah =)
Träffa marcus?


Videoinlägg på G

Det är dock väldigt misslyckat, men who cares? (stavning?) Man måste ju fan ta o bjuda på sejjj själv. Right? =)


Äntligen fredag..!

Sådär, Sofia har precis dragiiiit. Iza, jag & blow sitter i min säng =) Tog faktiskt lite bilder från idag.. Duktig jag är? haha -.- Vad har ni själv gjort idag? Skolan? Vart hemma? Någon kanske är sjuk & planerar att smitta mej med svininflensan? Moahhaha..


Snabbt inlägg

Bloggar mer senare, men just nu sitter jag i min säng med madde, jennifer, iza, sofia & bella =) Krök ikväll. Ses senare!

summer of 2009

Kmr ni ihåg när jag sa att jag ville ha höst? Hm.. Jag saknar fan sommarn =( Nej nu ska jag duscha, hörs imorgon. Puss på er allihoppa! Ha en bra kväll!


Hörs ikväll, om inte imorgon!

Mamma har precis åkt till jobbet, hon jobbar natt ikv så det är chill. Slipper man masas tjaffs & bråk mellan oss nu ikväll iaf.. Ska hoppa in i duschen nu. Lång dusch.. Måste ju rakabenen & allt sånt där, helg imorgon förfan! Känns som om veckan har gått super fort. Imorgon ska jag kröka med brudarna, för på lördag åker jag till Linköping för att fira min syster som fyller 20!Haha igår.. När jag rammla i lera! Kul att hela hälen åkte ur skon så hela jag också blev smutsig =(


Finn 1 fel!


20:41

Nu sitter jag här hemma med Sofia & Madde =) Vi myser här i mitt rum, dricker te & snackar om allt! Skitnajs! Ska snart hoppa in i duschen.. Hmmmmm! Hörs sen. Pöss!



Hahahaha.

Min vart inte lika bra som madde's.. Men ändå.. Hahaha!


Dresscode

Idag har jag kört på mjukis kläder, skiiiit skönt! Har faktiskt inte orkat brytt mej om klädseln idag.. Har gått & lodat runt hela dan. Hihi, busigt! ;)


Sunshines

Hello bitches! Nu är jag hemma, efterskolan gick jag till kulfångsgatan.. Mamma var barnvakt åt alicia =) Så jag kom dit, sen kom jonna typ samtidigt, så vi käkade pizza o umgiks.. Sen gick ja om mamma till skolan & mötte upp pappa för möte! Alla ig barn skulle typ ha det.. Hmmm. Najs!? NEJ! Ialf gick hem, och nu pluggar jag har prov imrn! Ska snart träffa min sötaste iza, får se om vi träffar joel också! Huh!

Lisaaaa & Jag, long time ago!


Vi är bara för jävla sköna!

Lisa, Alma, Swan, Jag, Bea & Jennifer!


RSS 2.0