Hiss&Diss



Akon!
Han är alltid så jävla bra, nya låtar, bra texter, skön musik! HissHissHiss!

Klackskor. Alltid snyggt, ialf när man älskar skor som jag gör. Det som är så bra är att man både kan ha det på fest, till vardags & det finns i alla olika färger, till och med längden på klacken =) Så jävla bäst½

Pappor som låter sina barn va i fred. Det skulle va en dröm att ha en pappa som lät en va, som inte var så jävla jobbig & bråkar med en hela tiden..!

Äkta vänner. Utan vänner lever man inte!

Hårförlägningar! Skiitbra, för oss som vill ha lite längre hår som gör allt så mkt snyggare ;)




Playahead. Vem är inne där nu lixom? Så ute!

Bakfyllor. Att må illa av ngt man gjort kvällen innan är det jobbigaste jag vet, hatar verkligen att va bakis.. Nu är ja inte enns på humör inför ikv!

Det är samma med fjortisar 2009. Okej om det skulle va för 2/3 år sedan, men att människor inte växer upp eller mognar är vidrigt!



Skräckfilmer. Hatar dom verkligen, ialf efter man har sett dom när man ligger och skakar sej till söms!

När blogg.se fuckar sej
! Så jävla irreterande, nu har jag fått gjort om det här inlägget för 3;dje gången!

När Comviq Kompis har gått ut. Då folk tror att mina "dissar & drygar" för att man inte kan svara eller få tag på dom. To bad!

Dryga människor. Som är avundsjuka och bara kollar snett, tex. om man är på fest och står och snackar med ngn söt kille, så ser man tjejen breved är sjukt irreterad för hon inte snackar med honom, vägra bara hälsa och ingå i samtalet? Allt blir så mkt bättre då =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0