Tagga till nu!

Tjaaaabloggen Marcus her! Just nu så ligger jag i älsklingens säng och chillar, Linnea håller på fixa sitt hår/smink osv... Att det alltid ska ta sån jävla tid för tjejer asså, fan sjukt.
När Linnea är klar så ska vi dra till Gullmarsplan och käka, sen ska vi möta upp några homies bre!
Ikväll så ska vi dra till Bredäng och köra på galet hos Tani, fyyyfan vad det ska spåra asså.
FYFAN VAD VI SKA KÖRA PÅ GALET!

puss hei


NYÅR IMORGON.



- randombild men saknar dej göllet ♥

Just nu sitter jag i min säng med min söte lille vän marcus. Igår var vi hemma hos Linn & Lucas, eller ja vi mötte upp Mikko i Gullmars och sen åkte vi dit. Gjorde knappt någonting alls, kollade på film & sov kvar. Åkte hem runt 16:00 imorse & nu sitter jag här, med marcus. As tråkigt, hah skoja. Not. Hahahha skoka, as löjlig - nu - film (?)


Dag 6 – Min dag.

Tråkigtliv.se - Min dag har i stort sätt inte vart särskillt rolig alls, vaknade vid halvfyra imorse av att marcus snackade som bara den, hah blev typ as irreterad eftersom jag knaptt hade sovit ngt alls somande vid 6 imorse typ. Iallafall vi gick ut och rökte, la oss i sängen, kolla film, kolla simpssons, åt godis, jag badade & nu ligger vi här, tråkar som bara den och funderar på vad vi ska göra ikväll, vill göra något! Som sagt, helt ointresant dag men jag har iallafall fått vara med min älskling & då är allt bättre än bäst!


coola killen (Y)

Jag blir inte svartsjuk när jag ser mina ex med nya partners, min mamma lärde mig när jag var liten att man ska ge bort sina gamla leksaker till mindre lyckligt lottade


Dag 5 – Vad är kärlek.

Marcus är kärlek ♥


Dag 4 – Det här åt jag idag.



tjockis.se

Linnea <3 Marcus

Linnéa Ewelina Emila Pettersson, du är det BÄSTA som har hänt mig! Pga dig så är jag den lyckligaste personen som finns i hela världen, du är så jävla underbar älskling. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om jag förlorade dig. Sen jag träffade dig så har jag blivit en helt annan person, då menar jag verkligen en helt annan person, det är DU som har gjort mig till den personen som jag är idag. Du kommer aldrig att fatta hur mycket jag älskar dig, jag önskar att jag kunde förklara det för dig men kärleken för dig är så jävla ENORM! Du är den första tjejen jag VERKLIGEN är sjukt kär i och älskar sjukt jävla mycket. Jag kommer aldrig släppa taget om dig och jag hoppas inte du kommer släppa taget om mig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta no mather what.
Jag älskar dig så jävla mycket så att det inte är sant.

Linnea Pettersson <3 Marcus Nyberg föralltid

/Din pojkvän


COOL B-RUD

UNDER 2010 HAR JAG:
haft sex (x)
strulat (x)
pussat någon (x)
kramat någon (x)
kört sanning eller konka (x)
tuperat håret (x)
klippt dig (x)
färgat håret (x)
ätit ditt egna bajs ( )
druckit ditt egna kiss ( )
rakat dig någonstans (x)
spelat tv-spel (x)
varit utomlands (x)
åkt flygplan (x)
åkt buss (x)
åkt tåg (x)
cyklat i regnet ( )
plattat håret (x)
lockat håret (x)
skolkat (x)
skitit i en läxa (x)
retat en lärare (x)
blivit avstängd från skolan ( )
kommit försent (x)
varit på bio (x)
blivit kallad hora (x)
varit kär (x)
haft ett förhållande (x)
blivit misshandlad (x)
bytt stil (x)
handlat i skolkafeterian (x)
ätit godis (x)
druckit läsk (x)
varit i stockholm (x)
varit i göteborg ( )
varit i skåne ( )
varit i dalarna (x)
fällt krokben (x)
varit ledsen (x)
dumpat någon (x)
blivit dumpad ( )
fått ett sugmärke (x)
gjort ett sugmärke (x)
blivit underkänd på prov (x)
duschat (x)
tagit en egobild (x)

GLADSOMMAR

Glad Påsk & Midsommar, HAPPYHALLOWEEN & grattis till alla födelsedagar & namnsdagar idag (mamma eva) och glöm inte julen som kmr om ngr månader :D HARE GÖTT!


HAHA LISA..

(Y) haha kommer ihåg när Lisa gjorde en grupp om mej på fb förra terminen i 9an. Gash vad jag saknar alla! Folket, hela stämningen, alla bråk & alla skratt.
Vendelsömalm i mitt ♥:a


STOCKHOLM CITY.



- Nu ska jag möta upp madrassen & åka in till stockholm stad för att handla lite hemlisar ;) Ikväll ska jag "fira jul" med mamma tror jag, vi ska på resturang med stefan & hans barn. Ruligt, imorgon ska jag till Farmor & Farfar. Pussis.

HAHA fjorre.



Hittade en gamla bild från 2007/2008. HAHA.

Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föreldrar är pretty normal, har haft en bra uppväxt om man säger så.


MIN MAMMA: är som min bästavän, vi är nog för lika tror jag vi kan stå & skrika och hata varandra eftersom vi båda har sånt humör (damp) haha men å andra sidan så älskar vi varandra mer än allt annat på jorden, men vi går varandra på nerverna nog lite för mycket, men bråkar vi så gör vi det bara i någon timme & inte mer med tanke på att vi "saknar" den andra personen för snabbt, med min mamma kan jag prata om allt, det finns ingenting som jag inte kan säga, vi kan till och med prata om sex. Låter werd med så är det, min mamma är min vän. Hon förstår (nästan) alltid, iallafall 98% av fallet. Alla mina vänner kmr alltid till min mamma om det har ngt problem eller bara behöver prata. Min mamma är underbar.


MIN PAPPA: är bra han med, men vi bråkar väldigt ofta och han säger så mycket ibland som nästan alltid kmr ut fel, min pappa är söt men förstår igentilgen inte hur en tonåring fungerar, iallafall inte jag. Han har alltid varit största sportfånen och det är han som fått mej att spela alla dessa sporter han har pushat mej och gjort allt för att jag ska ligga på topp, men ibland blev det bara för mycket. Jag bor som sagt itne hos honom med tanke på att jag inte trivs där tyvärr. Han förstår inte mej och jag förstår inte honom. Men jag älskar min pappa & det kommer jag alltid att göra!


Godmorgon sverige.

Just nu har jag typ vaknat.. är sjukt jävla trött. Somnade vid 07:00 i morse & vaknade vid 12:00, vilken sömn va?

Kortfattat om gårdagen: Va hos Linn & Lucas heladagen, duschade, åt, satt vid datorn, kolla tv, åt igen, fixade mej, tog bilder, ja lite allt möjligt. Sen kom - Marcus, David, Natha & Matte. Drog på bio och såg DEVIL, dålig film och typ as läskig.. jag hatar fan skräckfilmer eller vare nu va iallafall efter bion så åkte jag hem, träffade även danne & anton på bussen, länge sen boys! Ah iallafall åkte hem, fixade mej & sen kom Daniel och hämtade mej och då åkte vi till Tyresö, bada jacuzzi (stavning?) & krökade med ngr randoms? haha fun.

UPDATE: Idag hade jag & Linn tänkt att åka o "julhandla" men så blev det ju inte eftersom att hon är sjuk, kul att jag alltid gör allt i sista minuten nu sitter jag här o har inte köpt en ända julklapp, kul. Not. Får ta o ragga upp ngn som måste åka med mej!


Haha bild från igår, lekte 80tal i ngn timme. Passar jag? Haha (ironi)


Dag 2 – Min första kärlek

Dag två är det inte riktigt, men jag tare såhär.
 
För er som känner mej så vet ni att jag har haft ett antal förhållanden, dom har vart bra och dom har vart dåliga. Jag ska vara ärlig mot er, jag har tyckt om mina killar och antagit att jag har vart kär, men det slog mej här och dagen att jag aldrig vart kär innan jag träffade Marcus. Jag har antagligen inbillat mej det, låter konstigt men mina "gamla pojkvänner" har jag aldrig kännt mej sårad av, jag har aldrig blivit ledsen för ett bråk som man borde, jag har vänt ryggen till och gått därifrån, jag har aldrig riktigt brytt mej. Kanske är det för att jag är rädd för att bli sårad som dem flesta men jag har alltid, alltid stött ifrån mej killar, vart rädd för att dom ska komma för nära, dra ut mitt hjärta och stampa på det. Men sen jag träffade Marcus så känns det som att ingenting saknas längre så som det alltid gjorde förut.

Vi träffades genom skolan, typ, haha. Började umgås, blev kära. Så enkelt var det. Början av vårt förhållande sög faktiskt, det var riktigt dåligt, vi sågs aldrig och pratade knappt med varandra och vi bråkade hela tiden, när vi väl pratade med varandra så ja, bråka vi. Men senaste månaden (?) så har det blivit jätte mycket bättre, Marcus är den killen som får mej att le för ingenting, få mej må bra och släppa alla problem bara jag tänker på honom. Han får mej lycklig. Så ja, jag kan säga att min första kärlek är Marcus, Marcus Lars Nyberg. I LOVE YOU. Vad som än händer så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta och så länge du älskar mej, så är det du & jag.


HAHA SER FET UT

För alla er som håller ut med mina dåliga uppdateringar, en puss till er som står ut med mej, som alltid finns vid min sida, en puss till er.


HOS LINN BRIKELL.



Igår krökade vi i fruängen. Fun. Not. Iallafall nu är jag hos Linn o har haft lov sen i fredags, vart med min söta lilla pojke hela helgen och var även hundvakt till Hugo i förrgår, en söt liten sak. Ikväll ska vi på bio & kolla på DEVIL (?) tare chillnation, imorgon ska jag handla julklappar. Pyss

Dag 1 – Presentera mig själv.

Ja, som ni borde veta vid det här laget så är mitt namn Linnéa, Linnéa Ewelina Pettersson. Jag är 16 år (skönt att kunna säga det nu, hehe) jag är brunett (igentilgen blond, vithårig) med blå/gröna ögon, 1,63 sm lång och bor hos min mamma i Vendelsö/Haninge, tyvärr. Hatar den här hålan, skit snack och dåligt inflytande. Jag har en halv syster som heter Amelie som är 21, nej 22 år gammal.. Shit vad tiden går fort! och som bor i Linköping så vi ses inte så ofta ngn gång i halvåret. Min pappa bor också i Haninge men där bor jag inte alls. Jag går i ettan i gymnasiet, Nacka Praktiska. Jag har en pojkvän & massa underbara vänner som jag är så otroligt glad över att jag har och som jag älskar mer än allt annat!  

Mitt liv har gått från bra till dåligt, dåligt till bra. Det har vart a pretty mess under alla dessa år, men nu står jag stark på mina egna ben och tänker på hur osäker & liten jag skulle vart om allt inte var som det har vart. Visst så kan man ångra en hel del saker vilket jag gör, tro mej.. men vart skulle jag stå idag om ingenting igentligen hände?

I högstadiet gick jag i Vendelsömalm & hade ett underbart tjej gäng att dela livet med, saknar er alla grymt mycket! Ser knappt ngn av er längre, twinsen lite då & då med tanke på att vi är låssas syskon, mamma's kille har 2 barn som jag växt upp med och bildat en massa härliga minnen med! Izabella, Isabell, Madeleine, Jennifer Swan, Jennifer Sand, Lisa, Beatrice, Alma, Johanna, Sofia, Julia, Melina

Jag är en väldigt glad och frammåt tjej som typ har världens bästa humor.. (sjukt skön) hah, tror nog bara det är min vän nadya som förstår mej vid de här laget.. men.. Ja lite smått om mej.


Jätte gammalbild från 2009


Okej, kan försöka. För er.

Ett försök till, eftersom jag har så trogna & många läsare (hehe) men bara när jag själv känner före, inte 8 gånger om dagen och inte varje timme. OK?

Vi börjar som alla andra.
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


EN FRÅGA.


-Hur orkar ni?

Haha att ni fortfarande besöker min blogg som om jag fortf. bloggade? Saknar ni mej så mycket? Haha, speciellt många var ni i måndags när jag fyllde 16, woho stor flicka nu (Y) Heh, jag suger på det här som ni inte märkt det än, haha soet.

RSS 2.0